Demet Akbağ , Hande Erçel 'in "En iyi komedi kadın oyuncusu " kategorisinde ödül almasını eleştirdi ; " Hande belki bizi bir ara güldürmüştür , fark etmedik. Bu kişi komedi dizisi mi yapıyor? Güzel olduğu için bir takım işler yapan insanlar var. Güzellik de bir yere kadar." dedi. Demet Akbağ haklı mı sizce?
En iyi komedi kadın oyuncusu ödülünü alan Hande Erçel'i eleştiren Demet Akbağ haklı mı sizce?
Ağzina sağlik öperim yanaklarini demet akbagın. Ağza hele hande erçel midir reçelmidir ne sumsuk tur kendini bişe sanamaya duruşa hele kecinin olmadigi yerde koyuna abdurahman çelebi derler misali bir yabancilara bak o kadar guzellige ragmen ustelik onlarin sokaktaki kizlari sanatcilarindan binkat guzel 0 kompleksler mutevaziler bide şunlara ay allah askına yaa tombalak şisko gtu buyuk ne saniyo bu kendini agzinida bilerek oyle yapiyo onu heralde birileri kendisine cok yakistigini falan soyledi ağiz surekli boyle yarim açik. Beyazıt ne guzel dalga gecmisti bunla daha neler yazarimda ugrasamam sptruntuyle
Hakli bence ne cok guzel olmalark (hande ercel/elcin sangu vs.) Ne de cok yakisikli olmalari (kivanc tatlitug/ burak ozcivit vs.) Onlari en iyi oyuncu yapmaz. Sadece populerler ler o kadar... populer kulturu rol modellerinin oyunculuklarini begenmiyorum acikcasi.
Kesinlikle dibine kadar sonuna kadar HAKLI ayrıca ayıptır sorması bunu güzel Bulan kekolar görmemişler Kim acaba? Bu kızın nesi güzel Allahınızı severseniz tipik makyaj yapmış sacını boyamış ev kızı bu bildiğin o bakımsızlık o kilo oyunculuktan zerre bişey anlamazlık anlamadım ne mana ayrıca komedi ödülü 😐😐👎👎👎
Demet Akbağ bunu diyorsa bize değerlendirmek düşmez bence ayrıca Hande Erçel komedi oyuncusu mu ki bence ödül verecek bir alan kalmamıştır ondan vermişlerdir daha ne diyim saçma olmuş biraz akıl var mantık var
Sonuna kadar haklı tabi ki bu işi yapmış, yıllarca emek vermiş bir komedi duayeni kendisi ve sonuç olarak da hande sadece güzel o kadar popüler diye veriyorlar ödülleri basıyorlar amino asidi daha çok şişsin diye yakında patlamazlar umarım :)
tabi dibine kadar haklı bu altın kelebek ödülleri hakkıyla verilmedi kafaya göre dağıtılan saçma bir tören bir değer ifade etmiyor altın kelebekten ödül kazanan kişiler
Evet haklı ama bunu dillendirip saldırgan tavır alması saçma. Sanki ödül almadığı için kıskanmış gibi görünüyor kaç yıllık oyuncu böyle bir şey dememeliydi.
e yani, bir de ask laftan anlamaz dizisinde rol yapamiyoduki dogru durust, siyah incide daha yeni yeni pismeye basladi ve iyi oynuyo, yoksa digeri feciydi
Çok haklı. Birilerini güldürebilmek, eğlendirebilmek ciddi yetenek istiyor. Ben Hande Erçel'in oyunculuğunda bir yetenek göremiyorum ki bir de kalkıp komedi dalında ödül vermişler, ilginç gerçekten.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Demet akbağ diyoruz türkiyedeki iyi olan nadir oyunculardan, ayrıca çok haklı hande erçel ve komedi ne alaka allah için? Gerçi komedi anlayışı recep ivedik ve cumali ceberden ileriye gidemeyen ülkeyiz ne bekliyosun ki.
hande erceli cok begeniyorum ve Şu an gordum oyle bir odul aldigini? ben simdiye kadar biseyine gulmedim komedi filmler yaptida benmi gormedim anliyamadim ne alakaya? kadin hakli
Hakli bu kiz komedi dizisindemi oynuyordu benmi bilmiyorum memlekette birkac kisi toplanip en iyi adi altinda birilerini seciyor kime gore neye gore 3 - 5 kisiye gore
Çok doğru. Evet güzellik olarak güzel gayet ama hande erçel'in itici bir oyunculuğu var rol yapamıyor ayrıca komedi dalında ödül alması da apayrı bir ironi.
Haklı kesinlikle kadında oyunculuk yok ki sırf güzel diye ün kazandı Ödülü hak etmiyor oyunculuğu bile doğru düzgün yapamazken en iyi komedi kadın oyuncusu ödülünü alması baya saçmaydı
Siz tip derken o kazan kafasndanmi yoksa ozurlu duruşundanmi uoksa koca g. otundenmi bahsediyosunuz allah askina bir aciklama yapsaniza nesi guzel bu siskonun
@Daryakalankala tipini ben de pek beğenmiyorum klasik türk kızı işte ama koca g. t severim boyu falan da uzun galiba fizik ile götürüyor işi işte biliyorsun bu devirde böyle yapanlar ünlü ve başarılı oluyor malesef
Alay ediyorum guluyorum ahahah şişkolugunumu kiskancam her tarafi bir butun gtunu disa dogru iteleyip zorla buyuk g. otlu gorunmeye calisan sisko ağizda yarım açik tam özlürlü
Sonuna kadar haklı. Biz bu kızı ekranda görmeye dayanamıyoruz. Bir de tutup ödül verdiler. Ödül de komedi dalında. Allah aşkına bir kere oyunculuk bu kızın harcı değil hele hele komedi hiç değil.
En İyi Cevaplar