Öpüşme sahneleri başlayınca Elçin Sangu’nun sevgilisi Yunus Özdiken sessizce salondan çıktı, o sahneler bitince de gelip yerine oturmuştu. Öte yandan Duymayan Kalmasın programında, Yunus Özdiken'in Beril Varol isimli bir güzelle samimi görüntüleri ortaya çıktı. Bu görüntüler kısa sürede magazin gündemine oturdu.Sizce nispet için mi bu görüntüleri verdi, yoksa gerçekten ortada bir aldatma var mı?
Olabilir gururuna yediremedi adam.
Nispet olduğunu sanmıyorum, bildiğin aldatmış!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Elçin Sangu aldatılmış! Sizce sevgilisi gala gecesinden sonra nispet yapmak istemiş olabilir mi?
Bunlar gibi hayatımız olsa bize orsbıı derlerdi ya da piziving ama bunlar sanatcı bu sanat baya değişik bişey ya resim yapanda sanatcı müzik yapanda seda sayanla evlenmeyen sanatcı olmaz bizim gibi orta sınıf insanların kafalarını boş işlerle oyalayıp algı yaratıp dünyanın tüm nimetlerini yediler garibanlık fakirlik anca bizim gibi kim kimi zikiyor acaba diyene yakışıyor başka işimiz yok çünkü
Ne olursa olsun Yunusun yaptığı çok yanlış. Elçin bir oyuncu ve öpüşse bile rol icabı öpüşüyor. Kendisi Elçin ile sevgili olacakken onun oyuncu olduğunu biliyordu. Kaldıramıyorsa baştan belli edecekti. Yaptığı çok ahlaksızca. Resmen aldatmak için yoktan sebep yaratmış. Nispet olayı değil yani. Gupse neden olay çıkarmadı? Elçine çok yazık olmuş. Allah böyle adamların cezasını elbet verecek!
Elçin sangu bayadir bu işin içinde yani kadın en az 10 senedir oyunculuk yapıyor ve çoğu dizisinde öpüşme, vs sahneleri çok fazla hatta elçin sangu'nun anlatığına göre "Modern, anlayışlı, işine saygılı, kıskanç olmayan" adammış beklenir o heriften her şey beklenir çok sinsi, pis Elçin'i de. Hiç sevmem zaten.
Istemiyorsa öpüşmesini oyuncu biriyle sevgili olmayacak. Oluyorsa da öpüşmesi sevişmesi zoruna gitmeyecek arkadaş. Bu adam resmen aldatmış. Gerçi elçin herkesle her şeyi yapıyor oyuncuyum adı altında. Kimin kimi aldattığı da tartışılır
Yakında şok! şok! Barış arduç ve gupse özay ayrıldı!! diye bir haber ardından “Barış arduç ve Elçin sangu” yeni aşka yelken açtılar” isimli haber görmek istiyoruz😁😂
Hay magazininize. Adamlar roket fırlatıyor siz hala o bunu seviyo su sunu yapiyor derdinseniz. Size roket fırlatın demiyorum. Insanliga ve su vatana faydali olacak bir seyler yapin
Ay çok iyi olmuş önce barış ardından elçin ayrıldılar sevgililerinden artık barışla elçin birlikte olsun bence bayılıyorum ikisine de elçin gibi bir kız kaçırilmaz barış gibi de erkek kaçırılmaz😊😊
Bazı insanlar kıskanmamayı (kaba söylemle gavatlığı) aydın olmak zannediyor bunu söyleyen ben de geri kafalı oluyorum muhtemelen onlara göre. İnsanlardaki değer algısı kaybolmuş maalesef.
Umurumda değil özellikle ünlü insanları fazla düşünmüyorum onlar şöhret ve gündemde kalmak için her türlü şeyleri yapan insanlar tabiki bazı sanatçı ve oyuncu arkadaşlar istisna dışı
yemin ederim ensest olduğunuzu anlamıştım yoksa hiçbir zaman kardeşler arasında böyle bir muhabbet geçmez olamaz... size de yazık ya kardeşler arası ilişkiye girmeye mideniz nasıl kaldırıyor lann...
En İyi Cevaplar