Hercai dizisine ateşi öpüşme sahnesi damga vurdu. Sosyal medya ikiye bölündü çoğu insan normal karşılarken çoğu insan da ayıplıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Hercai dizisinde ateşli öpüşme sahnesi damga vurdu bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?
Eleman öptüğü kızı tekme tokat dövse, bir bodruma kapatıp zincirlese, işkence etse, tecavüzde bulunsa, taciz etse ya da kafasına bir el sıksa adım kadar eminim ki bu kadar tepki toplamazdı. Diziyi izlemiyorum zaten televizyonda artık hiçbir şeyi izlemiyorum. Ama bir öpüşme sahnesinin milletin paratonerine dönmesi de saçma!
Aynı cins insanların cıbıldak aynı yatakta uyandığı, öpüştüğü, nikâhsız bebeğe sevinen babanın olduğu, mafyayı meşrulaştıran dizilerin olduğu yerde normal geliyor artık insana bu tür edepsizlikler. O yüzden sadece TRT1 dizileri izliyom valla. Oturup ailenle izlenebilecek diziler.
Şerefsizler kadını dövme, öldürme hatta her türlü işkence sahnelerinde böyle tepki göstermezler.. örf ve adetlerimizde öpüşmek ve sevişmek yok ama bir kadını gönül rahatlığı ile dövüp öldürebilirsiniz... seveyim böyle örf ve adeti
En İyi Cevaplar