Özgürlük adın yapmadığınız şey kalmadı. Fazla savunmayın terbiyesizliği.
Milletin önünde öpüşmek moda mı oldu?
Özgürlük adın yapmadığınız şey kalmadı. Fazla savunmayın terbiyesizliği.
Bugün forma gittim baktığım çocuk için kıyafet alıcaktık. Sonra çocukla birşeyler içmeye gittik. Limonta içiyorduk sonra önümüze 20 yaşlarında bir kız ve erkek oturdular su içip sonra öpüşmeye başladılar baktığım çocuk "ohaaa abla bunlar öpüşüyorlar baksana dedi. Baktım benim yüzüm kızardı sonra erkek adam bana bakıp güldü ve öpüşmeyi devam ettiler. Bende çocukla masa değiştirdik. Masa değiştirmimize rağmen o sevgilisiyle masadan kalkıp bizim yanımazdaki masaya geldiler ve devam ettiler. En sonda çocukla çabucuk limonatamızı bitirip kalktık.
Sosyal alanlarda öpüşenlere sesleniyorum. Milletin önünde öpüşüpte kendinizi havalı zannetmeyin havalı olmuyorsunuz. Erkekler namussuz ve kızlar es. kort oluyur milletin önünde.
Modacı terbiyesiz şeyler sizi 🤠. Bizim önümüzde yapmanıza gerek yok otelde yapın 😀.
İyi ve bol baharatlı günler dilerim hepinize.💐
Erkekler namussuz kızlara eskort diyen halk gibi mi düşünüyorsun sende? Bu ülkede insanlar kocama kahvaltı hazırlamak istemiyorum, evlendim ama çocuk istemiyorum diyor. Bence aştık bu konuları ülke olarak…
Hem soru soruyorsun hem insanlar fikrini yazınca terbiyesiz diyip yaftalıyorsun. Bu mu senin medeniyet anlayışın peki?
İyi de çocuk büyüyünce aynı şeyi yapmayacak mı? Zaten televizyonda akşam yalı çapkını gibi diziler yayınlanıyor dünyadan haberin yok sanki. İnsanlar heryerde gösteriş meraklısı olmuş, her istediğini yapar olmuş sen takılmışsın öpüşmeye. Kalkıp gelip karşına oturduysa oğlan seni beğendi demek ki orası ayrı.
Sonuçta ülkenin heryeri yozlaştı. Anne babaya saygı kalmadı, evlenenler görgüsüzlüğe çevirdi şov yapıyor. Okulda öğretmene saygı kalmadı. Yanındaki çocuk Televizyon izlemese de olur gördüğün gibi sokakta her şey mevcut. Bence suçlu biz değil bizi bu hale getiren sosyal medya. Mesela Kısmetse Olur Evi. İnsanlar böyle şeyleri izleyip gerçek hayatta uyguluyor.
evet maalesef bunlar oluyor. ben sokakta gördüğüm zaman falan bakmamaya çalışıyorum çünkü genelde lise çağındakiler falan oluyo cahiller yani bir şey diyecekler diye korkuyorum. hani bir şey dese dayanamıcam hem sokak ortasında sevişiyorsunuz hem de bakışımdan mı rahatsız oldunuz diye elemanı döverim elimde kalır ondan korkuyorum yani. cidden sinir oluyorum görünce. özellikle starbucks cafelerde falan herkes çok serbest kim kime dum duma.
Cevap
11Cevap
Bazılarına göre moda ama benim umurumda değil yani takmıyorum bu kişileri hiç
İstanbul daha kötü özellikle festivallerde kimin eli kimin cebinde belli değil iğrenc ortamlar bu nesil bana uygun değill
Kesinlikle süper sallanmis bir hikaye, kafanda güzel kurgu yapmiş aklinca opusenlere karsiyim havasi vermeye calisiyor, bu ne hadsizlik bu ne cahillik. Kesin kendi yapiyordur bunlarida neyse senin gibiler cok var heryerde zaten
Oha diyiyorum bunlar toplum ahlakını bozuyor
Moda değil normalleştirildi sadece
Ayakta alkışlıyorum seni
Ben bile utandım şu an dnfnsht
gösteriş budalalığı
Görmemiş beyinsiz onlar.
Onlar kendilerini ne sanıyorlar
Utanan ben :D
Yiyiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?