Kazakistan’daki kadın güzellik yarışmasında finale kalan İlay Dagilev isimli kişi, erkek olduğunu itiraf etti. Alamatı kentinde yaşayan 22 yaşındaki Dagilev, ‘Miss Virtual Kazakhstan’ yarışması için, Arina Aliyeva adıyla başvuruda bulundu. Tüm elemeleri geçerek finale kalan Dagilev, bu aşamada erkek olduğunu yarışma komitesine itiraf etti. Yarışmaya katılma amacının, güzellik üzerine arkadaşlarıyla yaptığı bir tartışma olduğunu söyleyen Dagilev, “Ben her zaman doğal güzellikten yana oldum. Günümüzde çoğu kız aynı tip giyinip makyaj yaparak güzel olduklarını sanıyorlar” dedi. Komite, Dagilev’i yarışmadan ihraç ederek, yerine başka bir adayı dahil etti.
Kazakistan'da bir erkek güzellik yarışmasında finale kaldı, kadınlara verdiği mesaj sizce nasıl?
Valla dogru demis , etraftaki her kadinin dış goruntusunu söyleyebilirim instagram twitter facebook kesfette turkiye ve dunyaya bakin paylasilan her fotoya goreceginiz yuzler bunlar , 1) Kemikli çıkık elmacık kemikli yüz 2) Dolgun veya kalın dudak 3) Kemersiz kusurusz ince burun 4) Kalın hafif kavisli belirgin kaş 5) İrı Göz kıvrık uzun kirpik 6) Ya sarı saç ya kızıl saç ya tam siyah saç ya da renkli saçlar 7) Renkli göz 8) Çil 9) Bunlarin ayni anda bulunmayan kisilerin %90 ı ya makyajla yüz çiziyor ya da estetik oluyor ve bu 16 17 yasindan itibaren böyle
Vucuda geliyoruz 1) Uzun ince bacaklar 2) Kocaman squatlı popo 3) Iri göğüs 4) Bunlarin hepsinin bulunmadığı insanlar ya makyajla ya sporla ya kiyafetle ya da photoshopla bu görüntüye kavusuyorlar
Kİyafetlere gelioruz 1) Bol dolgulu , bol destekli Push-up südyen 2) Yoğun göğüs dekolteli tisortler 3) Göbek dekoltesi 4) Surata kadar cekilmis dap ddar corap pantolon 5) Tayt , tayt uzeri göbek ack , veya yarim tisort kazak , ama muhakkak popo ve , organ belirgn olucak , cogunda ilk camasiri südyeni , kilodu belli olan kıyafetler 6) Dap dar mini elbiseler etekler sortlar , yururken veya poz verirken belirgin olam ya da tasan popo yanakları ya da gogusler 8) Ve her kadinin versigi belirgin pozlar 9) Yuksek topuklu ayakkabilar , sudyen gibiduran büstiyer
Erkeklerde ayni 1) Dapdar tisortler 2) Donlarini gosteren dusuk pantolonlar ya da dapdar tayt pantolonlar bombol elbise gibo duran tisortler 3) Heryer dovme 4) Ciplak üst 5) Rampa sac veya 3 numara sac 6) Keci veya kirli sakal
Ha sunu da unutmayalim Hızmaları , kafdagina kadar yukselmis eyelenirleri , tasirarak surulen rujlari , yapilan bol konturleri , takma kirpikleri Baby face erkekler
Üzerimde hiç bir şey yok. Ayrıca ben ya gömlek ya da kapişonlu giyerim saçma sapan tişörtler değil. Bende kirli ya da keçi sakal yok ya salıyorum. ya da top sakal. Dar pantolon asla giymem. Dövmem yok. Saçlarım dışında tuturamadın
@Sungurhan82 bence kizmazsiniz umarim ama ks profili ffizik gostermek icin ciplak üstle foto cektirenler gibi duruyor bence orasida biraz tutmus ama ufacik 😂😂😂
@Sungurhan82 valla benim beynimde bir an once artık adam gibi bir üniversiteyi kazan , kalbimde bende degil , sahibine sormam lasim Şu an ne diyor diye isjasnwwkd
"Yaklaşık 4000 başvuru arasından finale kaldım. Ben her zaman doğal güzellikten yana oldum. Günümüzde çoğu kızın aynı tip giyindiğini ve makyaj yaptığını görüyorsunuz. Trendi takip ederek güzel olduklarını sanıyorlar ancak ben öyle düşünmüyorum" demiş Düşünse ne düşünmese ne herkes trende uyuyo bllop
Böyle bir laf görmedim cidden. Haklı adam helal olsun. Tartışmayıda kazanmışa benziyor.
Bende bu millenyum çağında cinsiyetlerin tek tipleştirilmesinden şikayetçiyim. Hep belli bir kalıpta güzellik standartı var. Hadi insan fiziği için bunu kabul edelim desek bile insanların yüzleri saçları ve kaşları için bunu kabul etmemeliyiz. Anime dünyasında yaşamıyoruz. Herkes tek tipten olmak zorunda değil.
