AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Sadece dizilerin mi artik herşeyin civisi çıktı dizilere şaşırmamak lazım..
İlk değil ilki azgın bakireler sonra hande soralın mini filmi var adını unuttum buda 3. oldu inşallah daha fazla lgbt filmi olur
Laik kesim lgtb diye sayıklamaya başlar yobaz kesim de onları taşlar. asdfg
bkz: holistik politika nedir
bu devirde normal escinsellik eski zamanlarda da olub sidmi de oluyir ve olmaya devam edecek yasasin lesbiyenler
Milleti yatağa zincirle bağlayan Sen Anlat Karadeniz’e kimse bir şey demiyorsa buna hayli hayli bir şey denilmemeli. Bu sahnede bir sakınca yok.
Ben argo kullanıyorum k. s. bunu sansürlüyor lakin eşçinselliği çok matah bir şeymiş gibi teşhir ediyor.
yıllarca Fucckk youu'yu bize kahretsin diye yutturan trt den ne farkı kaldı k. s. nin
normal değil kaldırma değilde bu tarz sahnelere yer verilmemeli unutmasın ki 7 70 e izleyeni var sonuc olarak
Gayrimeşru diziler kadına çocuğa şiddet eşcinsel bunlar başta belirttiğim gibi insan ahlakına düşüncesine çok aykırı yanlış 7 21 yaş aralığında ki gelişim açısındaki insanlara hiç iyi değil bence
Bu dizinin senaristi it,
Hapiste ömür çürütüyor.
Yediği bir boktan dolayi...
Şimdi de hücresinden
Milletin ahlakını mi igdis ediyor şerefsizzz it..
Siyonistlerin kuklasi köpekler...
Yabancı dizilerde de var hayatın gerçekleri dizilerde olmayınca aa ben lezbiyen veya gay olmayayım dizi de yokmuş mu deniliyor 🤦♂️🤦♂️
Bence küçük çocukların görmemesi kaydıyla kim ne yaparsa yapsın herkesin kendi tercihi kendi cinsel kimliği
Uygun ve normal bulmuyorum. Bilhassa cinsel kimlikleri henüz oturmamış çocuklara yanlış örnek teşkil ediyor.
Tasvip etmiyorum.
Netflix deki bir çok dizide böyle şeyler var ya da bana mı öyle denk geldi? Ayrıca bir çoğunda kahraman kadın sanki..
Hepsi eşcinselliği normalleştirmek için yapılıyor ama ne eşcinselliği nede bu akımın içindeki sapıkları hoş görmeyecez
Bence de kesinlikle kaldırılmalı... İnsanın canı çekiyor öpen var öpemeyen var. Yazık değil mi bize 😂
Bu Behzat Ç den ne alıp veremedikleri var ya o kadar saçma sapan programlar var onları ayıklasınlar ilk önce 😊
Bana gore yanlis olan escinsellik degil. cinsel temalarin islenmesini dogru bulmuyorum bu mecralarda. kucuk buyuk coluk cocuk herkes izliyor çünkü
Daha kaliteli diziler yapılmalı. Diziler normal yaşamı yansitmali. Bir dizide bakıyorsunuz adamın eski karısı, yeni karısı, eski karısının sevgilisi yani karma karışık ilişkiler. Bu tür dizilerden nefret ediyorum.
Behzat ç yi izlemem ama iyi yapmışlar. Eşcinsellik ayıp ya da kötü bir şey değil.
Hepsi normal istemeyen izlemesin bence veya yaş sınırı koyulsun ztn koyuyolar galiba
İstemeyen izlemesin kardeşim bluetv ücretli bir platform değil mi zorla baktırmıyorlar ya
Bu gayet olabilir. Netflix ten sonra behzat c de böyle bir yayınlama bence çok güzel oldu. Lgbt kişilerine verdikleri destekleri.
Bölüm başına 20 adamın öldürüldüğü diziler sorun yaratmıyorsa bu sahne de sorun yaratmamalı. Behzat Ç.’nin türü belli zaten, istemeyen izlemez.
yabancı dizi izliyoruz
orda da gay lik sürekli veriliyor
herkesin kendi tercihi
herkesin beyni var
kullanın
Yabancı dizilerde olsa ağzının suyu akarak izleyenler yiaa lgbt diye bağıranlar burada tepki veriyor. Çok da iyi olmuş bu diziye saygım arttı.
