Hülya Avşar, Gucci’nin yeni mankeni Armine Harutyunyan’ı karizmatik buluyormuş! Peki sen nasıl buluyorsun kscan? #Bendeakrebim Bence bu herkesin neredeyse birbirine benzediği bu ünlüler dünyasında Armine, farklılığı, doğallığı ile ilgi çekici...

güzellik kavramınızı geliştirin biraz, başka değişik güzellikler de var; bu kadın gibi. Güzellik dolgun dudak, minik burun ve Kylie Jenner kaşlarından ibaret değil. Herkes kopyala yapıştır aynı suratla geziniyor zaten. Sinirimi bozmayın.
Tamam farklılık doğallık da bu da abartı yani. Şimdi kalın kaş moda oldu ilerde millet eski fotolarına bakıp gülecek😂Kadının gözüne burnuna boyuna posuna birşey diyemem ama far fırçası gibi kaşları. Azıcık ucundan düzeltsin ne var
Bu fotoğrafı çok farklı ama en alt sağdaki fotoğrafı karizmatik olabilir ismi karizmatik ama.
Cık ne kadar farklı gözükse de bir erkek olarak benim ilgimi çekmedi, dişi bir havası yok.
Cevap
48Cevap
Adamların güzellik algısını değiştirmek için güzel işler yaparken, bizim Türk erkeklerinden çok Türk kızları yeriyor bu durumu.
Turkiyede olsa böyle bir kız görünce herkes kezban der ama iste
Çekici değil. Ama Gucci nin dikkat çekmek istediği konu güzellik kavramını kalıbından kurtarmak zaten. Beğenmemize gerek yok.
Farklı bir aurasi var. Güzellik algısını değiştirmek için mı yola çıkıldı bilemem ama onu yaparken bile dikkat çekici birisini seçmeleri neden bu kadar büyük bir marka olduklarının göstergesi.
bu yonca evcik'im oynadığı bir dizi vardı eski zamanda. aynı o kadına benziyor. Karizmatik değil. Hem karizmatiklik erkeğe has olan bir durum değil mi yahu :D
Çookkk zayıf (tipi zayıf yani) gitmez güzellikle uzaktan yakından alakası yok iyi reklam yaptı ama gucci Hakkını yememek lazım
Bu şimdi yaşlı ya gözleri iyi seçemiyor ondan karizmatik buluyor. Hülya Sana gözlük alacam. A böyle gerçeği göstermeli. Hem de Tüm çıplaklığıyla.🤪
Adamlar dünyanın en güzel kadınını manken seçse bu kadar reklam yapamazlardı. İşe ticari bakınca gayet makul bir seçim
Eğer gucci güzel bir kadın koysaydı bu kadar dikkat cekmezdi adamlar hrm dikkat cekti hemde dunyaca ünlü bir reklam yaptılar ve nekadar zaman geçti üstünden hala konuşuyoruz biz o mankeni
Gucci olayına şöyle bakıyorum, sadece güzel kız değilde birazdaha farklı hatlara sahip kızlarda mankenlik yapabilir imajı mı sergilemiş olabilir.
Gucci yine efsane bir reklam yapmıs diyorum adamların manken seçimi resmen reklam oldu zekice bir iş çıkarmışlar bence.
Bencede gayet yakışıklı bir delikanlı neden çekemiyosunuz?
Abi zorla güzellik olmaz sözünün vücut bulmuş hali
Dayısı millet vekili herhalde.
hulya avşar kimki onun görüşünü dikkate alcaz sanki cüneyt özdemir gibi 40 yıllık gazeteci flan da
Gündeme gelmek için söylemiştir gerçekten böyle düşündüğüne inanasım gelmiyor.
Kesinlikle Çirkin değil de garip bir şekilde itici geliyor anlamadım
zamanında hülya Avşar tek kaş modasını başlatmış bence çok benzetti kendine 🙂
Güzel bir kadın olsam piyasadaki rakiplerim daha az güzel olsun isterdim 😂
Maksat reklam, amaçlarına da ulaşmıştır işte. Zekice
Guccı güzel mankenleri değil farklı değişik bir havası olan mankenleri seçiyor bence mantıklı
Böyle bir şey zaten anca karizma adamın dibi olur (yanlış anlayıp duyar kasmayın)
valla bence de hoş, insan gibi insan işte, eminim çok iyi bir insandır.
burnu kemikli muhtemelen geniz eti de var onun dısında normal birisi
O mankenmiydi yaa!
Ben onu mısır tarlasına dikilen korkuluk felan sanmıştım yaa!
😂😂😂
Dış Güzelliğin bir önemi yok Rabbim güzelliği insanın kalbine versin Her insan güzeldir Önemli olan içindeki güzellik
Kız tabuları yıkmış marjinal bir tip değişik bir aurası olduğunda bence hemfikiriz
Kıza birşey demiyorum ama pek fotojenik olduğu da söylenemez hani
Güzellik algısını değiştirmek için bunu yapıyorlar mankenler hep aynı güzellikte olduğu için
ben onu bulamiyorum ki biyiktan kastan birsey bulamiyorum
Ahahaha😂😂😂
Pardon ama ikisde lağam sineklerinin konmaya bile tenezzül etmediği sıçmiğa benziyor.
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Allah'ın gücüne gitmesin de göz var nizam var yani.
Çok büyütüldü ya kızın sadece kaşı dikkat cekiyo yani
Neresi karizmatik ya uzaylı Zekiye dese tamam dicem göz var nizam var şimdi
Gucci genelde mankenlerini ilginç kişilerlerden oluşturuyor. Bence iyi bir gucci mankeni
Sempatik diyelim kimseye çirkin demek düşmez bize ayıp günah
Cadılar bayramına davet edilse bu yüzle gidebilir. Hiç kostüme gerek yok. 😀
Çirkin şansı nedir ne değildir anlamak isteyenler için bkz. Gucci mankeni 😀
G* t'üme kaş
Göz çizsem daha iyi Hülya Avşarın Göz Zevkini s *kim.
Ya kimseye cirkin demeye ağzım varmıyor da bu da saçmalık abi yaas
Maalesef magara adamları gibi gerçi hulyanin de pek farki yok ya neyse
Kaşları benden daha erkeksi.
Kesinlikle bizimle kafa buluyor bence 🙄
Farklı.. sadece kaş battı gözüme biraz
Ben çekici bulmuyorum
Doğal buluyorum bende 😀
Çirkinlik moda oluyo galiba, yaşadık
Benim çok guccime gidiyor şahsen :D
ermeni değil mi hepsi çirkin işte🤮
Piyanist filmindeki eleman geldi aklıma
Acayip çirkin bence Hülya ablada zevk yokmuş
Farklı bir aurası var
Evet farkli ve guzel.
Gucci mankenini cidden güzel bulan var mı?
marka takıntısı bu olsa gerek
Çok güzel bı görüntüsü olmasada ayrı bı havası var
Farklı bir yüzü var ben sevdim
Heheh karizmatik erkeksi haşin😅
Beynimde oluşan o estetik manken algısı yıkıldı.
Lan bu bizim nejat abinin ortanca oğlu değil mi
Farklı bir havası var.
Kimse kimseyi kandırmasın bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar