Gerçekten sevişmişler gibi yazılmış, çizilmiş.. Sonuçta rol icabı yani sevişme rolü yapmış insanlar, oyuncular haliyle yapacaklar.. Rol icabı seviştiler demek gerçekten seviştiklerini ima etmek oluyor.. Konu başlığı başka, soru bambaşka.. Olmamış bence bu soru.. Cevabım ise şu, oyuncu olsaydım sevişme rolü yapabiliyor olmam gerekli, yani yapardım ama kuarllarım olurdu, belli çekimlere karşı olurdum, zaten dizide de çok ağır bir çekim yoktu gördüğüm kadarıyla, her şey normal gözüküyor yani.. Bunu bu kadar büyütmeye de gerek yok, yabancı filmlerde neler dönüyor, biz ülke topraklarımızda şu rolü oynayanları bacakları omuzları çıplak görünüyor diye kaldıramıyoruz, ama taciz tecavüz desen gırla gidiyor.. saçmalık..
Ya okadar normal birşey gibi karşılanıyor ki bu tip durumlar dehşetle izliyorum ama diziyi değil yorumları. Ulan biz amerikan vatandaşı değiliz ki gel gelelim onlarda bile belli kesimlerde bu durumlar normal karşılanmıyor. Ama bizim vatandaşlar baya aşmış kendini öpüşsün ne var sevişsin ne var diyenlerin sevgilileri karıları veya kocaları bu işi yapsında göreyim ozaman onların modernliklerini. Başlarım duşuna da sahnesine de bence çook çirkin ve ahlaka aykırı. He tutupta kimse kimseyi bunu yapamassın diye bağlamıyor ama benim fikrim mide bulandırıcı. Yiyişmedigi adam kalmadı piyasada. Allah sonumuzu hayır etsin.
Rol tabiki bu oyunculuk nekadar iyi olmak istediğin e bağlı tabiki ben bir erkek olduğum için sorun olmaz ama kızlar için sorun olabilr ama serenay sarikaya da bir kız ve şu an duşta seviştiği için kötü gözle bakıyormusunuz hayır sizde ünlü olunca sizede o gözle bakmazlar
Onlar oyuncu bu böyle yani sanat insanın hayatındaki her şeyin yansımasıdır aşkın sevginin nefretşn kinin yasın kederin ölümün seksin vs her şeyin yansımasıdır insanın yansımasıdır bunu estetiklik içinde yansıtan kişi de bunun için her şeyi yapar biz duşta seviştiler deriz Ferhan Şensoy Fransada oyunculuk yaptığı sırada tiyatroda tüm oyuncuların çırıl çıplak sahnede rol aldığını söyler hatta bir anısında sünnetli olduğu için tüm dikkatlerin ona çevrildiğini de söyler dizi zaten tvde oynamıyor yetişkin dizisi izleyen de belli bir yaşa gelmiş kişiler herkes neyin ne olduğunu da biliyor sakınca yok zaten bizim ülkemizdeki birçok insan sevişme sahneleriyle diziyi izliyor o sahneler var diye izleniyor
Ha soruna geleyim ben yapabilir miyim yapamam sen yapabilir misin sen de yapamazsın çünkü biz sıradan insanlarız o eğitimleri almadık biz onları yaparken tatmin oluruz işi kendimize yontarız belki ama adamlar orada gerçekçiliğe vurgu yaparlar ki zaten o insanlar orada çırılçıplak değil gerçekten sevilmiyorlar kamera öyle gösteriyor yine ben de dahil hiçbirimiz karımızı kocamızı sevgilimizi o halde görmeye tahammül edemeyiz işte bu sıradan insanların yapabileceği bir şey değil yoksa herkes birileri ile sevişiyor o dizideki sahneleri hayatının bir döneminde yaşıyor
opüsmem sevişmem, soyunmam belli kurallarım belli programlarım vardır onların dışına çıkmam saçma ve fereksiz gereksiz ve saçma olay yükselme değil olay itibar prestij meselresi oyunculuk farklı şey rezillik ayrı bişi bende oyuncuyum y. o yum ilerde bu işin eğitimini almak istiyorum ilerde yaparımm bu mesleği ama ben bunları yapmam bu şekilde yapmam (bu şekilde oyunculuk yapmam saçma yapmam yapmam saçma )
İnsan sevdiğinin nasıl para için başka biriyle bu denli yakınlaşmasına izin verebilir.. Tekrar ediyorum "para" için.. Kimse gelip ama bu oyunculuk diye tatava yapmasın.. Bunun para için vücudunu satanlardan bir farkı yok bana göre..! Erkek veya kadın farketmez böyle bişi kabuk edilemez.
