Şeyma Subaşı, ciğerimiz yanarken sevgilisiyle yatakta öpüşme görüntülerini paylaştı. 33 Şehit verdiğimiz gün tatilinden görüntüler atmaya devam eden Şeyma Subaşı son attığı video isyan ettirdi. Şeyma Subaşı herkesin takipten çıkması ve kimsenin takip etmemesi istendi!Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı yok artık dedirtti. Acun'dan ayrılır ayrılır hemen sevgili yapan Subaşı, bu yaptığı hayranlarını bile isyan noktasına getirdi. 33 Şehit verdiğimiz gün sabaha kadar paylaşımlarını sürdüren Subaşı, öğlen saatlerinde hayranlarını bile çileden çıkarttı. Şeyma subaşı, sevgilisine "Hadi gel, hadi gel diyerek yatağa çağırdı ve öpüşme anını paylaştı"! Bu görüntüler sonrası Şeyma Subaşı'nın takipçi sayısı çok hızlı bir şekilde düşüyor.
EROL KÖSE ÇOK SERT TEPKİ!
Konuyu ilk gündeme taşıyan Erol Köse " Yazıklar olsun sana Şeyma! Şehitler var ülkem ağlıyor sen story de sevgilinle öpüşmeni paylaşıyorsun. Acun seni Allah Kurtarmış kardeşim" yorumunu yaptı. Şeyma Subaşı bu paylaşım sonrası çok kısa sürede 100 bin takipçi kaybetti. Herkes Şeyma Subaşı'yı engellemeye başladı.BİR TEPKİ DE DEMET AKALIN'DAN! Akalın, sosyal medya hesabından Subaşı'na şu sözlerle ateş püskürdü: "Biz evde yemek yemeye utanırken, öpüşürken gezerken story atanlar var... Bugünki konserimizi iptal ettik demeye bile elim varmadı insanın aklına gelmiyor bunu çok büyük meziyetmiş gibi yazmak bile istemedim.. Ne acayip bir dünya hakikaten ya, birilerinde ya kalp yok ya da Mehmetçiğin adını çocukken bile duymadılar.. Kimseye zorla vicdan takamıyorsun ama biraz saygı. Sizin Paris gezileriniz ya da aşk hayatınız istemsiz keşfete düşüyor! Azıcık el insaf ya! Azıcık..."Demet Akalın#ömerö #gündem #magazin
Şeyma Subaşı sevgilisiyle öpüştüğü storylerini paylaştı! Ülkece yas tuttuğumuz bir dönemde bu yaptığı normal mi?
Bunlar zaten insan değil ki bunların dünya umurunda değil yeseler içseler birilerinin altından kalksalarülke ekonomik olarak çökmüş ya da şehitler gelmiş bunların umurunda değil ki yazıklar olsun işte böyleleri yüzünden gariban evlatları şehit oluyor
Burada anlatamazsın kardeşim burada bir sürü canım var O yüzden kendini hiç yorma Ben seni anlıyorum ama işte parası olan askerlik bile yapmıyor askerlik yaptı sayılıyor bu ülkeyi bunlar bu hale getirdi ve başımızdakiler ne diyeyim dünyanın adaletsiz tarafı burası işte Ama Allah'ın adaleti öyle değil
Ona bakilirsa burasi da sosyal medya ve siz de paylasim yapmaya -ben de dahil buradaki herkes- devam ediyor... Elestirirken bile paylasim yapmis oluyoruz, dogru degil mi?
He, Seyma Subasi zaten ayri alem ama sanki otekiler pek mi sutten cikma ak kasik? Elestiren de demek ki takip edip medyada ki bunu aninda goruyor ve yorumluyor. Ben bu unlulerden kimseyi takip etmem. Eden de onlara hayrandir; 2 gun sonra takibe donerler.
