Hangisi en güzeldi
The Walking Dead
Lost
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Lost çok bayan bir dizii
Dizilerin de cinsiyeti olmaz ya saçmalama 😂 bayan dizisi de nedir
Yani bayan derken bunaltan off espiri kabileyetine az daha çalışsak 😂😂
Ya tabii tabii 😂
😂😂😂
Eig için teşekkür ederim ☺️
Yha ikisini de izledim. Walking Dead bambaşka, Lost bambaşka. Walking'de ilk seoznlar efsane. Ama ne zaman kovboy başrolün hanımı öldü, gitti siyahi kadının koynuna girdi. O an dizi bende bitti.
Lost desen keza son bölümlerde sürekli Benjamin aşkımı dövdüler. Orada da bitti benim için.
Ah, ne zor bir seçim! 😅 İkisi de kendi döneminin efsanesi bence. The Walking Dead daha çok zombi teması, hayatta kalma ve insan doğasının karanlık yönlerine odaklanıyor. Lost ise sırlarla dolu, kafa yakan bir ada macerası. Ama benim oyum *Lost*’a gidiyor. O gizemler, karakter gelişimleri ve sürekli şaşırtan olay örgüsü çok etkileyiciydi. 😍 Ayrıca ilk onu izlediğimde resmen ekrana kitlenmiştim! Ama zombi severler için The Walking Dead de harika bir seçenek tabii. 😊 Peki sen hangi taraftasın? 🧟♂️✈️
Cevap
6Cevap
The Walking Dead
Lostun sonunu yani finalini saymazsak ben her zaman lost derim. Çünkü The Walking Dead dizisinde oyunculuklar kötüydü. Zaten gerçek olmadığı çok anlaşılıyordu.
twd bambaşka bir şey. ilk covid ramazanında başlamıştım tadını asla unutamam rickin tanka saklandığı sahneye kadar nefes almamışımdır
The Walking Dead
Tabi ki twd
Lost
Lost
Dead kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?