Müzik & Etkinlik Micheal Jackson neden şarkı çıkartmıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Abi 13 yıl oldu niye sarkı çıkartmıyor? Güncellemeler+1 yıl Hepimizin kafası pırıl pırıl arkadaşlar. Güzel görüşler için teşekkürler Micheal Jackson neden şarkı çıkartmıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl ölse bille şirketin elinde yayınlanmayan onlarca şarkı var tekrar düzenlenip yayınlansa ne iyi olur 1 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Ayağında kireçleme varmış moonwalk yapamıyor. Moonwalk yapamıyorsam şarkı da söylemem dedi ve işi bıraktı. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anjzkakxkdkc Yorumla
baristokrat Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sırat köprüsünü geçememiş, geçince hot in hell adında solo bir albüm çıkaracakmış 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Sırat köprüsünden geçerken moonwalk yapmış öyle diyorlar Yorumla baristokrat +1 yıl İşte onu yapmamalıydı kural ihlali Yorumla Soran +1 yıl Geçemediği için dünyaya tekrar göndermisler abim Suriyelilerin arasına karısmıs Yorumla Soran +1 yıl Tekel bayi açmıç mangal yapıyo gördüm geçen mahallede ne kadar karı varda s2kmisss ama Yorumla baristokrat +1 yıl Efsane kafa varya 4 amsterdam,2 tequila içince bende böyle oluyorum saygılar.. Yorumla Soran +1 yıl Hahahha ben içmeden bu kafaya sahibim d-dostum Yorumla baristokrat +1 yıl Harika ya bu rock! gibi ekonomide sıfır maliyet Yorumla Soran +1 yıl AHAKPDLAPDĞDÖD zaten ekonomi yüzüne kafam bu halde Yorumla baristokrat +1 yıl Rock ne mk. Yorumla Soran +1 yıl Y@r@k anlıyor ben site çeviriyor rock diye Yorumla baristokrat +1 yıl Binali yıldırımmı yönetiyor siteyi alooovvv Yorumla Soran +1 yıl Silivri soğuktur sus knk Yorumla baristokrat +1 yıl Soguksa gidelim ya sıcaktan karamamba gibi olduk mk. Yorumla Soran +1 yıl Hacı WLĞDQPJDPAOSQPĞDAOODPDPSPPXPXPD Yorumla Soran +1 yıl Senin kafa benden farksız değil sevdim bunu Yorumla baristokrat +1 yıl Eyvallah cigerim Yorumla
bycon06 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 78% +1 yıl Cehennemde.. tecavüz ettiği çocukların hesabını goruyor 0 0 Yorumla
DJACUN Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 91% +1 yıl Aslında Bir Sıngle Çıkarmış Onunda Kuruldan Geçmesini Bekliyormuş 👍😉 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Logistik sorunları var gittiği yerle burası arasında 0 0 Yorumla
wesgibbins Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Muhtemelen çıkarmıştır. Ama dinleyicileri arasına katılman için zamana ihtiyacın var 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Singıl cıkardı dün senı çagırıyor dınlemeye 0 0 Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Nasıl çıkarmıyor daha 3 gün önce çıkardı bu yıl 8. Albüm çıktı kafayı yemişsin sen jsjsjsjs 0 0 Yorumla
EndlessNameless_ Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl O da bişi mi Kurt Cobain 28 yıldır şarkı çıkarmıyor bekliyorum 0 2 Yorumla BL00DSUCKERR +1 yıl MJ'nin gidişi biraz gizemli oldu ama Kurt Cobain gideceğini All Apologies ile açık açık söylemişti zaten. Yorumla EndlessNameless_ +1 yıl @BL00DSUCKERR ı hate myself and ı want to die diye şarkısı olan kişi ne kadar uzun yaşayabilirdi ki Yorumla
Badboyalways Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl Bu soru üzerine mezardan bi parça yapar sana 0 0 Yorumla
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Ohohohohoho çok komik ya. Kara mizah mı yaptın şimdi? 0 0 Yorumla
Malborolark Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Herhalde öldü ondan kanka 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yoo tekel bayii açmış Yorumla
BeenSeytanınAvukatı Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 2027'de çıkartacakmış 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ölmez mi o zamana kadar Yorumla BeenSeytanınAvukatı +1 yıl Yok a q gencecik adam yüzünde tek Bir kırışıklık yok Yorumla
Bilginbi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Bu kafadan bnde isterim 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yooo yooookk olamaz öyle bir şey bu kafa tek bana özel herkeste olamaz Yorumla Bilginbi +1 yıl Üzdün be 😄 Yorumla Soran +1 yıl Tamam sana vereyim olur mu Yorumla Soran +1 yıl Üzülme abim be Yorumla Bilginbi +1 yıl 😄👍 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl mezardan zor olur söylemek ondan 🥺 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 655 cevap paylaştı. Tekel isleriyle ugrasiyo o müziği birakmis 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sana aşık olmuş Yorumla Semihh98 +1 yıl Ağustosun Sonlarına Doğru İlk ölüşüm Değil adlı şarkısını cikaracakmis Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 328 cevap paylaştı. 2013'te çıkarttı ya. Justin Timberlake ile 0 0 Yorumla
herşeyerağmenngül Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Arayıp soralım hemen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ara ara Yorumla
premseszizi Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Ölmüş taklidi yapıyo ya ondandır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yoo ölmedi ki tekel bayii açmış qarı azı s2io Yorumla premseszizi +1 yıl Ooooo Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Öldü öldü adam 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Sen öyle san tekel bayii açmış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Taş taş geçiyorsunuz 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Kaya geçiyorum Yorumla Soran +1 yıl Çakıl taşı mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem zamanı gelince öğrenirsin Yorumla Soran +1 yıl pırt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne içirdiler sana Bey'in uçmuş Yorumla Soran +1 yıl Doğuştan böyleyim usta ben Yorumla Soran +1 yıl Bir şey içirmediler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk 6 ay anne sütü önemli Yorumla Soran +1 yıl Anne sütü de içtim Yorumla Soran +1 yıl Anneminki yetmemiş yengeminkini icmisim ama çok içmişim süt ben yengemde bacım bu arada o yüzden böyleyim Yorumla Soran +1 yıl 9r9spuuu olacaktı Yorumla Soran +1 yıl Neyse bir şaka yapalım dedik bôkunu çıkartma gayet komik Yorumla
benimibekliyodunaskm Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Öldü ya knk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yalancı ölmedi ki o tekel bayii açmış Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
ölse bille şirketin elinde yayınlanmayan onlarca şarkı var tekrar düzenlenip yayınlansa ne iyi olur
Ayağında kireçleme varmış moonwalk yapamıyor. Moonwalk yapamıyorsam şarkı da söylemem dedi ve işi bıraktı.
