Cristiano Ronaldo 4. kez baba oldu. Portekizli yıldızın kız arkadaşı Georgina Rodriguez, bu ilişkiden ilk çocuğunu doğurdu. Ronaldo, yaklaşık 6 ayda 3. kez babalık sevinci yaşadı. #attci_hatun
Ronaldo 6 ayda 3. Kez baba oldu. Siz kaç çocuk düşünüyorsunuz?
Adam da çocuk sevgisi var anladığım kadarıyla bu güzel bir duygu ama kaçıncı kadından kaçıncı çocuk bu ben anlayamadım orasını😂 Adam restaurantta bir kızla tanışıyor en sağ fotoda ki suriyeli tipli çocuğu doğuyor sonra gidiyor o kıza nafaka falan vs verip konuyu kapatmasını ve taşımacı anneliği başkasına yaptırdığı haberleri çıkıyor ve farkındaysanız o çocuğun öz annesi yok. Sürekli çocuğu spora falan yönlendiriyor beraber takılıyorlar ronaldo ve o suriyeli.
Sonra bir çocuk daha oldu o da başka kadından galiba. Bu da sanırım başka bir karısı. Ronaldo anladığım kadarıyla çocuk seviyor ama bu çocuklar sürekli kimden çıkıyor ben orasını anlayamadım.
Bana da sorarsan 3 çocuk istyorum ben ama tek eşten😂
Ne var ki bende eşimle birlikte 5 çocuğu 10 ayda yapmayı düşünüyorum 🤣 her iki ayda bir bu iş olmuyor mu ben mi yanlış bileyrum ya? Bize mi yanlış öğrettiler yani biz ciresunda fındık toplayruk 😝
En İyi Cevaplar