'Mutluluk Zamanı' filminin galasında Yunus Özdiken, sevgilisi Elçin Sangu'nun Barış Arduç'la olan ateşli sahnelerine dayanamayıp salonu terk etti. Siz böyle bir olayda ne yapardınız?
Elçin Sangu'nun sevgilisi Gala gecesinde salonu terk etti. Siz böyle bir sebepten sevgilinizi yalnız bırakır mıydınız?
Elçin bu dangalagi nerden bulmus ya bu okuz Elcinin oyuncugu oldugunu biliyor bir de Elcin Barisla ilk defa oynamiyor kiralik ask dizisinde de beraberlerdi hatta orda da bir sahne vardi yatak o bolumu kesmisler tabi yaptigi yanlis bu bir film ve bu kiz oyuncu hersey olacak kabullenemiyorsa ayrilir
Bu arkadaş Elçi'nin ağaç rolündemi olduğunu düşünüyormuş. Çektirirken ne oluyo deme, araştırma. Gala da ben kıskanırım ayağına yat, edepli insan rolüne yat hadi oradan hiç samimi değil.
Elçin sevgilisine filmin reklamını güzel yaptırmış.. yau arkadaş sanki baştan sanki bilmiyordu böyle sahnelerin olacağını da galada ortam terketmeler vs. Yemezler canım yemezler ayrıca kadının mesleğinin bu olduğunu biliyor kabul ediyor sevgili oluyor sonra bu hareketler hiç samimi değil
Terketmekle kalmazdım ayrılırdım. Bu ünlüler çok değişik biri gelip öpse bişi derler ama kamera karşısında olduğunda sorun yok. Karakterleri yok sanırım 🤔
Oyuncu olmak bunu gerektirir, kıskançlık yapılması söz konusu olmamalıdır. O'nların kafaları farklı düşünür zaten, başka dünyaları vardır. Normâl insanlar gibi değillerdir. Bizimkiler daha karşı cinsle arkadaşı olamaz diyor, o taraf ise karşı cinsle sevişiyor. Epey farklı hayatlar yani...
Bunlardan haberi olmadan mı karısını sete gönderdi. Bu saatten sonra adam geri dönerse şu mana çıkar; Film konusunda merak uyandırmak içindir. Reklam amaçlı terk etmiştir denilebilir.
Simdi sahsen ben beraber oldugum kisinin bir dizide atesli bir sahnede rol almasini istemezdim. Ve zaten birlikte oldugum kisi de bana saygisizlik edip bunu yapmazdi.
Fakat asagida ‘izin vermeseymis, musade etmeseymis’ gibi cumleler kullanilmis. Adamin oyle bir hakki yok ki. Kiz istedigi dizide istedigi sekilde istedigi rolu oynar. Kocasi olsa tamam yine bir nevi biraz daha soz sahibi olabilir. Fakat bir sevgilinin bu konuda cok fazla bir diyecegi olmamali.
Bence zaten Elçin Sangu ile Barış Arduç’un birlikte olması gerekiyor, birbirlerine en çok yakışan çift bile seçildiler ya daha ne olsun.. kiralık aşk bitti, şimdi yaptıkları proje yine tutulur insanlar onları seviyor çünkü.. Ayrıca zaten Barış Arduç daha yakışıklı.. çünkü spor yapıyor kendine bakıyor..
Bence bu adam filmin çekılmesinide istememiş bu konuda tartışmışlar, elcini ikna edememiş sinirlenmiş, sahnelerde iyice dolmuş, galada da yan yana görülünce patlamış dayanamamış.
Bu ünlüler bòyle işte elcin barış arduç ile beraber olsun artık yani
Sen bu kadınla beraber olmadan evvel oyuncu olduğunu bilmiyor muydun? “Kiralık Aşk” dizisini hiç mi seyretmedin? Şimdi gelmiş gala’ya gösteriş yapıyor. İnandık tamam çok delikanlısın, çok kıskançsın.
adam haklı bence bende bu oyuncuları anlamıyorum sanat için sevişirim demiyorlar mı elimi gırtlaklarına sokup omurgasını kırasım var ve sevgilileride hahaha ne kadar da güzel oynamış diyorlar vay canına ya
Çok dengesiz, psikopat, ruh hastası bir sevgilisi var burdan yola çıkarak söylemiyorum daha önce de biliyordum bu adamı Aşırı Kibirli, gözü yükseklerde bir adam Elçin sangu'ya da böyle biri yakışır zaten.
çok saçma bilmiyor mu sevgilisinin oyuncu olduğunu eğer kaldıramıyor ise söyleseydi böyle rolleri kabul etme ya da sanat camiasında herkesin gözü önünde bir kadınla ilişki yaşamasın ozaman
o değil ünlü ler ama sonuçta erkek değil mi isteklenmicek mi adam ya da aklına gelip gerçekten birlikte olsaydım demicek mi doğanın kanunu yani bir sarılma ile anlatılcak aşkı seksle anlatıyorlar
e bu adam oyuncu olduğunu bilmiyor mu bu kadının rol yapmış artık sen bu kadınla birlikte isen her şeyini kabullenmişsin demektir gereksiz triplere gerek yok bence
Aklı neredeymiş galaya kadar. Ayrıca bir oyuncuyla birlikteyse bu gibi durumların olası olduğunun bilincinde olması lazım. Madem kaldıramıyor yallah mahallesine gitsin
Şöyle bir kopyala yapıştır.. Şuraya birşey yazayım da zırt pırt karşıma çıkıp durmasın artık bu soru.. Gün boyu sağ üstte duran "X"ya basmaya gerek kalmaz en azından. Sadece bu soru için demiyorum.
Olayın aslı şöyle, o anlar gelmeden önce terketmiş, sonra geri dönmüş, sevgilisini o şekilde görmek istemediği için. Şahsen ben de aynısını yapardım herhalde.
Yok daha neler. Kadın oyuncu ve adam onu baştan bilerek böyle kabul etti birlikte oldu. Ne bu sonradan tavırlar falan . Ne gereksiz 😏
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bırakırdım ama o adamın yine de buna alışması lazımdi çünkü sonuçta sevgilin oyuncu. Mecbur dizilerde ve filmlerde böyle sahnelerle karsilasacaksin. Her film ve dizideki kadın oyuncu işi gereği illaki böyle sahneleri olur. Seviyorsa mecbur alışacak.
Kadinin meslegi buu bole sacmalik yok ;) Filme gittim ben dun aksamm rahatsiz edici bir sahne yoktu normal sahneler olmasi gereken ask filmi neticede :D
Göz görmeyince gönül de katlanirmis. Sanat adına bir kendilerini yemedikleri kaldı insanların. Adam haklı bence ve yollasin gitsin. Biraz da namus olmali. Her şey sanat için olmamalı.
Tanınmış olmak ve mesleğinin bedeli bu ; Ki bunu bile bile sevgili olmuşsa katlanacaksın terk etmenin bir anlamı yok , Onu mesleğinden ötürü zaten herkesle paylaşıyorsun..
Yani umarım doğru değildir Kadın orda otu mu oynuyor sanki
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bende kalamaazdım hatta onun oyunculuğu bırakmasını bile isterdim.. Sonuçta oyuncusun diye güzel kardeşim olacaksın diye bişey yok yani erkekler için. Bende kız olarak kıskanırım ve istemem.
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Elçin Sangu'nun sevgilisi Gala gecesinde salonu terk etti. Siz böyle bir sebepten sevgilinizi yalnız bırakır mıydınız?
En İyi Cevaplar