Lgbti birey ne demek yaw? Örtlgütlemeyin şunu allah aşkına. Bir şey yapmam. Evlatlıktan silmem. İyi geçinirim. Ya da geçişli organları olanları. L G ve B de biraz mesafeli davranırım. Onaylamadığımı bilmesini isterim ama babalık görevlerimden geri durmam. Transseksüel ise duruma bağlı. Tek çeşit trans yok. İntersex ise çift eşeyliyse yine normal davranırım diğer türlü yine çok az mesafeli. Normal görevlerime devam ederim. Bazı şeyleri kısıtlarım mesela yaşam tarzıma uygun olmayan bir şey yaparsa.
1
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Lgbti birey ne demek yaw? Örgütlemeyin şunu Allah aşkına. Bir şey yapmam. Evlatlıktan silmem. İyi geçinirim. L G ve B de biraz mesafeli davranırım. Onaylamadığımı bilmesini isterim ama babalık görevlerimden geri durmam. Transseksüel ise duruma bağlı. Tek çeşit trans yok. İntersex ise çift eşeyliyse yine normal davranırım diğer türlü yine çok az mesafeli davranırım. Normal görevlerime devam ederim. Bazı şeyleri kısıtlarım mesela yaşam tarzıma uygun olmayan bir şey yaparsa.
eğer doğuştan ise bunun tedavisi var. Genellikle doktorlar Hormon baskılayıcı tedavi öneriyorlar tedaviye yönlendirirdim çocuğumu onunla konuşurdum eğer konuşulacak bir şey ise ama kızmazdım kessinlikle
Bir trans lezbiyen olarak sonuna kadar desteklerim. Queer olmakda en az cishet olmak kadar normal birşey. Anneleriyle Pride Walk a katılır artık. Yaaaa 🥺 çok sevimli olurdu sanki Rainbow Family 🌈🌈🌈
Hayır valla onu God of War'daki Kratos'un ışık tanrısına yaptığı gibi kafasını kopartırım olamaz öyle bir şey ya erkeksin ya kadınsın. Ye vurursun ya da vurdurursun ahlaklı ve namuslu olun bak çok yanarsınız hıı 😡😡😡