Hayır tabi ki de zaten ben oyuncu olsam kurallarım olurdu. Eşim olacak insan kabul etmez evleneceğim insanın ne düşündüğü de önemli ama ona gelene kadar benim düşüncem ben zaten oynamam! Bu sanat mı tartışılır bu sanatsa, resim çizen, şarkı söyleyen, tiyatro oynayan vs. onca insanın yaptığı nedir? Bu sahneleri düşünene kadar bunları düşünseydik bu ülke çoktan gelişmişti! Hala seviş*me sahnesi tartışıyoruz valla bana ters.
Zaten bir diziyide uyarlamayıp kendimiz yazsak şaşıp kalacağım. Adamlar her şeyi yurt dışından uyarlıyor kendi beyinleri var kullanmıyorlar. Üzücü durum sırf bu yüzden izlemiyorum.
Ben oyunculugu secen bir insan oyunculugunun getirdigi bu tür fedakarliklari yapmali sanat için ben oyunculugu yapmis olsam kesinlik sevisirdim her roldede oynardim kadin rolü olsa bile çünkü bu işin dogasi böyle senaryoda ne varsa onu yapmalisin
Prensip meselesi tabii ama o rolü oynamak için para alıyorsun, para da para hani. Armutun sapı üzümün çöpü diyecek lüksleri de olması gerektiğini düşünmüyorum. En azından piyasada tutulan kimseler olmak istiyorlarsa.
Oyuncu olsam da yükselmek için uslübuma aykırı rollerde oynamazdım.
Hele ki 'koy diziye rahman gitsin' güzelliğindeki insanların sırf bikaç frikik uğruna izlendiğini bile bile para için ona katlananları esefle kınıyorum.
Buna sevişti demek doğru değil. Sevişme rolü yaptılar. Oyunculuğun tabi bazı zor yönleri var. Mesela Türkan Şoray gibi öpüşmeme kuralı koysaydı Serenay belkide bu dizide olmazdı.
Eğer olsaydım evet olmak istedim mi hayır nedenleri mi günahımla başkalarına örnek olmak istemem şimdi bir yığın kişi bir çok eksi verecek bu umrumda mı değil
Duşta “sevişti” derken sanki gerçekten ilişkiye girmişler gibi davranıyorsunuz. Adamlar oyuncu ve rollerinin gereğini yapıyorlar. Burada tartışılması gereken şey Fi dizisi değil, Serenay değil, Ozan değil, Kerem değil. Bu tür dizilerin tutması.
@idontknowwhyiamhere Terbiyesizlik yapma! Çok fena konuşurum, kaldıramazsın. O seftali emojisini de buraya atma. Aynısından evinizde vardır. Annene bir sor. Veya ablan-bacına.
Biride çıkıp demiyo ki bunlar ne ayak milletin ne ahlakı kaldı ne vicdanı bu diziler filmler yüzünden o kadar normalleşti ki öpüşmeler sevişmeler Allah belalarını versin !
Topluma örnek olmalarını istiyorsun. Ama üye ismin Ot-kubar-duman dan oluşuyor. Kısaca uyuşturucu etkili maddeden. Profil desen 28 yaşında adama yakışmayacak bir resim. Bende senin bunları normal görmeni anlamadım😄
Benim kendi yediğim halt sadece kendimi bağlar ama toplum önünde herkese göstererek serbestçe yaşanan ve özendirecek hayatlar yansıtarak insanların aklını kontrol altına alıyorlar benim yaptığım kendime zarar ama onların yaptığı tüm toplumu etkilemekte bu konuda geldiğimiz nokta zaten ortada hergün kadın cinayetleri aldatma hikayeleri gazetelerde aldatan kadınlar diye özel bölümler bile var !
Bu başlığı sinemaografi/filmografi den hiç ama hiç anlamayan biri açmış. Önce bu soruyu sor. Bunlar gerçekten sevişti mi? Bilmeden bilgilenmeden atıfta bulunma sevgili kardeşim. İkra, ikra.
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Serenay Sarıkaya ve Ozan Güven "Fi" isimli dizi çekimlerinde duşta sevişti. Oyuncu olsaydınız rol icabı sevişir miydiniz?
En İyi Cevaplar