Gerçekten moralim altüst oldu, diziyi yıllardır takip eden biri olarak bırakabilirim... gleen öldü yetmedi birde bu çıktı.. güzelim diziyi mahvettiler! Gerçekten iyice saçmaladılar... Carl zombi tarafından nasıl ısırılır.. senaryoyu yazan adama selamlarımı gönderiyorum 😀
“The Walking Dead” izleyicisi olarak, yeni bölümde Rick’in oğlu Carl’ın zombi tarafından ısırılması hakkında düşünceniz nedir?
Carldan nefret ederdim ama bu son sezon beyefendi olmustu dizinin bokunu cikardilar artik bolum arasi final nedir ya sacma sapan bisey oldu hepsi olsun bir darly yasasin onun hayatini izliyelim yeter ciktigi sezondan beridir bunlarinin pskolojik hallerinin degismesinden biktim yok morgan humanist oluyor kimseyi oldurmuyor yok deliriyor herkesi olduruyor bilmem rahip degisik degisik ruh hallerine giriyor sacmaliyorlar artik son sezon hala brkliyoruz neganla rickin karsi karsiya gelmesini zombi dizisinden cikti brezilya dizisine dondu zatem gaylar lezbiyenler girdu falan
Hepimiz negan’ız lafını duymaktan kuscam😀 rick şimdi yetim gibi , oğlu carl öldü.. yetim ve ezik gibi karısının arkadaşı shan’dan yaptığı kızıyla kaldı.. dizi iyice saçmaladı
Şimdi öncelikle Allah razı olsun link için, yalnız benim evimde int. yok. Int. kafeden faydalanıyorum. Taktir edersin ki her bölümü kafeden izlemeye kalksam bütçem biraz zorlanır. Haliyle ben idm yardımı ile dizileri indirip evde izliyorum. Ancak dizimagda idm konusunda sıkıntı yaşıyorum. Ama yine de çok teşekkür ederim. İlgi ve alakan için. Yoruma gelince. Biliyorsun o bölümleri izlemedim. Ama eğer o piçççç ısırıldıysa layığını bulmuştur. Tam bir rospu çocuğuydu o.
Sevgili kübraaaaoooooo kardeşim, tamam 50 tl gerçekten de aylık olarak ciddi bir ücret değil. Lakin babalar kızlarını oğullarından ayrı bir severler. Babaların gözünde oğullar birer kurttur. Zamanı gelince doğaya sal gitsin. O kendi avını kendi bulur düşüncesi vardır. Ama kızlar öyle değildir. Bir kız babasının gözünde çok hassas bir çiçektir. Hep korumaya çalışır babalar. Bu sebeptendir ki en ufak bir maddi zorluğu kızlarına hissettirmezler. Öyle yetişir bayanlar. Herhalde bu yüzden olsa gerek bir insanın tek giderinin aylık 50 tl lik internet ücreti olmadığını; yanı sıra yol parası yeme içme giyim kuşam, kira, elektrik , su , aidat sosyal giderler mutfak masrafları gibi şeylerin de olduğunu bir an için göz önünde bulunduramadın!!!
Uzun lafın kısası, iş internete gelene kadar her ay 100 lira içeri giriyorum. Her ay borç içinde yüzüyorum ve her geçen gün daha da batıyorum. Beni lağım bataklığının içinde hayal et. Ayaklarım dibe vurmuş. Bklu su nerdeyse boyumu aşmak üzere. Ve ben parmak uçlarımın üzerinde duruyorum. Buna rağmen bklu su seviyesi tam alt dudağımın hizasında. Ve ben o bklu su ağzıma girmesin diye pırrrfffff pırrffffff diye suya üflüyorum. :D
@Unutulan_34 yok geri kalmadım birçok yabancı diziyi izliyordum zaten neyse o dizi internette telif hakkından dolayı bütün yabancı dizi sitelerinden kaldırılmıştı sonrasında her türlü siteye girdiğimde dizi izlenemiyordu ben de daha bakmamıştım konunun game of thrones dizisi ile ne alakası var onu anlayamadim
Yokluktanmı.. zannetmem ya etrafında vardı güzel kadınlar.. o kadınla sevişme sahneleri bile inan görünmüyor , zaten karanlık çekim kadın karanlıkta hiç yok😀😀
Rick zeki adam, o kadar zombinin arasında kıçını en iyi kollayacak kadın o sonuçta, Kız günde 100 zombi öldürüyor akşamdan rickin gönlünü yapıyor :D performans harika :D
Benim aklımda kalan ve etkilendiğim bölüm Rick in karısının hamile iken ısırılinca oğlu tarafından mecburen öldürüldüğü sahne ve Rick in bunu duyunca yıkılması 😢😢
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > “The Walking Dead” izleyicisi olarak, yeni bölümde Rick’in oğlu Carl’ın zombi tarafından ısırılması hakkında düşünceniz nedir?
En İyi Cevaplar