https://youtu.be/t1pqi8vjTLY Üstünden yıllar geçsede bence halâ dünya starı kendisi. O'nun sahne zenginliğinin hayranıyım. Sizlerden en sevdiğiniz Michael Jackson şarkısı istiyorum. Ben sevdiğim şarkısını bırakıyorum sıra sizde.
Bi pişmanlığım vardır oda Michale Jackson'un İstanbuldaki ilk konseri iptal edildikten sonra 2. konsere gidemedim göremedik rahmetliyi. Sonunda Arabistada ev alıyor Müslüman oluyor vs diye haberleri görmüştük etrafta gazetelerde.. POP müziğin KRAL adamını yanlış haplar içti öldü diye "öldürdüler" kaza maza dediler. Müslüman olsaydı milyonlar peşinden gelecek onu izyecekti. ALLAH rahmet eylesin. Ölümünden sonra her şey inkar edildi, Arabistan, Müslüman olma isteği haberleri vs hepsi ardından silindi temizlendi yokedildi. Bugünkü şarkıcıların çoğu onu örnek alıyor onu taklit ediyorlar ona benzemeye çalışıyorlar. Şu JustinBiber donu düşük bile rezil şekilde onu taklitediyordu ya gördükçe içimden "soytarı çocuk, sen kimsin MJ kimdi" diyordum.
Bugünkü soytarılar onu taklitedebilir mi ona benzeyebilir mi onun gibi orjinal olabilir mi? = HAYIR Sahneye çıkınca etrafta deprem oluyordu >>> https://www.youtube.com/watch?v=VOj_xsc-EBM
Amiin. Adamın sahnesi o kadar efsaneymişki. Ben ona karşı sempatim empatim yoktu yaşadığı zamanlar. Yakın zamanda merak uyandi bende. Şimdi bütün videolarını izliyorum efsaneymiş adam gerçekten. O konserlerinde ki insan selini başka kimsede görmedim. Sahnede harcadığı efor hiç kimsede yok. Yaşadığı zamanlarda ilgim olmadığı için ölümü ile alakalı bir bilgim fikrim yok. Şimdi bakicam ama nasıl ölmüş. Görüş için teşekkürler ✌️
Müslüman olmak istediğine dair gazete haberleri çıkıyordu , o Müslüman olsaydı milyonlar peşinden gelirdi. İnsanın aklındaki ideallerini düşüncelerini değiştiremezler silemezler yokedemezler ne istiyorsa o olur o yöne gider. Onu rezil etmek için önce sapık dediler >>> olmadı >>> sonra yanlış ilaçlar içti öldü dediler.."öldürdüler" . Michael Jackson için kendini yırtıyor parçalıyordu kızlar o dönem , kimi istese elini sallasa o sevgilisi olurdu... bu büyük iftirayı onu karalamak için attılar esas sorun onun Müslüman olmayı istemesi haberlerinin yayılmış olmasıydı.