Hülya Avşar, estetik yaptıran kadın kendine güvenmeyen kadındır, diyor! Sen ne diyorsun kscan? #BendeakrebimEstetik olmadım diyor da (botoks vs. bunları estetikten saymıyor😁) ama sosyal medya da paylaştığı fotoğraflarda resmen Photoshopun annesine selam söylüyor 😂 Ha bide bu talihsiz açıklamayı yaparken defalarca yaptırdığı estetik operasyonlarla yüzü değişen kardeşi Helin’i unuttu herhalde 😁
"Özgüveni olmayan kadınlar estetik yaptırır!" diyen Hülya Avşar’a ne diyorsun KScan?
Botoks, dolgu, törpüleme falan artık estetikten sayılmıyor zaten. Ki bencede öyle, çünkü artık herkeste bunlar var dişini yaptırmak estetik sayılıyorsa bunlarda sayılabilir.
Genelleme yapılmamalı diye düşünüyorum açıkcası. İnsanlar kendilerini iyi hissetmedikleri için de bazen yaptırabiliyor ve bu da her daim özgüvensizlik değildir.
Siz öyle sanın genclere taş cıkartır.. fotosoplu seyleri koymussun sende kadını kötulemek icin.. hic öyle selulut falan yok cok özel bir guzellige ve fizige sahip bir kadın
Hülya Avşar ınn estetik harikası kardrşini unutup bunu söyleyeceğine asla ihtimal vermem bilinçli söylemiştir. Kendisinde dudaktır, çenedir, yanaktır herhangi bir estetik olmadığı aşikar. Botoksu da abartılı değil. Söylediğine kısmen katılıyorum..
Kadını kötüleyen yine bir kadın gerçekten yazık kim nasıl mutluysa öyle estetik olmakta özgür ne var bunda özgüveni yoksa yaptırabilir bunda kötü olan ne?
En İyi Cevaplar