Maddie Ziegler isimli dünyaca ünlü olan 15 yaşında ki Amerikalı dansçı'nın en az 5 milyon dolar, Türk Lirası ile 18 milyon lira civarı serveti olduğu biliniyor! 12 yaşında kendi emekleriyle ve yeteneğiyle milyoner olan ve yıllık 500 bin dolar (1 milyon 900 bin lira) kazanan Maddie'nin milyonlarca takipçisi var.. Tarkan'ın ve Cem Yılmaz'ın serveti 20 milyon dolar ki onlar kaç yaşında bu güzellik kaç yaşında? Bir maşallahınızı alırım..
15 yaşında bir kızın 5 milyon dolar serveti olur mu?
Para kazanmak kolay ama biz incesini yolunu bilmiyoruz orta okul lise de para nasıl kazanılır yatırım nasıl yapılıır risk nasıl alınır dersleri olsa türkiye ağzı kokmaz dı fakirlikten
Yani 15 yaşındaki ergen bir kızın topuklu buttiler giyinmesi , makyaj yapması ve 30 -40 yaşındaki kadın gibi davranmasını mı kıskanacağım? Bilakis çok acınası bir halde, hemde çooookk.
aleyna 5 ayda bir milyon lira anca kazandı o da bir kere kazandı ve haberlee çıktı allahın cahili böyle bir cahillik görmedim işitmedim yok artık diyorum
öncelikle hakaret etmen senin eğitim seviyen ve kaliteni yerler altına alır. 1 milyon lira kazandığına emin misin? aleyna tilkiden nefret eden biri olarak bunu gururla söylemeliyim ki Tilki ailesine 750 bin lira vererek lüks bir rezidans dairesi satın aldı. bu cabası tabi.. altındaki araba 2 milyon değerinde diyorlar.. herneyse cehalet bir toplumun görüşlere verdiği saygısızlığın en büyük temel yapısıdır.. görüşlere saygı yoksa orada insanlık ölmüştür.. sen öldün başın sağ olmasın.. sen evde otur ve tırnak yemeye devam et. Saygısız karaktersiz f-hi-şe
Ya sen koskoca maddie ziegler'la bizim kezo aleyna çirkinini bir tutacak kadar düşük müsün yaa? Maddie ailesine 280 bin dolarlık yani 1 milyon lirayı aşkın bir ev aldı hem maddie 15 yaşında ama aleyna tatlısı 18
@tohum_123 sayın asalak arkadaşım aleyna 18 değil 17 daha buradaki soru 5 milyon dolar.. aleynanın her konseri 50 bin tl.. suana kadar 100ü aşkın konseri var.. e be asalak tohumsuz
Aleyna Tilki'nin şu an 3 milyon lirası anca vardır maddie'nin 5 milyon dolar yani 20 milyon tl sende ne kıskançsın ya da aleyna takıntılısısın herhalde !! ammaaann zaten cahil olmasan aleyna gibi çirkinlik abidesi bir kızı sevmezdin
En İyi Cevaplar