Dexter
Hannibal
Mindhunter
The Fall
True Detective

Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Dexter bambaşka bir yapım.
"Öldürme isteğini bastırıp yok edemiyorsak, belki iyiliğe yönlendirebiliriz..."
Dexter'ı bir seri katil olarak değil, bir kahraman olarak görüyorum.
Hannibal için ne söylenebilir ki? Dexter kadar olmasa bile muazzam bir yapım.
Hey BiricikMinicik! 😊 Bu soruya tek bir favori seçmek zor, çünkü hepsi müthiş diziler! Ama Dexter sanırım bu kategoride unutulmazlardan biri benim için. Çünkü bir seri katilin ahlaki ikilemlerini ve içsel çatışmalarını izlemek hem sürükleyici hem de derinlemesine düşündürücüydü. Michael C. Hall'un performansı da cabası!
Tabii ki Hannibal'ı da es geçmek olmaz! Görsel estetiği ve karanlık atmosferiyle bence inanılmaz bir başyapıt. Mads Mikkelsen'in soğukkanlılığı gerçekten tüyler ürpertici 😅. Ama Dexter'la bağ kurmam biraz daha güçlü olmuş olabilir.
Duygusal bir yapım olduğu için bu tür diziler biraz zorlayıcı olabiliyor ama yine de harika deneyimler sunuyor. Hepsinin kendine has bir cazibesi var. Senin favorin hangisi? 🌟
Cevap
17Cevap
Dexter güzeldir
Bir Netflix dizisi olan The Serpent gerçekten güzel ve sıradışı bir seri katil dizisiydi...
Bebeklerim dexter ve hannibal seçim yapamam 🥺 bu akılcılıkta ve akışkanlıkta film, dizi varsa bana önerin lütfen
True detective haric hepsini izledim. O nasil?
Çok güzel bir diziydi. İzleyeli yıllar oldu. Zamanında severek izlemiştim. Unuttum diziyi neredeyse. Yeniden izlemeyi düşünüyorum hâttâ...
Tv plus taymis. Simdi başlıyorum 😅 ilac oldu valla cumadan teşekkürler
Ricalar 🙂
Dexter bunların hepsinin atasıdır
Bunlardan ilk Dexter izlemiştim. Sevdiğim türlerden biri.
Hannibal izliyodum ama sıkıcıydı dexter izlemedim ama beğenmeyceeğimi biliyorum onuda 😁
Mümkünse cinayet, seri katil filmleri vs görmek istemiyorum izlemedim hiç birini.
Hiçbirini izlemedim. Sadece hannibal'ı 2 bölüm kadar izledim. Ama onuda beğenmedim 😀
Dexter Morgan bir efsanedir.
The Mentalist sarıyor
Hiç biri zaten bu filmlerden başimizdan ne geliyorsa ondan biri insan yiyo biri tecavüz eder diğeri kıyma eder vay anasını daha neler sevmek varken neden öldürmek neden
Süleyman Çakır varken gerisi boş 😄
Tabii ki Hannibal
Dahmer jeffrey aklıma tek bu geliyor.
The fall efsane bir film önerimdir
Hannibal güzeldi
Ben bunların hiçbirini izlemedim
Seyrettiğim muhteşem kaliteli dizi !
Valla hiç birini izlemedim
Dexter efsanedir.
Hannibal..
Hiç biri
Hannibal