Aaa mahmut abi sen napıyon burda seni kahvede okeye bekliyorlar 😂😂
O değilde insan artık kimseye güvenemiyor öyle bir değistiriyorlarki üst tanpon alt delik her b*ku ayarlıyorlar. Sonra neden insanlara güvenmiyorsun oluyor. Lan karı demese eğer (bak karı diyorum kafa allak bullak) önceden erkektim tiksen öğrenemezsin. Bu yüzden görücü usulü evlenelim en azindan malahleliye sorarsın 😄😄 abi cok mu şey istiyorum evleneceğim kişi kız olsa. 😂😂 harbi tribe girdim kabullenemiyorum 😂😂
Buda olmaz ornek veriyorum 6 aydır olmuyor cocuk ogreniyorum ki erkek o zaman napcam boş yere o kadar süre tiktik düşüncesi bile midemi bulandırmaya yettide arttı. Cocuk olursa rahatsinda cocuk olmasa intahar sebebi 😂😂😂
Bize birakma bunlarin azicik serefi haysiyeti olsa bunlari yapmazlar Zaten turkiye genelinde bu tur olaylar cinsiyet degistirmeler cogaldi bir anda bu is planli gibi insanlara normallessin istiyorlar ve en kotusude ne biliyormusun biz buna alisiyoruz
O kadar da iyyy denecek bir durum yok. Kızlar birbirlerine rahatça sarılıyor öpüyor el ele geziyor, ilişki yaşamadan bile ne kadar samimi oluyorsa bir kız için bunu anlamak daha kolay bence. Erkek erkek seks hem daha kolay diye tahmin ediyorum. Saygı duymak lazım.
Cinsiyet değiştirmek ben kız olmakmistiyoeum diyipte yapılacak vir şey değil bu tamamen hormonlarla ilgi olan bir şey bu konularla ilgili saçma sapn şeyler konuşmaktan vazgeçin artık
Önemli olan beynin hangi cinsiyeti kabullendiğidir. Beyin kadınsa henüz vakit varken beden ona uydurulur. Aksi taktirde beyin bir ömür boyu inadından vaz geçmeyeceği için ileride hayat daha berbat bir hal alabilir.
Böylesine gerikafalı ülkede yaşamaktan tiksiniyorum. Evlenmek deyince aklına bel altı gelen rezil bir millet. Daha ülkemizde eşcinsel evliliğin yasak olduğunu bile bilmiyorlar. Nasıl evlendiler diye düşünme kapasiteleri bile yok. Transları estetik yaptıran erkek sanıyorlar yazık...
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Cinsiyet değiştirme ameliyatı olan Selin Ciğerci, futbolcu aşkı Gökhan Çıra ile evleniyor, yakıştırıyor musunuz?
En İyi Cevaplar