Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti 13 yaşındaki kızlarının cinsiyet değiştirme kararını desteklediklerini açıkladı! Sen olsan napardın kscan? #BendeakrebimGazeta.Ru ‘nun haberine göre; 13 yaşındaki Shiloh cinsiyet değiştirmek için hormon tedavisi görmeye başladı. Angelia Jolie yaptığı açıklamada “O erkek gibi giyinmeyi seviyor. Erkek olmak istiyor. Kardeşlerden biri olduğunu düşünüyor. Ne Brad, ne de ben ona nasıl davranacağını ya da hissedeceğini söylemek istemiyoruz. O Kendini bulmalı “ dedi.
Angelina Jolie ve Brad Pitt, 13 yaşındaki kızlarının cinsiyet değiştirme kararına destek verdi! Siz böyle bir karara destek verir misiniz?
İnsanlar üzerinde düşünmediği, bilgi sahibi olmadığı konular üzerinde yorum yapmaya nasıl cesaret ediyor anlayamıyorum.
Çok zenginim, para bol, biraz da erkek olayım!!!
Şahsi fikrime göre kimse durup dururken "bir de öbür cinsiyeti göreyim bakalım nasılmış" diye cinsiyet değiştirmez. Bu evde deneyip beğenmezsen iade edebileceğin bir elbise değil, hayatınla ilgili geri dönüşü olmayan bir karar.
Ve yer yüzünde, değil Brad Pitt - Anjelina Jolie, kimin çocuğu olursan ol, eğer bu ameliyat için uygun değilsen, hiç bir tıp kurumu sana cinsiyet düzeltme ameliyatı yapmaz.
Şükür ki bu şekilde çalışmıyor bu sistem! Yaş meselesine gelince. Evet çocuk reşit değil, bu yüzden karar ailede.
Peki Brad Pitt - Anjelina Jolie çıldırmış mı bu yaşta bu işe onay veriyor?
Yani sence sadece marjinal olmak için çocuklarının hayatlarını mahvetmesine izin verdiklerine inanıyor musun? Benim sadece magazin basınında gördüğüm bu çocuk daha bu belirtiler konuşulmaya bile başlanmadan önce pedagoglara gidiyordu.
Peki cinsiyet değiştirme ameliyatını 13 yaşında neden yapıyorlar?
Sebebi ergenlik! İnsan vücudunda fiziksel değişimlerin yaşandığı ergenlik döneminde kadınları göğüsleri oluşur. Cinsiyet düzeltme operasyonu ile erkek bedenine kavuşan kadınlarda göğüsler alınır ve bu bölgede ameliyat izleri ne kadar estetik olsa da bulunur.. Bu yüzden çocuğun daha göğüsleri ve elbette diğer fiziksel dönüşümleri tamamlanmadan bu iş yapılırsa çocuğa müdahale de daha az olacak. Anne babanın böyle bir işe bu yaşta onay vermesinin sebebi bu yani!
Öncelikle; Çocuklarının hayatlarını mahvetmesine izin verdiklerine inanıyor musun? Sorusuna cevap vereyim: Hayır ben öyle bir şey demedim. Ve evet bende bu kızı 3-5 yaşlarından beri takip ediyorum ve o zaman bile bu kız erkek gibi giyniyor, davranıyor derdim. Yani çiftin bu kararı bana süpriz olmadı. Ama işte gelelim yaşa. Ben 13 yaşına kadar hep kısacık saçlıydım bildiğin 3 numara yaniii 😁 Etek de giymezdim. Aynı abim gibi davranırdım. Yani bu bir oyundu abime uyum sağlamak gibi çocukça... Ama 14-15 yaşlarında hoop bir farkındalık geldi. ve saçlarımı uzatmayı cici bici olmayı sevdim. Diyceceğim o ki yaş 13 erken değilmi? Yani 13 yaşındaki bir çocuk aldığı karardan ne kadar emin olabilir? Biz şu yaşımızda bile bazen aldığımız yanlış kararların kurbanı olabiliyorken...
Bazıları erken falan demiş. Arkadaşlar bu durumu sizin anlamanız mümkün değil. Bu heves değil özentilik değil geçici değil. 13 yaş geç bile. 4-5 yaşlarında çoktan keşfediliyor bu durum. Anlaşılıyor birşeylerin yanlış gittiği.. Yargılansın diyen bile var. Şaka gibisiniz gerçekten. Dünyada bu oran binde 6. Yani dünyada yaklaşık 50 milyon civarı transseksüel var hangimizi yargılayacaksınız? İnsanın istediği bedende yaşaması suç mu? Birinin duş görünümünü değiştirmesinin size ne zararı var?
