#bansheesunar

Yok bunları bir adaya kapatmıslar da aslında hicbiri ölmemis de falan filan. Öldüler lan iste, ünlü olmayanların ölümünü hemen kabullenebiliyoruz ama ölen ünlü olunca bin tane bos teori atılıyor ortaya.
Belkide jackson bizim bilmediğimiz şeyleri biliyordu ve zamanında yaşamayı hak kazanmıştı beyin naklide olabilir
@Rasittttttt Belki o beyin de aslında bir baskasınındı, MJ sadece tasıyıcı bir bedendi.
Olabilir belkide 900yıldan beri sürekli nakil uyguluyan bir ataydı ve düzene ayak uyduruyordu
@Rasittttttt Baska gezegenden gelip aramıza sızıp bizim hakkımızda bilgi toplamaya calısan uzaylı bir beyin de olabilir.
İşte o başka gezegenden gelenlerde aslında bizim geçmişimiz belli bir teknoloji çağından garip insanlardan habersiz göçmüşlerdir bilgileri de yanlarında götürmüşlerdir işte şimdide gelip bizi kontrol altında tutma gayreti sergiliyorlardır bizde ooo lanet olsun ufo diyoruzdur araçlarını görünce
@Rasittttttt Gılgamıs destanında da karaların, denizlerin yüksege cıkıldıkca tasvir edilme sekillerinden nasıl bir teknolojiye sahip oldugumuzu anlayabiliriz zaten. Magara duvarlarında bulunan cizimlerin de astronot kıyafetli insanlara benzemesi cabası.
O çisimleri işte bilgiden çağdaşlıkdan yoksul kalmıs çağlarda burayı ziyaret ederek yerlileri heyecanlandırmıs olabilirlerde surdan da anlayabiliriz 4, bucuk milyar yıllık dünya hadi 2milyar yıl öncesine kadar evrim geçiriyorduk peki ondan sonraki milyonlarda binlerde çağlarda pasif kalsın gelsşn bizim doğduğumuz çağda teknolojiden bahsetsin bu şöyle demek oluyor 1000000 milyar yıl içerisindeki 1saatin içindeki bir saniye içindeki sadise kadar bir süreçte geliştik peki geriye kalan zamanlar ne oldu lannn bu dünyada bizemi sölemiyon uz aga
@Rasittttttt Kanka neyse tamam, sorunun sahibine yazık skskkf
Hahaha haklısın :)
@Rasittttttt @Yggdrasil evet arkadaşlar bunlar da size bahsettiğim komplo teorisyenleri :D
Fazla girmemek lazım kafayı yorar :d
Ölmedi kalbimizde yaşıyor :D
jackson'ı ST. Petersburg'da yarı Alman Yarı Rus bir hanımın evinde satranç oynarken gördüm. Kendisini tanımadığımı düşündüğü için gayet rahat tavırlar sergiledi.
Kadın bu muydu https://m.youtube.com/watch?v=LvvS6Z0RfFE
ölmedi miracle johnson olarak japonyada yaşıyor maharajaya gidersen karşılaşabilirsin diye duydum
Cevap
39Cevap
Michael Jackson yaşıyor ama bu değil Michael yüz hatları daha belliydi burnu küçük ve yüksekti kaşları daha düzdü bu Micheal değil ama yaşıyor güvenlikli bir yerde YouTube. Kanalı var dans videoları cekiyor ama herşeyi Micheal çok benziyordu koleksiyonunu gösterirken yüzü belli oluyodu ve Michael bundan daha çok benziyodu ve orda gözcü kuleleri vardı ve birisi vardı doğum günü partisi vardı birinin kızının arkadasinin bir yerden kayarken arkandan bir adam çıkıyo ve Michael çünkü saçı burnu Micheal ve bı kere daha böyle biseey oluyo sonra Micheal anmak için hazırlanan bir partide bir adam var şapkalı vücudu fiziği Michael benziyo ve etrafta hiç dolasmadan eve giriyor tabut kapalı ambulans sireni calmıyordu uçakta sedyedeki kişi kalkıyordu hastanenin arka kapısından birisi aynı arabayla iniyor ve o da Michael benziyor annesi mezar boş dedi kardeşi Michael aramızda. Ayrıldı havalimanının a varmadan önce sonra ne dediğini anlıyor ve hastane diyor cenazede herkes gülüyordu çocukları bile oğlu sakız cigniyordu yani Micheal yaşıyor
Ahmet Kaya'nın ölmediğini bile söyleyenler var. 2009'dan bu yana 9 sene var. Şayet ölmeseydi gerçekten 7 milyar insandan birisi o 8 senede kendisine denk gelirdi değil mi? İnanmam.
Bence michael reis osama bin ladin ve zeki mürenle isveç dağlarının eteklerindeki gizli bir malikanede çaylarını yudumluyorlar. Hep illuminati aldı bunları
Aramızda olduğunu düşünmüyorum.
Bu fotoğrafta onun fanlarından biri muhtemelen. Hem oldukça genç hem de kaş ve göz yapısı çok çok farklı.
Aşırı benzeri ama o değil. Ölmemiş olmasını isterdim.
bence öldü ölmemesi imkansız bu zamana kadar ortaya çıkardı belli olurdu yani..
Öldü öldü bu fotoğraftaki çok genç gözüküyor. Michael olamaz.
2009dan buyana hiç mi değişmedi bu adam koskoca 9 yıl
Bence öldü çünkü yakın korumasının son günlerinde ki konuşmalarını belgesel tadında izledim ayrıca illiminati düşündüğümüz kadar güçlü bir kurulum ise ztn böyle bir ali cengiz oyununu yutmaz
benziyor ama bunda bir eksiklik var gibi... hem. benzeyemez mi :d
Bu fotodaki çok benziyo ama değil. Fakat bence yaşıyor
yaşıyor mu bilmiyorum ama 2018 yılı içerisinde daha önceden öldüğü söylenen fakat ölmemiş olduğu ortaya çıkacak bir ünlü olduğu söyleniyor
ölmedi yaşıyor şarkılarda
Öldü bence bu kadar büyük bir yıldızın bu kadar saklanması imkansız
Maykıl üç deyince çıktı 222
ben artik ne dogru ne yanlis bilemiyorum😁olmustur ama galiba ya insan insana benzer hem
aramızda olsa ne olucak I * bad diyip break dans yaparak geri mi dönücek :)
Görseldeki çok genç gözüküyor, rahmetli eğer ölmemiş olsa bu kadar genç bir yüzü olmazdı.
Ölmedi ben Michaelin postlarini izliyorum kılık değiştirmis şekilde çocukları da yanında videolarda
İnsan insana benzer saddam içinde öyle diyolardı ama boş laf bunlar
Yeni bir fotoğraf gibi durmuyor.
Her kimse bakışlardan kaybetti, üzgünüm..
Ölmüstur ya ne yasayacak
ölsede ölmesede kime faydasi varki
Mj ne yazık ki gitti, kabullenememek bu.
Oha lan shop degil demi
Ölmedi kalbimizde yaşıyor..
hayır geberdi bizzat ben geberttim
Adam neden saklansın yahu!
Öldürecekler di çünkü iliminati
bende ölmediğini düşünüyorum..
Benziyor ama o değil.
kalbımızde yasıyor falan..
Ecivici vokkey ölmedi kalbimizde yaşıyor 😂😁
he ölmedi. çivi çakmış.
keşke zeki müren de ölmemiş olsa
Bunlar öldükçe çopalıyor kene gibi