Sanat dünyası kaçamak konusunda ikiye bölündü. Afederim... asla afetmem diyenler... Sinan Akçıl'ın şarkıcı sevgilisi Otilia, "Bir gecelik kaçamağı affederim" dedi
Burçin Orhon " Tek gecelik kaçamağı için rahatımı bozmam" dedi. , Aslı Enver, Murat Boz'un Bahar Candan'la kaçamağını affetmişti.
Asena Atalay, Berkay’la Akmerkez’in bebek odası kaçamağı sonra Londra’da el ele görüntüleri de. Eşi Caner Erkin afettmişti.
Ece Gürsel, asla affetmem. İhanete ihanetle cevap veririm demişti.
Betül Demir, ' Aldatan erkek ilk önce kendini aldatır. Ben ihaneti asla affetmem' dedi.
Süheyl Uygur'un eşi Burçin "Tek gecelik kaçamağına rahatımı bozmam"dedi. Çok sevdiğinden mi emek verdiğinden mi?
Tek gecelik kaçamağını affederim diyenler tek gecelik kaçamağının affedilmesini isteyenlerdir. Ayrıca kaçamak ne lan bildiğin aldatmaktır. İster tek gecelik olsun ister 4 gün 3 gece olsun aldatmak aldatmaktır. Kaçamak falan ünlü olunca böyle oluyor. Zaten Dinine yandığımın dünyasında sıradan insan için hovarda erkek pichtir. Ünlü zengin olunca adı playboy olur. Sıradan insan için orasını burasını açıp gezen zırt pırt sevgili değiştiren sürekli sevgilileriyle cinsel ilişkiye girip girip ayrılan kadın orrospudur. Bu kadın ünlü olunca şarkıcı sanatçı olunca adı aşk kadını olur. Şuh kadın olur. Kendine güvenen kadın olur. Bizim bütün ünlülerimiz hemen hemen hepsi orrrospu ve pich pezzevenktir.
Sevdiğinden. Tek gecelik ilişki yaşamayı sorun olarak görmeyen bir çift için ortada aldatma da yoktur, affedilecek bir durum da yoktur. Tercihe bağlı sürdürülen bir yaşam vardır. Eğer kaçamağa konu olan diğer kişinin de bir aldatma olayı söz konusu değilse bu taraflar arasında gelişen bir durumdur bana laf düşmez. Ancak bana söz hakkı tanıyan olay bunun dile getirilerek topluma lanse ediliyor olmasından kaynaklıdır. Bunu gereksiz buluyorum. Aldatma durumuyla kaçamak yapmayı kesinlikle uygun bulmuyorum. Kaçamağı da geçtim aldatmanın, ihanetin her türlüsü insanlarda derin izler bırakır. Bu izler, yine topluma ve ilişkilere güvensizlik olarak yansır.
@Eniyiyorum Dışarıdan bize öyle gözüküp o şekilde adlandırabiliriz belki ama adlandırmamız aslında kendi bakış açımıza göre olur. Orasını sadece kendileri anlamlandır ve o doğrultuda yaşarlar diye düşünüyorum.
kadın affediyorsa erkek mühebbet yemiştir o erkek yerinde olmak istemem her zaman her şekilde işkenceye maruz kalacaktır erkekse hemen ayrılır ama yaşamak için kadınlara mahkumsa çin işkencesi kadın aldattıysa ki sevgili dahi olsa bir daha hiç bir şekilde geri dönme şansı yok hiç bir erkeği affedilecek duruma düşürmesin çocuğu ölen çifte benzer bu iş bir birlerinin yüzüne bakamazsın :(
Bu insanlar rahat ve her zevki tadan insanlar, aldattı dediğiniz kişilerle belki de grup bile yaptılar. Affederim affetmem gibi laflarına kafa yormaya değmez. Bill Clinton Monika Levinsky kaçamağı vaktinde medyaya bomba gibi düşmüştü, yıllar sonra aynı kacamagin içinde Hilary Clinton inda olduğu artık çok belli bu kişilerin evliliğe ve cinselliğe bakışı biraz farklı sonuçta. Bunun sebebide fazla maddi sıkıntı çekmemeleri ve cinselliğe çok kolay ulaşabiliyor olmaları
Ben asla kabul etmem ama yüksek sosyete dizisinde bir sahneye denk gelmiştim tv de kanalları gezinirken, kadın yıllarca emek verdiği, yuva kurduğu, çocuklarını mutlu etmesi gereken düzeni bozmaması gerektiğini söylemişti. Kendileri için geçerli bir neden sayılabilir
Bazı kadınlar erkeğin bu tarz hatalarının ardından evine eşine daha pişmanlık yüzünden daha çok bağlandığını düşünüyor Bazısı ise cinsellikten hoşlanmıyor eşinin bu ihtiyacı başkasıyla giderip kendine musallat olmamasından memnun oluyor tabi yine mal mülk acısını çıkarıyor İnsanları anlamak zor işte ne yaparsın çeşit çeşit insan var
Ihanet affedilir mi ya hu. hadi onu afeetim diyelim. onu affettigim icin kendimi affedemem. mutlaka bir taraf affedilmeyecek. ihanet eden birisi icin de kendimle dusman olmayi secemem. ve unutma bir defa yapan bir. defa daha yapar. sonra agliyor kadinlar. yillarimi verdim gencligim gitti. ilk hatasinda sen gitsen gencligin gitmezdi.
