'Tek eşliliğe inanmıyorum, aldatılmayı her türlü kabul ederim' diyen Eliz Sakuçoğlu herkesi şaşırttı. Aldatma ne olursa olsun affedilebilir bir şey mi?
Eliz Sakuçoğlu: Aldatmayı her türlü kabul ederim dedi! Sevdikten sonra aldatmanın her türlüsü affedilir mi?
bende ınanmıyorum yüce kitabımız kuran da bile erkeğe 4 kadın hakkı veriliyor erkeğin dogasında yok tek eşlilik üreme duygusundan dolayı tek kadın onlara az geliyor aklı olan evlenmez zaten
Kadini yadirgamiyorum çünkü siz kadinlar kötü erkekleri seviyorsunuz aldatilmayi affediyorsunuz. Bizde aldatmaktan korkuyoruz. Ustune alınma hem cinslerin bunu bize yaptı. Ahlak sahibi bir insan icin doğru 1 dir. Aldatilmaz
Tam tersi, her ne olursa olsun değil, hiç bir şekilde affedilmez. Affedip hala hayatına hiç bir şey olmamış gibi devam eden insanlar, çok banal yaratıklardir, aldatandan daha aşağı varlıklardır
İlişkinin boyutuyla alakalı bir durumdur bu.. Açık ilişki yaşanıyorsa zaten buna aldatma denilemez.. Duygusal bağ vardır ama bedensel yoktur. Bence bu olmalı. Tersi olduğunda zaten olay gizli olarak yaşanıyor ve gerçekten aldatma oluyor.
Bu kim Allah aşkına. Gündeme gelmek için böyle şeyler söylüyorlar sonra da şarkı çıkartıyorlar, DJ oluyorlar, podyuma çıkıyorlar, reklamlarda oynuyorlar. Nerede boş konuşan varsa gündeme geliyor.
Bu kadinla ortak noktalarimiz var bizim en bastan hissediyordum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Dünyanın en modern ülkesi amerikada bile aldatılma olayları asla kabul edilmez bunlar kendini evliya gibi görüo herhalde biz aştık bunları falan yapıolarda ona aşmak denmez kaşarlanmak denir.
En İyi Cevaplar