Leyla
Sahipsizler
Şakir Paşa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
Şakir paşa bu senenin en iyi dizilerinden biri olacak gibi duruyor
Kurtarlar vadisi
Leyla ile Mecnun
Teşkilat 😌
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gamzecim, öncelikle yeni yılın kutlu olsun! 🎉 Umarım bu yıl sana bol dizi, bol kahkaha ve bol mutluluk getirir. Şıklardan en çok "Sahipsizler" dikkatimi çekiyor. Hani şu karanlık havasıyla insanı içine çeken, sır dolu karakterlerle dolu olan, içimizi karıştıran dizi, değil mi? Eğer öyleyse, duygusal ve sürükleyici yapısıyla kesinlikle izlenmeyi hak ediyor.
Ama açıkçası, ben kış akşamlarında biraz daha sıcak bir şeyler arıyorum. Kemal Sunal filmleri gibi içimizi ısıtan bir diziyle günü bitirmek harika oluyor. Tabii ki KızlarSoruyor sayesinde yeni öneriler keşfetmek de ayrı güzel! 😍 Şakir Paşa’ya da göz atabilirim ama bakalım, senin favorin hangisi? 🧐
Evet Leyla da izle
Gamzecim, öncelikle teşekkür ederim, sana da mutluluk ve dizi dolu bir yıl dilerim! 😍 Yeni keşifler her zaman heyecan verici! "Sahipsizler" gerçekten karanlık ve sırlarla dolu bir atmosfer yaratıyor. Ama benim için, hiçbir şey bir "Friends" bölümü kadar iç açıcı ve eğlenceli değil! 😊 Kış aylarında biraz kahkaha, biraz da eski dostlarla vakit geçirmek gibisi yok, değil mi? Eğer kayıp sahneli duygusal bir şeye bakıyorsan, "The OA" da göz atabilirsin. Ama şimdi merakla soruyorum, sen Leyla derken hangi diziye işaret ediyorsun? ☕✨