burjuvazide bu durum normaldir. zaten karl max bile komünist manifestosunda demiş ki sosyalizm karşı '' ne yani eşlerimizi de paylaşacağız'' diyorlar. Halbuki burjuvalar zaten eşlerini paylaşıyorlar sırf sosyalizm ve komünizmi karalamak için proteryanın beynini yıkıyorlar. diyordu.
Bir kere affettim ikincisi geldi ikincisini affettim üçüncüsü yani köpek 🐶 💩 yemeyi bırakmaz aldatan yine aldatır artık olur da hayatıma birini alırsam yanlışına göz yummam affetmem sizde affetmeyin üzülürsünüz
Verdiği emeği tek gecelik kaçamağa feda etmek istemediğindendir.. Bunu kabullenip hazmettiklerin değil , sineye çektiklerindendir bence.. Her ne kadar resmiyette sürdürmüş olsalarda maneviyatları bitiyordur..
Birde Süheyl"e soralım karısının tek gecelik kaçamağına rahatını bozarmıymış. Gündem için salak saçma şeyler bunlar bizim genlerimizde var bu ne kadar modern olursa olsun içimizde bu var. Deliye döner insan sevdiğinin eşinin fahişe de olsa bir başka kadının kollarında olduğunu bilmek deli eder. Ben inanmıyorum
Genişlik olsa gerek hayvan bile kıskanıyor eşini ağzını burnunu kırıp üstüne kaynar su döktüğüm kadın nasıl bir beyin var bit pazarından mı alındı beyni
Burda bir sürü çift var örnek. Hangisinden bahsediyosun? Benim de cemiyetten tanıdıgım evli kadınlar yatla açılıp partiler verip kocalarını çatır çatır aldatıyo valla. Erkek de biraz fazla güvenmicek kendine. Senden efsanesi de bulunabiliyomuş demek ki :)
Suheyle esinden bahsediyorum. Kadin dansozmus zaten. Daha once de farkli erkeklerle oldum. Karinla yattm derler bile. demis adama zamaninda. Suheyl de kabul etmis
Eşin o rahatlıgı verir ne ya? Sıksak sıkıyo diyosunuz rahat bıraksak da rahatlıgı verirse diyosunuz. Sizi bir çukura koyup toptan yakmak gerek. Biz kadınlar birbirimize yeteriz çocuk işini de salla. Gereksiz.
O eşimi aldatır sonrada öldürürüm ya ben. Evliyim hiç gelemiyorum böyle konulara. Canım köyden bir kaç tanış olduğum insanlar var inanamıyorum orda dönenlere. Evli bir kadın var köyde kocası ilgisiz vs oda ilgi icin beş değil altı değil Yani bir Sürü adamla birlikte adamlardan hediyeler mi almaz neler neler. Öğrendim sonra kocasıda aldatıyormuş e diyorum ne gerek evliliğe onlarda? Sonra ters iliski yasiyan kizlar mi dersin köyde OOooo neler neler.
İtalyan kadına üzüldüm. Keşke zina davası açıp donuna kadar alsaymış.. bir şekilde içeri bile attırabilirdi dalavereye getirip. İçeride de şişletirdi. Ben avukatı olurdum valla. 😅😎
Hahahah vay süper. 😂 Benin avukatım olsana kişilik bozukluğu olan bir eşim var ayrıca şiddetli biri tehdit vs de eder ayrılmak istiyorum olmuyor. Dövün şunu ya
Haahhah hayatım hiç aldatma durumu oldu mu? Veya şüphen var mı? Şiddet konusunda hastane raporun vs olması durumunda dava açılır ve civarına yanaşamaz. Eğer tekrar sıkıştırmayı vs denerse Vücuduna bir girdi yapıyor hastane, Sen tekrar şiddet gördüğün anda haberdar oluyor polis ve hemen hapse atarlar. Orda da artık sende iş. İçeriden birini ayarlatıp halettiriceksin.
Bu sanat dunyasi o kadar pislikki bunlardan herşey beklenir herşeyi affedip sineye çekerler bunlarinki zaten gecelik günlük aşklar askinn adini bile seks yaptilar boyleleri
Anlıyorum sizin hayat gorusunuz bu Arzuladıgınız biriyle isterseniz kacamak yapıyorsunuz Hayat sizin yol sizin ozgurluk sizin Yalnız eşiniz bir gün baskasını secerse ona kızmayın cunku siz bunu bastan kabul etmissiniz
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Süheyl Uygur'un eşi Burçin "Tek gecelik kaçamağına rahatımı bozmam"dedi. Çok sevdiğinden mi emek verdiğinden mi?
En İyi Cevaplar