Miss Universe 2017 finali bu gece ABD'nin kumarhaneleriyle ünlü eğlence merkezi Las Vegas kentinde düzenlenecek. Yarışmada ülkemizi temsil edecek olan, Türkiye ikinci güzeli seçilen 20 yaşındaki Pınar Tartan sizce derece getirir mi?
Miss Universe 2017 bu gece belli oluyor! Türkiye’yi temsil edecek olan Pınar Tartan sizce derece getirir mi?
Artist ol, filim çevir; ismine yıldız derler... Bin kez kürtaj yaptırsan gene sana kız derler! Çıplak resim çektirsen, ne şahane poz derler. Dışının görünüşü içinin aynasıdır; Açıl kızım utanma, bu devrin modasıdır.
Mayoyla endam göster, git jürinin önünde.. Mahremini teşhir et her birinin önünde.. Seçil bir kıraliçe imtihanın sonunda. Dışının görünüşü içinin aynasıdır; Açıl kızım utanma, bu devrin modasıdır.
Hayır, inanma kızım! Bunlar hep istihzadır. Namus, insanlar için en mukaddes meyvadır. Gençlikte hissiyatın belki seni aldatır. Dışının görünüşü içinin aynasıdır; Haddinden çok açılmak soysuzun modasıdır.
Türk oğluna anne ol, iftihar et onunla; Elin soysuz züppesi bağdaşamaz seninle; Bu yurdun kızı isen şu sözü iyi dinle: 'Dışının görünüşü içinin aynasıdır; Yapacağın düşüklük bize yüz karasıdır.'
Bu yarışmalarda güzel olan birinin seçildiğini hiç görmedim zaten. Neye göre seçiyorlar acaba yani hep mi de güzel olmayanlar seçilir. Bu nasıl bir güzellik anlayışı.
Neresi güzel şimdi bu kızın? Aşağılama niyetinde değilim de hani yarışmaya katılabilecek düzeyde bile değil. bir yorumda gördüm de, içinin güzelliği bizi alakadar etmiyor. Sonuçta bu yarışmalarda görüntü çok önemli ise seçilmek için güzel olmak zorunda. Bunlar, seçtikleri insanları tiplerine göre seçmiyorlar. Hiç boşuna "Güzel" demesinler.
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
80
Cevap
51
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Güzellik derken doğal olarak bir kısmımız yalnızca dış görünüşe bakıyor; sonra da bundan daha güzelleri var deyip bir de bunu karalıyor. Şimdi sormadan da edemiyorum; bu kızı ülke birincisi yapan özellikler nelerdir? Jürinin gerekçesi neymiş? Hangi özellikleri taşıyormuş?
@Helin32 Öyle diyorsun ama bu tür yarışmalarda politikayı bir kenara bırakırsak bazı görünür kriterler vardır. Yabancı dil, yürüyüş, iletişim becerisi gibi. Ben de onları soruyorum. Diğer adayları geride bıraktıran ne olmuş.
Açıkçası onlar da fiziksel güzellikten sonra önemli tabii.. ben kızı arastirmadim özelliklerini yani çünkü umut yok bence ama boy filan.. zaten boyu dün olan bizim ülkede finalde maslesef
Ya aslında bu tarz yarışmalara karşı değilim ben olabilir ama sadece boyu posu var diye değil gerçekten güzel kızlar temsil etsin bizi.. taç bir semboldür yani bir ödül.. güzel bir duygu olsa gerek, amaç sadece katılmak olmamalı
@Helin32 Karşı değilim tabii. Lakin desteklemiyorum. Bir kere güzelliğin ölçütünü kimler, neye göre belirliyor? Bu kıstaslar dönem dönem değişiyor mu? Ülkemizin veya insanımızın böyle platformlarda temsiline cidden gerek var mı? Sorular uzayıp gidiyor.