Bu sapkınlık değil. İstismar değil. Alman şarkıcı Kim Petras 12 yaşında hormona başlamıştı. Gerikafalı olmayı bırakın artık. Dünya sağlık örgütünden, tıp'tan daha iyi mi biliyorsunuz? Hem bu yaşta başlanılmasına izin vermiyorsunuz, hemde o insan 30-40 yaşında hormona başlayınca tam olarak değişemediği için dalga geçip sapık ilan ediyorsunuz. Ülkemizde bu değişim 15-18 arasına düştü. Yeni nesil için seviniyorum. Ben 22 yaşında başlayabildim aile ve toplum sorunu yüzünden. Sizin gibiler yüzünden.
Ayrıca cinsiyet değiştirmek keyfî bir durum durum değil. Bilmiyorsanız araştırın. Hiçkimse canı istediği için cinsiyet değiştiremez. Çok uzun yasal prosedürleri var. Transseksüellik kanıtlanırsa ancak öyle devam ediliyor. Kimse canı istediği için böyle uzun ve yıpratıcı bir sürece girmez. Yorum yaparken düşünün öyle yazın.
13 yas cok kucuk degil mi ya? Yani 17 18 e kadar bekletirdim hala ayni dusuncedeyse desteklerdim ama ailem kesinlikle boyle bir seyi desteklemezdi eminim 😒 yanlis bedende dogduysa cocugumun sucu mu olmak istedigi kisi olmasi icin desteklerim erkekten kiz olsun kizdan erkek farketmez onun karari bana desteklemek duser
Kendini oyle mutlu hissediyorsa desteklerdim ama biraz daha kendine zaan tanimasini isterdim en azindan buyudukce fikirler degisir baktim dgismedi okey desteklerdim
19 yaşındaki kızınız evlenmek iste “hayır daha çocuksun” dersiniz. Ama cinsiyetini değiştirmek istese destek veririm diyorsunuz. Demek ki 13 yaşındaki kızınız ben s. KS yapmak istiyorum dese ona da müsade edersiniz. Siz bitmiş bir toplumsunuz. Sapkınlık içerisindesiniz. Sakın evlenmeyin olur mu? Anne baba olmayın siz. Şeytanın yoluna sapmışsınız resmen.
13 yaşında bu kararı vermesi ve ailesinin desteklemesi çok yanlış. Tabii ki saygı duyup desteklenmeli ama büyüyünce pişman olmayacağı ne malum? 13 yaşındaki bir çocuğu kendi haline bırakıp kendini bulmasını bekleyemezsiniz böyle bir konuda. O yaştaki bir çocuk için doğru bir karar değil kesinlikle büyümesini beklemeleri lazımdı
Kafayı yemiş millet , medeniyeti g*tünden anlayıp insan fıtratına müdahaleden başka bişey değil ! 13 yaşında ne kararı mi g*tünü silemez daha o doğru düzgün
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bende çocukken erkek gibiydim özellikle bir sporla ilgileniyorsa yavaş yavaş erkek gibi davranmaya başlıyor kız çocukları hatta erkek olmak istiyordum ama kalıntı olmuyor büyüdükçe dişilik öne çıkıyor reşit olunca bu kararı alırsa saygı duyardım ha babası duymaz orası ayrı😂 eğer gerçekten karar verebilecek yaştaysa desteklerim
O yaşlarda hormon tedavisi görmek bana pek mantıklı gelmedi. Daha aklı oturmamış o çocuğun sonuçta. Ve erkek gibi giymeyi sevdiğini söylemiş annesi ama onlar en baştan erkek gibi giydirdi hep.
Bu olayi destekleyenlerin aklina şaşiyorum, ya dinin islammi yoksa Angelina Jolie nin dinimi? Destekleyenlere soruyorum sizlerin kitabi olan kuranda böyle şey varmi? Akliniz o çocuk gibi ki düşünce kitliginiz var akliniz o çocuk gibi çalişmiyor, tabi herkes kendi bacagindan asilir o ayri
o çocuğun hormonsal bozuklukları var bu yüzden tedavi görüyor, destek olurum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
O bir kız değil, transseksüel bir erkek çocuk. Yani vajinalı doğan bir erkek çocuğu. Tıpkı interseks organla doğan erkek veya kızlar gibi. (Female to male transgender, trans male)
1
4 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Transseksüel nedir gram bilgisi olmayan konuşmuş yine. Ne makale okumuşsunuz, ne tıp literatüründen haberiniz var, ne transseksüel çocukların varlığından. Ancak bıdı bıdı dinimiz amin. Bilimi savunanlar dahi karşı çıkıyor pardon da sizin fikriniz soruldu mu acaba? 😂
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Angelina Jolie ve Brad Pitt, 13 yaşındaki kızlarının cinsiyet değiştirme kararına destek verdi! Siz böyle bir karara destek verir misiniz?
En İyi Cevaplar