Paylasimin tarzi yoktur. Ikiyuzluluk goruyorum ben unlu dunyasinda bu kadini elestirenleri cunku takipciler ve onlar da yapmak isteyip "İnsanlar ne dusunur, unume zarar gelir mi?" diye dusundugunden yapmiyorlar. Uzun sure medyada calistim ve kac sehit olmus?, hangi vatan evladi yitirilmis? umurlarinda degil... :(
Aslinda Suriyeliler'de bizi istemiyor. Cuma gunu -belki bilirsiniz Istanbul'da Sehitlik var ve metrobuse oradan gidiliyor- sinirlerim zipladi ve dayak yeme ugruna mudahale ettim. 2 Suriyeli erkek Sehitlik'ten gecerken once arkamdan sarki soyleyerek onume gecti, sonra da findik yeyip kabuklarini sehit mezarinin icine atti. Kanima dokundu ve kimse de yoktu bizden baska... Durdurup uyardim ve gulerek "OK" dediler sadece. Guvenlik memurlarina gittim ve kanimi donduran seyler anlattilar Sehitligimizde yapilan seyler hakkinda "Sahit oldugunuz durum ne ki? Biz neler yakaliyoruz.." diye. Hepsi de "Bizim icin olmediler ya, bize ne? Burasi bize gore mesire" diyormus, hatta uygunsuz vaziyette yakalananlardan erkek olani "Sizi mahkemeye verecegim; lideriniz bizi tutuyor" diyecek kadar hadsizlesmis.
@oyunadamı Eski erkek arkadasim surekli sahte hesapla taciz ediyor; muhtemelen Hasan'sin. :D S. iktir git artik. Kariyerimin ne oldugunu yaziyor muyum ki biliyorsun baska turlu hadsiz?
Bu sahis benim kariyerimi nereden biliyor 'Yorumsuz' yaziyorken? Hasan adli vu kisi beni taciz eden bir ahlaksizdir. Sahte hesaplar acarak rahatsiz etmeye devam etmekte olan hadsiz bir yaratiktir.
@ÖmerÖ41 Evet maalesef gercek :( Bizim orada gencecik evladimiz onlar icin savasirken "Bizim sehidimiz degil ki" diyecek kadar hainler. Kanima dokundu gorevlinin anlattiklari. Uygunsuz vaziyet ne demek hem de mezarlikta? Bizimkiler yumruk atmis o cumleden sonra, bir de utanmadan "Sizi mahkemeye verecegim" demis.
Gerçekten saygısızlık ve hadsizlik almış başını gidiyor. Yumruk bunlara az kalır diye düşünüyorum. Sağlam bir şekilde bunlara hadlerini bildirmemiz gerekiyor. Bu arada eski sevgilinizde hazımsızlık mı var ?
Sahsim adina siddete karsi olsam da "Elinize saglik agabey" dedim valla gorevliye :) "Daha bu ne ki kardesim, neler goruyoruz kameradan" dedi. Gencecik cocuklar, gunah degil mi? Hani insan der ki Allah razi olsun, o da yok bunlarda yazik!
Kusura bakmayin, o sahis baska dilden anlamiyor :) Surekli sorularima cevap yazanlari eksiliyor, benim cevaplarimi da tabii... Artik umursamiyorum ama meslegimi bilen tek kisi o burada. Bana inat uye oldu ve burada ona nasil biri oldugunu bilmeden saygi duyanlar var. EIC icin tesekkurler. Umarim, en kisa surede artik sehit haberleri yerine askerimizin hayirlisiyla oradan ciktigini duyariz...
Tatilde olduğu için gundemden ve yaşanan üzücü haberlerden bir haber olduğunu düşünüyorum Genelde sanat dünyasında sanatçılar paylaşım yaparken gündemi takip edip ona gore yaparlar paylaşımlarını ya da menajerleri dahilinde bilgi edinirler Sanırım dünyada kapamış kulaklarını paradan başka bir şeyden haberi yok
Normal tabi. Yani siz Şeyma Subaşı gibi doktor-avukat-mühendis ünvanlarına sahip, hiç bir şekilde önüne gelenle ilişki yaşama amacı içinde olmayan, zekasıyla ünlü birinden ne beklediysen o da onu yapmış haliyle.
Bu yapılan terbiyesizlikten ve haysiyetsizlik en başka bir şey değildir. Bir arkadaş grubum var adamlar 7/24 PUBG MOBILE hastası ve iki gündür bu haberlerden dolayı İnan’ın oyun oynamıyolar. Arkadaşların sözleri ise şu ‘’içimiz kan ağlarken’’ bir süre oynamayı düşünmüyoruz. Vatan için şehit olan tüm mehmetciklerimize Allah’tan rahmet ailelerine baş sağlığı diliyoruz.
