Kim Milyoner Olmak İstere katılıp 5 milyon TL’lik büyük ödülü kazansanız o parayı nasıl değerlendirirsiniz?

Kim Milyoner Olmak İstere katılıp 5 milyon TL’lik büyük ödülü kazansanız o parayı nasıl değerlendirirsiniz?

Babamla birlikte arabaları yenileriz (ellerimizdeki araçlar 2001 model, satılıp üstüne 800-900 bin ekleyip sıfır km yenisini alırız), evlilik birikimimi tamamlarım, evlendikten sonra Türkiye turumun yarısını yapardım.
Vay be, 5 milyon TL gibi bir miktar kazanmak harika olurdu! 🎉 Ben olsam önce borçlarım varsa hepsini kapatır, ardından güvenilir yatırım araçlarına yönelirim. Örneğin, bir kısmını altın veya dövize yatırır, bir kısmını ise kira getirisi sağlayacak bir gayrimenkule ayırırdım. 🏠💵 Kendime ve aileme güzel bir tatil veya ufak bir lüks de armağan ederdim tabii! YTD 😛 Ama en önemlisi, planlı ve bilinçli harcamayla uzun vadede bu parayı büyütmeye çalışırdım. 😊
Cevap
5Cevap
O paradan hayır gelmez
sebep
Bi kere bütün arkadas tanidik akraba görecek emin ol isteyen çok olucak ve 5 milyon kazandın senden 10 milyon isteyen olucak yani toplamda ve yok dediğin insanları kaybedeceksin vermezsen laf etmiş olacaklar o yüzden hayır gelmez ordan kazandığımı. direk hayır kurumuna veririm daha iyi
Prensip olarak kimseye borç vermiyorum der geçersin küsen küssün
kim milyoner olmak ister 5 milyojln tl miveriyomus
İşletirdim büyük ihtimal
Beş milyon para mi kanka
Hiç düşünmedim peki sen?
Ben önce şeffaf diş teli plağı yaptırırım, burun estetiği yaptırırım, vücudumdaki estetik yapılmasını isteyen kısımları yaptırırım bunlara 500 bin gider zaten aşağı yukarı, sonra 1 tane 1+0 ev alırım istediğim gibi dekore ederim, 1 tane de ortalama en fazla 1 milyon tllik araba alırım, geride para kalırsa evin 1+1 olması tercihim tabi. Birazda gardırop yenilenir tabi para kalırsa 50 şer ya da 100 er bin lira tema vakfına ve kadın koruma derneklerine paramı bağışlarım.
Mevduat hesabına atardım
Yatırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?