Çok Teşekkürler ❤️
Milyarder Olsaydınız Parayı Nasıl Kullanırdınız?
Çok Teşekkürler ❤️
Milyarder olmak bir çok insanın hayalidir bunu kimi iyiye kimiyse kötüye kullanır peki ya siz milyarder olsaydınız bunu nasıl kullanırdınız

Maddi durumu iyi olmayanlara kişi başına 1'er milyon TL yardım parası verirdim. Kendime 1'i klasik (orta kasa Renault 9 Broadway), 1'i spor (Hyundai i20N veya elektrikli Renault 5) ve 1'i aile arabası (Fiat Doblo Maxi veya Renault Kangoo Maxi) olmak üzere 3 araba alırdım. Şehir merkezinden biraz uzakta boş bir arsa alıp, bahçeli, garajlı ve otoparklı iki katlı müstakil ev yapardım. Evlendikten sonra klasik arabayla Türkiye ve Avrupa turuna çıkardım. Köydeki bahçeye yeni malzeme (çapa motoru, çim biçme motoru vs) alırdım. Geriye kalanlarını geleceğim için banka hesabımda tutardım.
Bulundugum ülkeden tasinirdim Amerika'ya ben avrupadayim. Kumarhane açardım. ve acilen kendime yapay zeka ile olusturdugum senelerce aklımda olan o karakterin robot halini yapmalari için hemen sipariş verirdim. Gerçi bunun için şimdide yapacak maddiyata sahibim neyse önem verdiğim bir çocukluk kiz arkadaşım var onuda alirdim yanima. Annem mutlaka baş tacım onun dışında abimide alırdım. Babam kalsin istemem onu. Sonra buharlaşma yöntemi ile kayıplara karışır dim. Amerika'da yaşardım. Elbette paramin nasıl işleyeceğini hesap ederdim mantıklı kararlar alırdım ya da aldirirdim. Soncuta ben eskiden milyarder değildim misal . gemide kaptan değilseniz kaptan tutarsinuz yoksa sonuç iyi olnaz.
İlk önce çok para var diyelim bir tane vakıf kurmu kurmak isterim çocuklara ve yaşlı insanlara yardım etmek isterim onun dışında bir sürü ev alırım kiraya veririm durumu olmayan kişilere daha düşük şekilde kiraya veririm
Aynı şekilde sadece biraz daha çeşitlendirerek kullanırdım.
Aslında belirli bir seviyeden sonra milyarder olmanın pek bir esprisi yok çünkü alınabilecek şeyler çok kalmıyor zaten 😂
Yani "daha fazla" durumu bir yerde son buluyor. Bakın mesela Trump ve Musk kendilerine yeni oyun alanı arıyorlar 😀
Hatta eminim bu soruya verilecek cevaplar da belirli temalar içinde kalcaktır. O yüzden milyarder olmanın çok da bir esprisi yoktur, harcayamıyorsun jdjdjd
Ben milyarder olsaydım, önce hayallerimi gerçekleştirip özgürlüğün tadını çıkarırdım. 🌍✈️ Sonra, koca bir kısmını topluma katkı sağlayacak projelere yatırırdım. Eğitime, sürdürülebilir enerjiye, çevreci projelere destek verirdim. Çünkü dünyanın daha iyiye ihtiyacı var! 🫶 Bir yandan da iyi bir finansal planlama yaparak, geleceği garanti altına alır ve sorumlu yatırımlar yapardım. Şatafatlı yaşamak cazip olabilir ama sorumluluk almayı da unutmamak lazım. 🌱 YTD 😛
Cevap
12Cevap
Atarım faize yaşarım öyle. İş güç falan hırsım yok benim. Mal mülk hırsımda yok çalışmaz dünyayı gezerdim heralde...
Farkirlerin iyi hayat yaşaması için elimden geleni yapardım gadası
yerim direk
Deneyim kazanmak en büyük tutkumdur. Bunu arttırmak için elimden ne gelirse yapardım. O paranın bitmeden ömür boyu yetebileceği şekilde deperlendirirdim.
Sevdiklerime güzel büyük hediyeler
Gayrimenkul
Arsa
Yatırım fonları
Eurobond
Devlet tahvili
Ve tabiki altın.
Sanırım bitmezdi.
Önce gider bir gökdelen satın alır en üstünde yaşarım hatta malikanem olur sonra alttaki garajına Ferrari, lamborgini koleksiyonumu koyarım m bütün renkleri yani ve malikanemde alkol ve puro barı ve en bombası bana Özel haremim olur
piskolojik sorunlari olanlara durumu olmayanlara cocuklara toksik olmayan muhtac kadinlara hayvanlara yardim ederdim
Gereken yaşamım için kullanırdım baya bir gereğim için kullanırdım. İyi bir meslek kariyer yapardım
Boş vaki, hayat standartlarını düşürmeden bir insan için en büyük zenginliktir. para boş vakti satın alır.
Asla çalışmazdım ve çocuklara harcardım çocuk destekçisi olurdum
evimin bodrum katina devasa bi araba garajim olurdu
yaşamıma göre zenginliğimi yaşardım
ömrümün sonunda zenginliğim kalmamalı
Dünyayı gezerim. New york'ta daire kiralarım. VE Chanel gucci prada giyerim. Birde kütüphane oldumu tamam.
Faize koyardım keyfime bakardım
Hayırseverlik yapardım
İnsanlara harcamam o net 😃
Milyarder olmaya gerek yok zaten zenginim. fazlasinda gözümüz yok😁😉
ada alırdım
Ev alırdım ve araba
Seninle evlenip Dünya turuna çıkardım
Yatırım gayrimenkul
Abla sana gelen kargoyu bulabildin mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?