Şu Şeyma Subaşı denen k. altağı tüm Türkiye olarak zaten bitirmek lazım, bu saygısızlığı yetmiyomuş gibi elin ç.ük kafalı gavurlarıyla yataktan yatağa atlayan, ülkeyi kötü temsil eden alçak bir kadın. Çoluğun var çocuğun var senin be kadın, bunlarla yatağa atlayacağına önce çocuklarına babalık yapacak bir adam bul, yarın öbür gün çocukların baba arayışıyla büyüdüğü zaman seni becerip bir köşeye atan gavurlarımı göstericeksin?
"Şehidin Helvası Sizin Ocakta Kavrulmadığı Sürece Size Hep Tatlı Gelecek" bu cümleye o kadar çok katılıyorum ki ama bu kadar duygusuz olmayada gerek yok aynı vatanın evlatlarıyız oraya gidenler kendileri için gitmiyor Türkiye Cumhuriyeti için gidiyor ben bir Türk olarak utanıyorum...
KizlarSoruyor üyeleri dahil (soru ve içerikler belli ediyor, Twitter, Instagram, WhatsApp ve dahası birçok sitede kimse yas havasında değil. Bir görsel paylaşıyorlar. Türk bayrağı. İkinci paylaşım ise "gaye aşkom jahajha yaa" Yas denilen şey bu mu? Şu kadını eleştirenler yas kelimesinin hakkını ne kadar veriyor onu tartışalım.
Ne yani 36 ailenin evine ateş düştü de ülke durdu mu? Şeyma'ya ne şehitlerden, sanki bu güne kadar bir SKIM düşündü. Yahu ülke C. B fıkralar anlattığı yerde Şeyma ne yaptın. Bence normal hayatında kadın yaşantısında, dünya skınde değil yani o hesap
Demet Akalın kendine baksın önce onunda ne olduğu belli de ama bu sözüne katılıyorum doğru söylemiş yiğidi öldür hakkını yeme demişler Şeymanın her zamanki hali yeni değil ben Melisaya üzülüyorum bir yandan ona hiç iyi örnek olmuyor Şeymanın geçmişine baktım tam bakma değil biraz da olsa öğrenmedim o haline bayıldım çok sevdim ama şuanki hali hiç iyi değil Acun iyi kurtulmuş diyecem de nafaka ödüyor parada iyi para onunla kaç aile doyar Şeymayı takmaya değmez boşa
Sadece bu kadını kınamayın ünlüler ve zenginler camiasının durumları çoğunlukla bu halde. Ülke savaşa girse bugün şehitler için üzülüyoruz diyen ünlüleri bile bulamazsınız ortalıkta kaçarlar. Hatta ilk kaçacak insanlardır bunlar. Bu kadın yine geri kalan ünlülerden daha dürüst. Umurunda olmayan bir şeye umurundaymış gibi davranmamış. Asıl tehlike diğerleri
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tabi ki hepimiz uzuluylruz hepimizin ici yaniyor.. ama gel gelelim ki sosyal medya ici bos olan o dunya insanlari bu sekilde yargilma hakkini veriyor (!) Ne kadar dogruysa tabi ki ama sorun su ki sosyal medya dan paylasim yapmak o axiyi yasamamak ya da ortak olmamak demek olmamali. Biran once su yalan sosyal medya dunyasindan cikilmali. Isteyen istedigi gibi yasar. Ve illa duygylarini sosyal medya araciligiyla gosterme zorunda degil. Illa ki uzuluyordur ama o an sevgilisyle mutlu anii da olumsuzlestirmek istemistir. Ama tabi ki sehitlerimizin olumsuzlugu bambaska tarif edilemeyen acilar... 🇹🇷🇹🇷
Şu kadını takip etmeyin daha fazla şımarmasın yeter şımardığı boşverin ne yaparsa yapsın biz onu takip ettikçe şımardıkça zaten ego tavan saçma sapan hareketler yapıyor bırakın kendi haline bakın bakalım ne ünlüğü kalacak nesebi davranışları hiçbir yetenegi yokken eski kocasıyla ünlü olduğunu sanıyor salın gitsin ya yeter biz ne acılar yasıyoruz birde şu kadını başımıza çıkarmayın yeter artık!!
