Kanal D’nin sevilen dizisi “Hekimoğlu”nun orijinali “House” 2004-2012 yılları arasında yayınlandı ve Hugh Laurie, ‘Dr. Gregory House’ rolüyle “televizyonda en çok izlenen başrol oyuncusu” olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na adını yazdırdı. Uzun aradan sonra HBO’nun yeni dizisi “Avenue 5” ile televizyona dönüş yapan ünlü aktör, Los Angeles’ta Barbaros Tapan’a konuştu. Türk izleyicilere selam söyleyen Laurie, Hekimoğlu’nu canlandıran Timuçin Esen’e de bir mesaj gönderdi: “Benim gibi kendini çok kaptırma. Kendini ve etrafındakileri deli etme!”
Dr. House’dan Hekimoğlu’na mesaj var! Uyarlama dizileri başarılı buluyor musunuz?
Eskiden ne güzel emanuella vardı show tv de ergenlik yıllarımız o kadınla geçti resmen erotik diziydi. Emanuella tatilde ofiste denizde diye serisi vardı şimdi böyle baş yapıtlar yok bütün duygularımızı çaldılar bizden
Dr. housenin sıkı bir hayranı olan ben Türk uyarlamasını hiç beğenmedim. Filmde dr. house dizisindeki enerji yok. Durgun ve sıradan.. Uyarlama dizileri başarılı bulmuyorum
Orjinali varken çakması izlenmez çünkü ABD de doktorları kötü gösterebilirsin ama burda gösterirsen toplum ve siyasi baskı yersin fişini çekerler o yüzden uydurma senaryo ile baya bir değiştiriyorlar izlenmez
dizi güzel bence ben ki hiç Türk dizisi izlemem ama bu sardı beni en son 2012 de öyle bir geçer zaman ki izlemiştim daha sonra televizyonu açmadım bile şimdi de Hekimoğlunu izliyorum güzel bence gayet başarılı oyuncularda süperler umarım abuk subuk aşk dizilerine kurban gitmez reytingi bol olsun
En İyi Cevaplar