Merhaba KScanlar nasılsınız? Biliyorsunuz walking dead dizisinin sevilen karakteriydi Rick Grimes, 9. Sezonda diziden ayrılmıştı öldü ölmedi derken yıllar geçti.
Walking dead 11. Sezonda final yapmıştı final sahnesinde gösterilen sahnede Rick reisi görmüştük. Walking Dead: The Ones Who Live ile geri dönecekti. İlk sezon çok kısa olacak ama bu özleme değer.
Artık başladı ilk bölüm tv+ da yayınlandı. Bildiğim kadarıyla ilk aylar tv+ ücretsiz.
Onun dışında bulacağınız resmi kaynaklar maalesef yok illagal olan site ismi vermekte uygun düşmez.
Yıllardır beklenen Rick reis özlemi son buldu, The Walking Dead: The Ones Who Live başladı. ilk bölümü izlediniz mi?
Dırım dırım dırım dıssss 🤪 #aynadakiajan
Yıllardır beklenen Rick reis özlemi son buldu. The Walking Dead: The Ones Who Live başladı. İlk bölümü izlediniz mi?
Evrenler birleşecek zaten ama son çıkan popüler olan karakterlerin spin offları birleşecek fakat böyle 6 bölüm yaparlarsa zaten 12 sezon olmasından kolayı ne var 😂
Zaten eskiyi işlemiyor bu süreçte Rick neler yaşadı Mishone onu bulmaya çalışıyordu kavuşma süreci diğer spin offlar dahil yeni tür zombiler filan işleniyor.
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Yıllardır beklenen Rick reis özlemi son buldu. The Walking Dead: The Ones Who Live başladı. İlk bölümü izlediniz mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır izlemiyorum
İzlerim çok sevdiğim bir diziydi ama rick ten sonra tadı kalmamıştı..
Gelirmi bi 12 sezon daha 🤣🤣🤣🤣
Evrenler birleşecek zaten ama son çıkan popüler olan karakterlerin spin offları birleşecek fakat böyle 6 bölüm yaparlarsa zaten 12 sezon olmasından kolayı ne var 😂
Bilenin hali bir başka oluyor ya 🤣
Ahahaha gelmesin yalvarırım 🤣🤣
eski tadını vermez bence
Zaten eskiyi işlemiyor bu süreçte Rick neler yaşadı Mishone onu bulmaya çalışıyordu kavuşma süreci diğer spin offlar dahil yeni tür zombiler filan işleniyor.
fear the walking dead i de sevmiştim gerçi. keşke vakit bol olsa da izleyebilsem 🥺
En başından başlasam mi diye düşünüyorum
Bana göre başarılı olmuş beğendim