Ya haberi yapılmasa idi gidip sevgilisi ile öpüşme storysini duymamış dahi olacaktık. İnstagram ve çeşitli sosyal ağlarda #şeymasubaşı nın sevgilisi ile yiyişme storysini konuşuyor bilinçli yaptı veya yapmadı beni bağlamazda ama güzel reklam yaptı yine kendini. Gözünüzü seveyim şu asalak kadını gündem etmeyin.
Şeyma'yı asla sevmem ama attığı storyden kime ne? O kadına çemkireceğinize, suriyelileri 5 yıldızlı otelde ağırlayıp askerlerimizi İdlib'e gönderen hükümete çemkirin. Ama dur, silivri soğuk değil mi? Anca susun.
@Cıkkız illa klişeleşmiş bu sözü söyleteceksiniz. Neden sosyal medyada duyar kasıyorsun? Sorsana bugün ya da dün şehitler için ne yaptın? Evet, bir paylaşımla hem şehitlerimizi hem de ilerki zamanlarda şehit olacak askerlerimiz için büyük bir fedakarlık yapmış oldun.
Duyar kasmıyorum aptalca bir yorum yapılmış ona tepkimi gösteriyorum. Aklı başında bir insanın dile getireceği sözü ilk önce bir düşünmesi lazım ve eğer konu hakkında bir bilgisi yok ise o çenesini kapatması lazım! Bu ülke sizin gibi aptal beyinlerle yönetilmiyor aksine sizin o aptal beyinlerinizin anlayamayacağı işlere imza atan beyinlerle yönetiliyor.
Farkindaysaniz acun gereksiz insanlari unlu yapıyor. Seyma, papagan olayıyla bir aralar gundemden düşmeyen murat sef, bir zamanlar survivor yarismacisi taner tolga tarlacı ve daha nicesi. Tabi aralarindan güzel insanlarda tanidigimiz oluyor ama bu ulkenin akilliya ihtiyaci var, millet akilliya hasret. Sirf reyting yapacagim, para kazanacagim diye deli deli, sorunlu insanlari piyasaya sürüyor.
Evliligi yalandi biraz bence kurmacaydi. Acunla seymanin sevgili oldugu dönemde seyma cok para yiyordu. Belli bir limiti yoktu harcadigi paranin. Luks kiyafetler takilar, hergun baska ulkede uyanmalar, özel ucaklar... acun evlenerek bunun önünü kesti biraz. Evlendi sonra boşandı ve belli bir nafaka ödüyor. Onceden seymanin harcadigi paranin haddi hesabi yoktu. Simdi seyma oyle sevgili donemindeki gibi ulkeden ulkeye gidemiyor. Ozel ucaklarla gidemiyor. Acun bu yuzden evlendi bence. Ama acunda da salaklik var. Erkek oldugu icin konuşulmuyor ama acun evliyken gidip karısını aldatıyor. Yetmiyor cocuklarina bir kardes daha yapıyor şeymadan. Boyle bir kadını basina bela eden yine kendisi acunun. Acun yüz vermese seyma sevgili olma, metres olma, parayi istedigi gibi harcama haklarına sahip olamayacaktı. Acun bazen beyniyle degil baska tarafiyla dusunuyor. Simdi acunun yeni bir sevgilisi var seymaye benziyor yine ve aralarinda kac yas var. Insan yasindan basindan utanır. Acunun suanki sevgilisi en büyük kızının yaşından küçük. Ha bu soruda olay baska. Onca sehit varken boyle story atmasi buyuk saygısızlık. Belki de haberi bile yoktur ülkede olanlardan. acun bile dominikte. Ulkenin durumunu biz halk kadar bilmiyordur. Olayin ciddiyetini de farkinda degildir. Olsa ne ki? Olan bize olacakm acunun zaten miamide, dominikte milyonluk evleri var. Ulke elden gitse gider o evlerde yaşar. Olan biz gariban halka oluyor.