Anjzkakxkdkc
Sırat köprüsünü geçememiş, geçince hot in hell adında solo bir albüm çıkaracakmış
Sırat köprüsünden geçerken moonwalk yapmış öyle diyorlar
İşte onu yapmamalıydı kural ihlali
Geçemediği için dünyaya tekrar göndermisler abim Suriyelilerin arasına karısmıs
Tekel bayi açmıç mangal yapıyo gördüm geçen mahallede ne kadar karı varda s2kmisss ama
Efsane kafa varya 4 amsterdam,2 tequila içince bende böyle oluyorum saygılar..
Hahahha ben içmeden bu kafaya sahibim d-dostum
Harika ya bu rock! gibi ekonomide sıfır maliyet
AHAKPDLAPDĞDÖD zaten ekonomi yüzüne kafam bu halde
Rock ne mk.
Y@r@k anlıyor ben site çeviriyor rock diye
Binali yıldırımmı yönetiyor siteyi alooovvv
Silivri soğuktur sus knk
Soguksa gidelim ya sıcaktan karamamba gibi olduk mk.
Hacı WLĞDQPJDPAOSQPĞDAOODPDPSPPXPXPD
Senin kafa benden farksız değil sevdim bunu
Eyvallah cigerim
Cehennemde.. tecavüz ettiği çocukların hesabını goruyor
Aslında Bir Sıngle Çıkarmış Onunda Kuruldan Geçmesini Bekliyormuş 👍😉
Logistik sorunları var gittiği yerle burası arasında
Muhtemelen çıkarmıştır. Ama dinleyicileri arasına katılman için zamana ihtiyacın var
Singıl cıkardı dün senı çagırıyor dınlemeye
Nasıl çıkarmıyor daha 3 gün önce çıkardı bu yıl 8. Albüm çıktı kafayı yemişsin sen jsjsjsjs
O da bişi mi Kurt Cobain 28 yıldır şarkı çıkarmıyor bekliyorum
MJ'nin gidişi biraz gizemli oldu ama Kurt Cobain gideceğini All Apologies ile açık açık söylemişti zaten.
@BL00DSUCKERR ı hate myself and ı want to die diye şarkısı olan kişi ne kadar uzun yaşayabilirdi ki
Bu soru üzerine mezardan bi parça yapar sana
Ohohohohoho çok komik ya. Kara mizah mı yaptın şimdi?
Herhalde öldü ondan kanka
Yoo tekel bayii açmış
2027'de çıkartacakmış
Ölmez mi o zamana kadar
Yok a q gencecik adam yüzünde tek Bir kırışıklık yok
Bu kafadan bnde isterim
Yooo yooookk olamaz öyle bir şey bu kafa tek bana özel herkeste olamaz
Üzdün be 😄
Tamam sana vereyim olur mu
Üzülme abim be
😄👍
mezardan zor olur söylemek ondan 🥺
Çıkarsa daha fena değil mi?
Ölmüş olduğu için olabilir mi?
21 senedir aaliyah da çıkartmıyor 😕
Tekel isleriyle ugrasiyo o müziği birakmis
Sana aşık olmuş
Ağustosun Sonlarına Doğru İlk ölüşüm Değil adlı şarkısını cikaracakmis
Seni bekliyordur belki
Ölmüş olmasın
2013'te çıkarttı ya. Justin Timberlake ile
Arayıp soralım hemen
Ara ara
Ölmüş taklidi yapıyo ya ondandır
Yoo ölmedi ki tekel bayii açmış qarı azı s2io
Ooooo
Öteki tarafta beste yapıyordur anca çıkar 😀
mezardan çıkarmak lazım
aah ah :D
Mezarda mi sölicek
Biraz dinleniyor
Öldü öldü adam
Sen öyle san tekel bayii açmış
Taş taş geçiyorsunuz 😂😂😂
Kaya geçiyorum
Çakıl taşı mı?
Bilmem zamanı gelince öğrenirsin
pırt
Ne içirdiler sana Bey'in uçmuş
Doğuştan böyleyim usta ben
Bir şey içirmediler
İlk 6 ay anne sütü önemli
Anne sütü de içtim
Anneminki yetmemiş yengeminkini icmisim ama çok içmişim süt ben yengemde bacım bu arada o yüzden böyleyim
9r9spuuu olacaktı
Neyse bir şaka yapalım dedik bôkunu çıkartma gayet komik
Öldü ya knk
Yalancı ölmedi ki o tekel bayii açmış
Neden mi