Elin netflixi yapınca havalı, yerli yapınca pis oluyor.
E yavas yavas lgbt'yi gozumuze soka soka normalleştirmeye calisiyorlar olan bu.
Mafya çatışması yerine eş cinsel öpüşme izlemeyi tercih ederim.
Bu korkuyla bence opusursunde 😅
Ben de izlemekten mutlu olmadım ancak bu tarz ilişkiler çok fazla yaygınlaştı.
İlk degil ya Hande Soral in da sahnesi var nasıl bilmezsinnn😱
Ekranlarda çatır çatır adam vuruyorlar, öpüşenler ahlaksız bizim hükümete göre.
Netflix gibi mecralarda bunun daha fazlası var. Ve bunlara ulaşmak çok kolay. Artık bu tür ilişkiler normalleştirildiği için önümüzdeki zamanlarda bunlardan çok daha fazlasını göreceğiz
Oyuncular düşünsün. Yakında böyle sevgili olmalar falan çok olur.
Ahlaksızlar toplumun beynini böyle yıkıyorlar işte
Son derece normal bir şey. Abartılacak bir durum yok.
öpüşmenin neyi ahlaksızlık anlamadım? taraflardan biri iradesi dışında mı öpüşüyor?
Neflix in projesi amacı budur cinsel eşitliği yaymak ozendirmek
Trde lezlerin ve gaylerin sayisi artti olacagi buydu avr yi gectik
Toplum ahlakını bozacak diziler ve yayınlar kaldırılmalı.
Yayina giren filim dizi ozene secilmeli bizlerin gelecegi bakiyor o filime diziye ornek bir seyler verilmeli
Bu ve buna benzer dizi film artık he ne olursa olsun yayından jaldirilmali yata sürülmeli tek dertleri ahlak samimiyet ne varsa bozmak
Pislik insanlar defolup gidin bu ülkeden eşcinsel sapkin lik biz Türkuz ve kanıma dokunuyor böyle şerefsiz lerle yaşamak
Bazılarının yorumlarını okudum ne pis düşünen kişiler var Türk olduğunuzdan şüpheliyim özgürlük diye ahlak sınırlarını zorluyorsunuz
eşcinsellik ahlaksızlık değildir.. bunu byle düşünmek ahlaksızlıktır
Gündeme damga vurmasını gerektirecek bir durum yok ki ortada. İki insan öpüşmüş.
Neden böyle bir şeyi tartışmaya değer gördüğünüze anlam veremiyorum. İki insan birbirini sever de öper de sevişir de cinsiyetlerinin ne ilgisi var
bunlar hayatin gerçekleri artık görmezen gelmek sansür koymak daha çok merak uyandırıyor
Tecavüz, hırsızlık, adam öldürme kaldırılmasın ama iki kadın öpüşünce kaldırılsın mı? Saçmalık a*k
Gerçekte ypulan onca şeye tepki gösterilse filme olduğu kadar
Hayır asla. Çukurun verdiği zarara, iki çiftin aşkı veremez.
Nesilin ahlakını zaten bozan tv ve internet kalksa ne olacak nesil zaten bozuldu..
eş cinselliği her türlü saygısızlığı ahlak değerlerimize uymayan şeyleri yapıyorlar zaten normal kanallarda bile behzat ç. Yapmış sorun mu oldu
Sırf iktidar istemiyor böyle şeyler diye, inadına yapıyorlar sapkın herifler.
İyide bu da gerçek bisey bu sitede bile bir sürü lezbiyen var
Sapıklık içeren bir durum ceza verilmeli
Önce kadına şiddet içeren diziler kalksın sonra bunlar gündeme gelsin
Kaldırıomalı zira haram olan birşeyi helal gibi göstermeleri yanlış
arkadaşlar, Adalet için önemli bir kampanya, imzalarmısınız? https://chng. it/btJPKvKMCp
Algı operasyonu işte lezbiyenligi hoş gösterme çabası
Bence sorun yok, izlemeyen izlemesin yine..
Yaw he he ailecek ahlakımız bozuldu tüy ne yapsak acaba