Şehit olan askerlerin ailelerinden başka herkes hayatlarına devam etti. Sen veya burada olan herkes zaten gülüp eğlendi. Bu paylaşımı yapması zaman olarak değil de içerik olarak saçma geldi bana.
Yas tutan demet akalın olunca samimi gelmiyor. Yas tutarken bile sağa sola çatıyor kadın. Senin kafan kadar olan tektaşın konuşulurken şehit vermiyor muyduk
Ne takip ediyorum ne kaale alıyorum, nefret etmiyorum ama gram bir sevgi de yok içimde ama bu kadını eleştiren kim varsa 1 hafta sonra aynı rutinine devam edecek zaten. Şeyma ne kadar işin şovundaysa, eleştirenler de o kadar.
Şimdi şöyle düşüncene öncelikle saygı duyuyorum. Bende inan olsun bu ve bu tarz insanları asla takip etmiyorum. Sabah haberleri açınca gördü ve uyuz oldum. Ülkenin içinde bulunduğu bu durumda bu tarz davranış ben sizi ve ülkeyi kaale almıyorum demektir bana göre. Eleştirim ve isyanım buna. Yoksa sov ile işimin olmayacağını buradaki herkes bilir.
Niye isyan edesin ki? Sadece Türk takipçisi yoktur bu kadının, diğer insanlara da hitap etmek zorundadır belki. Ya da hepsini geçtim, sen ben gibi hassasiyeti yoktur. Bu duruma hassasiyet gösterenlerin hepsi vatansever, düzgün iyi insanlardır diyebilir miyiz? Mümkün değil. Haberde demet akalın örnek verilmiş, yarın ufacık bir hatasında Demet'i de linç etmeyecek miyiz sanki? 1 hafta sonra hepimiz kaldığımız yerden devam etmeyecek miyiz hayatımıza? Değişen çok şey olmayacak yani anlayacağın. Ben buradaki herkesi bilmem, seni de bilmem. Direkt lafım sana da değildi inan. Hepimize.
sanki yaptığı diğer şeyler çok normal de. konusunu açmaya bile değmeyecek birisi. iyi veya kötü konuştukça prim yaptırıyoruz. gtünü açıp meydana mıçsa yine umursamamamız gerek bu tipler bu şekilde silinir piyasadan
Ne bekliyordunuz ki şehitler varken millet burada cinsellik soruları soruyordu. Şehit sayısı artsın diye dua edenler vardı. Sosyal medyadan şehit sayısı fazla şu kadar tabut saydık diyenler vardı. Ne bekliyordunuz yani ülke vatan haini dolu. Adam oturmuş utanmadan düğün yapıyor neymiş 29 Şubat için özel gün almış iptal edemezmiş. Boşuna mı diyorlar şehit helvası sizin ocağınızda kaynamadığı sürece tatlı gelecek diye. Bu da ekrem imamoğluna oy veren güruhtan solcu kafasından ne bekliyorsunuz.
Boş insanları takip etmezse kimse yaptıkları saçmalıkları da görmez. Aklı başında kimse de onun gibi birinden düzgün bir hareket beklemez zaten. Şaşırtmadı yani.
İnsanları bu kadar çok takmayın. Belliki gündeme gelmek istiyor tekrardan. Sizde yemi yiyorsunuz. Ayrıca saygı sosyal medya üzerinden ölçülmez. Ölçülmemeli. İnsanlar gündelik hayatına devam ediyor
Onun için daha önemli olan buymuş demekki umrumda değil şehitlik mertebisini kazanan eşsiz insanların için leş kişilerin yapmak istemediği paylaşım için gölgenelecek değil sıfır sıkıntı abi.
Takip etmeyeceksiniz boyle asalaklari. Hayir takip edilmeye deger neyi var ben anlamiyorum ne bir sporcu ne bir aktris ne bir komedyen ne bir sanatci ne faydasi varda boyle prim veriyorlar bu tiplere. Takip etmeyesinler kardesim ya
Böyle bir insan neden sürekli olay oluyor ki bırakalım ne yapıyorsa yapsın şu zor günlerde Şeyma Subaşınin storilerini onemsemis olmamız çok üzücü görmezden gelelim zaten bu yaptığı ilk normal olmayan şey de değil.