Tamam çirkin demek yanlış olur ama abi bu çok çirkin ya 1. Olursa yeminle bir i*nelik vardir. İnşallah bir i*bnelik vardir da 1. olur sonuçta Türk. Ha türk olmasaydı vallahi çok çirkin asla olmasını istemezdim.
Getiremez ingilizcesi hakaret gibi. Birkaç senedir miss turkey takip ediyorum. Kizlarin ingilizce seviyeleri korkunç derecede olabiliyo. Allahın aşkına bizi rezil etmeye gitmeyin şuraya ya.
İmkansız nerede o eski mankenlerimiz örnekse Nefise Karatay Güzide Duran özellikle son bir kaç yıldır seçilen erkek mankenlerimizse tam bir facia hepsi kara kara kıllı hanzo hanzo tipler
Çevremdeki kızların yarısı yüz olarak bundan daha güzel sadece boyu uzun diye seçip saçmalarlarsa böyle olur (ya da kolu uzun diye seçiyorlardır bilemiyorum)
Sanki ben çok güzelmişim gibi olucak ama Türkiye'de bu kızdan bin kat daha güzel kızlar var hayır yani bu kızda çirkin değil ama niye biz hep bu tarz kişileri seçiyoruz
Ya önceki yarışmalarda hakikaten güzel kızlar olurdu yani sonuçta bizi temsil ediyor ama son zamanlarda bilmiyorum ya hiç güzel değiller.. yani tamam secilmisler ama temsil edecek güzellikte değiller bence.. nerde Azra Akın nerde Aslı Sümen ya da pinar ya da Tansu... güzel kız mı bitti ya
@Vartan_Narsistyan yahu bu sempatiklik ya da iyilik yarışması değil adı üstünde güzellik yarışması kaldi ki kainat güzellik yarışması ve bu kız bizi temsil edecek göz var izan var sokakta bile güzel kızlar doluyken ben şahsen bu kız tarafından temsil edilmek istemiyorum
@Vartan_Narsistyan dünyada zaten kriter baya bı geriledi dünya güzeli seçilen Hindistan liya bak Allah aşkına ya bı de Rus kıza bak güzeller güzeli kız seçilemedi...
@Vartan_Narsistyan ya saka gibisiniz bu yarışmalar Uluslararası yarışmalar dünya izliyor bizi amac sadece katılmak olmamalı gerçekten güzellik kriteri yerlerde
:) @Helin32 kendini bu kadar beğensen bence daha iyi yapmış olurdun. Evet güzel ama çok abartılacak kadar değil. Bu güzellik kavramı göreceli bir konu bana göre. Haksız mıyım
@Vartan_Narsistyan ben kendimi kimseyle kiyaslamam ama benim gördüğüm en güzel kız o.. sokakta öyle bir kız yok.. kız acayip bir güzelliğe sahip.. benim fikrim bu
@Helin32 evet güzel güzel olmasına ama bence latinler ve iranlılar dünyada ki güzel ırklardan. Bir de polonyalılar tabi. Kız güzel ama çok abarttığını düşünüyorum
@Vartan_Narsistyan aman ben İran'a gittim.. hepsi estetikli ve de makyaj güzelleri aşırı makyaj yapıyorlar hatta sahar tabar var nette bak güzellik diye kendini mahvetti.. latinler fena değil evet Venezuela güzelleri harika
Venezüellaya gittim gerçekten çok ama çok güzeller. Bir kere doğallar. İranlılar eskiden öyle değldi sonra bozuldular. Türk kadını da bence çok çok güzel değil ki
@Vartan_Narsistyan bakmıyor kendine de ondan.. bakımlı her kadın güzeldir ya işin açıkçası herşey gene maddiyatta bitiyor en pahalı en kaliteli kozmetik ürünlerini kullan herkes güzel olur pazardan iki liralık ruj kanser eder beş liralık parfüm de astım eder bu kadar basit
En İyi Cevaplar