Siz bunu yapabilir miydiniz yoksa Kural koyar mıydınız öpüşme sahnesininde oynamam diye?
Evet günümüz dizilerinde görüyoruz ve ben çok tuhaf buluyorum düşünsene normalde anlaşamayacağın bir tiple işin gereği öpüşmek zorundasın !
Siz bunu yapabilir miydiniz yoksa Kural koyar mıydınız öpüşme sahnesininde oynamam diye?
Evet günümüz dizilerinde görüyoruz ve ben çok tuhaf buluyorum düşünsene normalde anlaşamayacağın bir tiple işin gereği öpüşmek zorundasın !
Yapmazdım sebeplerim.
Zaman baştan reddetcen
Ama şöyle bir durum var yani sağlık taramasından geçiriyorlar sanki oyuncuları yani hastalık bulaşması zor bir ihtimal gibi çünkü çoğu oyuncu öpüşmek zorunda baştan teklif sunuyorlar yani yapmayacaksan oyuncu olmayacaksın ama bana da saçma geliyor çünkü her oyuncu öpüşmek zorunda değil
Bazı oyuncular öpüşme sahnelerinde dublör kullanıyormuş veya montajlama oluyor mu bilmiyorum pek anlamıyorum o işlerden ama böyle de duymuştum
Cevap
10Cevap
benlik sorun yok. o anki eşim ya da sevgilime sormak lazım
Yaparım ne olacak ki dememi bekleyenler mutlaka vardır ama demem
Ben erkeğim sıkıntı yok fakat evli olan kadın sanatçılar da var bu enteresan
Öpüşürdüm ya. Tabii bazı kurallar koyardım ama öpüşmeyi de reddetmezdim
Oynamam, ona gore senaryo film dizi kabul ederdim, varsa boyle seyler istemezdim...
Küçük sahnelerle uğraştırmayın derdim
Nasıl yani
Öpüştüğüm o sezon dizide hamile kalmayacaksa ben diziyi bırakıyorum derdim
erkelelrde skıntıı yokki
Evet erkekler dünden razı kadınlar öyle düşünmüyor
Erkek milleti
kadınlarda bu daima oyledir
farklı mı düşünüyorsun
Evet farklı düşünüyorum ben yapamam herkes yapamaz
demek dediğime geldiniz
kızlar açıkta opüşemez
ünlü veya oyuncu olmak istemem şahsen
Hayır igrenirdim sadece sevdiğimle olur
Öpüşmezdim
Kural koyunca da oyuncu yapmıyor lar diyorlar kalplisin falan diyorlar Ne kadar saçma
Her oyuncu öpüşmek zorunda değil bence
Torpilli olman lazım yoksa harcarlar gibi diye düşünüyorum
Tüm kadınlarla öpüşürüm sorun olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?