Johnny Depp, Twitter’da trend topic oldu. Dünya turnesi kapsamında İstanbul’a gelecek olan ünlü oyuncu, konser sonrası hayranları ile fotoğraf çekilecek. Selfie çektirmek isteyenler, 10 bin lirayı gözden çıkarmak zorunda! 🤭
Bir zamanlar neredeyse aşık derecesinde hayrandım fakat şu an gerek özel hayatı gerek ünlü olmadan önceki hallerine geri büründüğü için sanırım fanatikleri tarafından ilgi azaldı ve eminim ki parası da bitti , menajeri iyi bir alternatif düşünmüş ama bu para ile foto olayı onun statüsünü iyice yerle bir eder , yazık olmuş, cunki eminim kimse para vermek istemeyecktir
Hayır ödemem ayrıca çok fırsat geçti elime yapmadım böyle şeyler. Ne gerek var ki, gerek yok bence örneğin Alp Kırşan ile askerlik yaptım Oktay Kaynarca iş yerime gelirdi. Eskiden ve bir kaç tane daha var.
Bende çok hayranı olunası bir insanım ama ünlü değilim. 😎😂 O parayı ona ödeyeceğime gider hayırlı bir iş için kullanırım. Hah Johnny Depp'te kim miş be daha ben lütfedip fotoğraf çektirmek istemişim de o parayla çektirecekmiş. 😒
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Johnny Depp ile selfie çektirmenin ücreti; 10 bin lira! Hayranı olduğunuz ünlüyle fotoğraf çektirmek için para öder misiniz?