Hangi mafya dizisi sizin favoriniz?
Çukur <•••>
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz
Ramo
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Millete suça teşviklendirmek için şiddet içerikli dizi yapıyorlar işte bazı işlenen cinayetlerin altında bu dizilerin yaratmış olduğu etkiler yatıyor. Özellikle çukur kaldırılmalıdır. Şiddet içerikli bir dizinin bir de kadın cinayetlerine karşı ölenleri de anmak için "kamu spotu" gibi duvarlara ölenlerin adını yazmaları ironiktir.
Çukurun nesi varmış çukurun yaptığı sosyal mesajları hiç görmezsiniz ama
Çok "güzel" örnek oluyor ya hani şu "çukur"
şiddet içeren bir dizinin sosyal mesajlarını ne kadar ciddiye alınılabilir
İstisnalar kaideyi bozmasa da yıllar önce aldığım en doğru karar içerik ve yapım bakımından hiçbir artısı olmayan Türk dizilerini bırakmaktı.
Aptal aşık, aptal mafya ve aptal tarih furyası alabildiğine boş ama harika aptal ve özenti nesiller yetişmesini sağlıyor.
Hepsi birbirinden beter
Bugün de Babil diye aynı boktan bir dizi daha çıktı
Hergün insanlar ölüyo hala böyle saçmalıkları yayınlıyorlar ortada devlet kalmadı
Babil nasıl bir dizi duydum ama izlemedim daha
İnsanlar oluyor diye ne yapalım ne saçma salak ergen bir yorum hayatta yaşanan her kötü durumda susup pişip hayatının rutininden mi vazgecelim
@yalansizolmaz35 Bu dizilerin hepsi kaldırılsın mesela. Savaş haberleri yasaklansın. Sigara alkol yasaklansın. Çiçekli böcekli insanı mutlu eden kamu spotları yayınlansın.
He bunlar yapılınca insanlar düzeliyor mu sanıyorsun sen nerde yasiyosun acaba haberleri bir izle istersen suandan itibaren bu dünya için yapılabilecek hiçbirsey yok ekonomik krizin hat safhada olduğu bu zamanlarda artık hiçbirsey eskisi gibi olamaz sen kendi cerenizi kurtarmaya bak
Pazartesinin tek güzel yani cukur olmasa tvyi balkandan atarim😂
Cevap
12Cevap
Çukur mafya dizisimiymiş her bölümü izledim öyle bir his alamadım. Ozaman Kurtlar Vadisi ne nedemeli Eşkıya Dünya ya Hükümdar Olmaz a nederiz Allah bilir , bu arada Ramo da gayet başarılı ilk bölüm itibariyle.
Ne dizisi çukur o zaman
mafya denemez asla küçük mevzular kabadayılıktan öte geçmez küçük işler yayınlandı hep farkında değilmisin şampiyonlar ligi çeto nunda dediği gibi o lige giremedi çukur bende iyi izliyiciyim lakin bu dizi kurtlar vadisi , eşkiya dünyaya hükümdar olmaz , ezel bu çapta bir yapım değil bence. Mahallenin okuyan genci kabadayı olmaya çalışıyor bu sadece.
Hepsi b*k gibi. 😂😂 Yazmasam içimde kalırdı çok pardon.
Kaç kere izledin hepsini 😂
Bunlar polat alemdarın sigarasındaki kül etmez.
Kurtlar Vadisi (2003)
Hepsi birbirinden berbat.
Hic birinide kvp ye degismem
Savaşın ortasına girip burnu kanamadan çıkan polat alemdar gerçekçiliği 😂😂😂😂
Edho var işte onun tarzında şimdi
İzlemiyorum ben turk dizisi
Peaky blinders
Türk olsaydı keşke ama yabancı maalesef 😀
Turk yazmamissin usta pardon :)
İzlemem.
Çukur
hiçbiri knks