Alişan: Buse dizilerde biriyle öpüşseydi benim karım olamazdı Son günlerde ayrılık haberleriyle gündeme gelen Alişan-Buse Varol çiftinden ünlü şarkıcı, eşiyle ilişkisi hakkında merak edilenleri 'Söylemezsem Olmaz' programının canlı yayınında anlattı.2018 yılında nikah masasına oturan Alişan ve Buse Varol, 2019'un Şubat ayında oğulları Burak'ı kucaklarına almıştı. Ünlü çiftin ikinci bebekleri Eliz de geçtiğimiz Şubat ayında dünyaya gelmişti. Varol ile mutlu evliliğini sürdüren Alişan, 'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlandı. Ünlü şarkıcı, eşinden, özel hayatına merak edilenleri anlattı.Son günlerde sık sık boşanma haberleriyle gündeme gelen Alişan, sessizliğini bozdu. "Mutluluk haberleri çok fazla reyting yapmaz!" diyen Alişan, şu ifadeleri kullandı:"Ayrılıyorlar, boşanıyorlar' haberleri yapıyorlar o yüzden. İnanın dün sabah 20 tane boşanma haberi yapmışlar. Üçüncü çocuğu Buse istiyor. Çok fazla istiyor. Ben şu an düşünmüyorum, biraz çocuklarımızın büyüdüğünü göreyim ondan sonra."Haklarında çıkan "Evlilik sözleşmesi" iddialarını da cevaplayan şarkıcı, "Bizim evliliğimizde hiç böyle bir şey olmadı. 'Onun parası, benim param' lafı olmadı. Evlilik sözleşmemiz yok. Böyle bir şey olabilir mi ya! Çok saçma bir şey? Benim karımdan ya da karımın benden böyle bir beklentisi varsa böyle bir evliliğe zaten girmem" diye konuştu."HERKESİN KRİTERİ VAR!" 'Buse ve Alişan neden kavga eder, Birbirinizi kıskanır mısınız, Buse dize öpüşse ne dersin?' sorunu da yanıtlayan şarkıcı Alişan 'Herkesin kriteri var. Buse dizilerde biriyle öpüşseydi benim karım olamazdı" ifadelerini kullandı. #magazin
Alişan: Buse dizilerde biriyle öpüşseydi benim karım olamazdı. Sevgiliniz bir oyuncu olsaydı öpüşmesine izin verir miydiniz?
Kaç dizi de hangi rollerde ve ne tarz dizilerde oynamışta öpüşme sahnesi olmamış. Dizi de öpüşünce sorun eski sevgilisi öpünce sorun değil mi? (O camia insanı olarak dedim) ve yorumlara bakıyorum çoğu kişi izin vermem demiş ama hepsi birilerini hayal ediyor :)
Mesleği oyunculuksa ve ben bunu bilerek kabul ettiysem izin diye bir şey söz konusu olamaz. Bu doktor sevgiline ya da eşine işini yap ama kadın hastaları muayne etme demek gibi bir şey. İşinin gereği neyse onu yapmalı ben de bayılmam tabiki başka biriyle yanaşmasına
Oyuncu oyuncuyla evlenirse daha anlayış lı olur Tabi yatak sahneleri uzun uzun öpüş me sahneleri olunca seyirci bile kanal değistirir babanla oturup çayımla halanla komşumla oturup o sahneleri nasıl izlesin Dinle ilişkiside yok bende dinlere inanmam ama böyle şey insanı gelmez insana
Kesinlikle doğru söylemiş. Çağdaşlık, meslek adı altında ahlaksız şeyler izliyoruz. Açıkçası benim dinime de, aile yapıma da ters bu. Başkası zevk alabilir. Alişanın bu düşüncesini tebrik ediyorum.
Bence sacma düsünüyor. Onca yıl dizi sektöründe oynamıs bir isim Alişan illa ki birleriyle öpüşmüştür. Erkek yapınca iyi kadın yapınca kötü. Cahil kafadan başka bir sey değil.
Haklı bence mesela filmde oynicak sevişme ya da öpüşme sahnesi çekicek galasına gidip izliceksin sonrada adamım diye etrafta dolaşıcaksın genişlik bence haklı buluyorum ben
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Alişan: Buse dizilerde biriyle öpüşseydi benim karım olamazdı. Sevgiliniz bir oyuncu olsaydı öpüşmesine izin verir miydiniz?