Sana ne amg. Yas şehit var diye insanlar günlük yaşamına devam etmesin mi! Askeri suriye bataklığına sokan erdoğan suçlu değil de şeyma subaşı mı suçlu oldu şimdi? Şehir yas var erdoğan gülücükler saçıyor onu gördün mü? Git onu eleştir. Yas var şehir var ama sen KS ye giriyorsun, sen de facebook instagrama giriyorsun, insanlar eşleriyle seks yapmaya devam ediyor... Gidin hükümete ateş püskürün, şeyma ta değil
Kadının ne umrunda ki? Kendi çocuğunu bile kullanan birisinden ne beklersin? O çocuk olmasa o nafakayı alabilir miydi? Kimse takip etmesin bakalım ne yapacak o zaman. Bizim insanlrda yamuk. Takip etmeyin bu kadar basit.
ya zaten sosyal medya üzerinden yapılan hiçbir paylaşım samimi değil bence oturup telefon başından sallamak atıp tutmak kolay hani bir söz var ya "helva sizin evinizde kavrulana kadar siz helvayı ancak tatlı zannedersiniz" -şehit annesi
Allah belasını versin şu karı geberse çoluk çocuğa gazoz dağıtıcam hayrına kutlama yapıcam bir bu bir aleyna tilkimidir ne boktur o bide kerimcan denen dönük ! Geberseler sevinçten ağlayacağım
Ateş düştüğü yeri yakar ! Bu söz öyle güzel ki şeyma denilen cadıyı takmıyorum ülke vatandaşı oldğundan bile şüpheliyim gerçekler bunlar bir kaç gün sonra şehitler unuttulucak mallesef aileleri ömür boyu unutmucak...
Bu kadının ne yaptığı bizi ilgilendirmez; Tayyip’in ne yaptığı bizi ilgilendirir. Bu kadının attığı hikayeler, bizim hayatımızda değişiklik yapmaz; Erdoğan’ın tavırları ise yapar.
Ülkece yas tutan kim? Senden benden başka? Cumhurbaşkanı ve üst yöneticiler gayet eğleniyor da Şeyma Subaşı denen gereksiz ve vasıfsız insana mı takıldınız?
Siyasî ne alaka? Kadın normal, yani devlerin yönetiminde eğitimde askerde fikirde hic bir söz hakkı olmayan bir kadin. Ben bos bir insanım dedi daha öncede. Asıl ülkede sorumlu olan insanlarin gülmesi, eğlenmesi , kadar sorun etmedi, kimse. Bende bunu anlamıyorum. Seyma ya bakma ülkeyi o yönetmiyor. Bu akşam sevgikisi ile seks yapacak binlerce insan olacak.
sadece paylaşım yapan şeyma mı? iki şehit haberi paylaşıp sonrasında da gösteriş yapmaya devam eden insanlar da var. bunu yapan bitek şeymaymış gibi davranmayın
şehitler kimsenin umrunda değil, çünkü şehit olarak görülmüyorlar, hükümetin hatası olarak görülüyor ve sıradan ölüler olarak görüyorlar, bu da onların sorunu değil oy veren halkın sorunu, oy verenler üzülsün, bizim bir hatamız yok.
İnsanlar üzülüyor, içleri acıyor... hükümet yanlısı biri değilim ama her şeyi hükümete bağlamanın da manası yok bence... hükümetin hatası diyip duyarsız olmanın da
@umutsuzkadın95 tabii, suriyelilere burda milyar dolarlar yedir, kendi evladını oraya gönderip öldürt, bu mantıklı geliyor ya hepinize ben daha bişey demiyorum.
@umutsuzkadın95 kardeşim şehitlerin kanı oy verenlerin boynuna, ben senelerce bunun olacağını söyledim kimse dinlemedi, ne yapayım daha uğraşasım yok, hak ettiler bunu.
Bu kadın oldum olası umursamaz pisliğin teki oldu hep çocuk tecavüzleri ölümleri olduğunda da hep parti görüntülerini paylaşıyordu bundan insanlık beklememek lazım
Benim yorum. Yapmama gerek yok Şeyma hanım zaten gündemde olmak için elinden geleni yapmis şehit vermişiz biz kardeşlerimizi öpücük eksik etmemiş terbiyesizlik ne denebilir bu duruma..