Bu arkadaşı gerek düşüncesinden, gerek yaptığıyla tartışmasına son noktayı koymasından dolayı tebrik ediyorum. Helal olsun.
Haklı bir isyan. Yaptığı şey herkesin yapabileceği bir beceri değil. Bu konuda katılıyorum kendisine. Kadının makyaj yapıp yapmamasına tabii ki karışamam pekte umurumda değil fakat moda adı altında tüm kadınların ve erkeklerin birbirine benzemeye çalışması bana vahim geliyor. Herkes kendi modasını yaratmalı herkes kendi olmalı benim kanaatimce.
bravo abiye... kral çıplak demiş... yırtık kot modası var... sorarsan farklı olmaya çalışıyor.. ama tam aynı yerinden yırtılmış binlerce kot var sokaklarda
Valla erkek birisi kadın olup finale kadar kalabiliyorsa demekki güzelmiş ben ilk baktığım da kadın diye düşünemedim gerçekten dur bir daha bakayım gerçekten erkek değil dersin taaaki kabuğunu soyana denk 😂😂 Ahahah deli bunlar ya
Kadınlar moda kurbanı , herkes aynı rujlar , şişirilmiş dudaklar.. bir bakıyorsunuz herkes tek fabrikadan çıkmış gibi... karaktersiz yüzler , aynı ifadeler..
Çok doğru demiş. kızlar şu sıralar benzer şeyi yapıyor. Kaş yaptır göze lens veya kirpik dudak şişirt. Fondöten bas dolgun ruju sür al sana klasik makeup güzelliği
Jüri üyelerini değil tüm diyarı dolandırır bu hocam şu güzelliğe baksana :D :D :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
dış güzelliğin anlamsız ve sadece makyajdan ibaret olduğunu göstermeye çalışmış. zaten kendi de söylemiş bunu. dediği doğru günümüzdeki güzellik algısı ne kadar iyi makyaj yapabildiği ile alakalı. doğal görünümlü makyaj yapıp doğal güzelliğim böyle benim algısı oluşturmaya çalışıyorlar. benim hoşuma gitti bu arkadaşın yaptığı iyi yapmış bence.
Çok ilginç ya hiç mi anlamamışlar. Helal olsun başka bir şey demiyorum. Ayrıca evet kadınlar gereğinden fazla makyaj yaparak kendilerini güzelim, zannediyor...
Ne mesaj verdiğini anlamadım. Ama çocuğun kendisi zaten yakışıklıymış, kadın kıyafetiyle de güzel biri olmuş haliyle. Ne var bunda anlamadım. Bir de insanlar kadınlara dış görünüşlerine göre değer biçiyorlar, bunları yapmaya mecburuz o yüzden..
@kedimiyiz evet de bunun çözümü var, güzellik yarışmalarına makyaj yasağı koyarsın olur biter. Herkese yüzünü yıkatırsın çıkmadan önce oraya, artık adı podyum mu neyse işte..
@kedimiyiz e tamam işte böylece güzel olanları seçmiş olurlar. Hatta yeni bir kural koysunlar, herkes saçını aynı şekilde yapsın, ve vücut ölçülerinin belli olacağı birşey giysin ama herkes aynı şeyi. Ama birinin bedeninde güzel duran öbüründe çirkin durur.🤔Bilemedim şimdi. Ama objektif ve adil bir seçim yapmak lazım..
her insan bir değil kardeşim mühim olan iç güzellik kaldı ki çoğu bayanda maalesef erkekeğin fiziki güzelliğine ve cebine bakıyor bence bu cinsiyet değil zihniyet meselesi sağlıklı ömürler dilerim kardeşim.
Enterasan. Ve çocuk gerçekten haklı. Internette gördüğümüz kızlar hepsi aynı tip, birbirine benziyorlar. Güzellik algısı bu değildir. Her insanın kendine özgü bir güzelliği vardır
Yalnız kadın hali daha iyiymiş 😄 işin enteresan tarafı kriterleri olan bir güzellik yarismasında tüm elemeleri nası oluyoda o vucuduyla geçebiliyor muamma 😐
Bu nasıl olabilir ya? Tamam tip makyaj okey ama bu adamın sesi, vücudu, nüfus cüzdanı da mı yok? İsim uyduran istediği yere girebiliyor mu? Bizim ülkemizde mümkün değil mesela ✩
Ben sıef güzel olmak için He rşeyden koru'nan güzel olmak için de doğal bir detoks kullanıyorum yaklaşık üçü gün önce Başladım güzel olmak için her şeyi yapıyorum takdir ediyorum gerçekten çok güzel bir çocuk allah sahibine bağışlasın
En İyi Cevaplar