Birincisi bizim ülkemizde eşcinsel ilişkiler yasak diyerek başlıyorum.
İkincisi eşcinselliğin doğuştan gelip gelmediği konusunda henüz fikir birliği yok kimi bilim insanlarına göre çevresel etmenlerden de kaynaklanabiliyor.
Üçüncüsü silahlı, şiddetli diziler kalksın insanları etkiliyor diyenler cinsel sahnelerin kalkmasına gelince özgürlük naraları atıyorlar bu da çok ironik cidden😂
Diyorlar ki bunun insanlara ne zararı var neyi özendirecek şöyle söyleyim nasıl ki insanlar dizide gördüğü silah, kavga veya bir sözden etkilenip aynısını taklit ediyorsa bunu izleyen kişilerde acaba bu tarz bir ilişki nasıl diyip kendini kurmaya başlayacaktır yani merak duygusu bastıracaktır bazı kişilere. Yani kötü örnek olacaktır diyebiliriz rahatlıkla.
Daha çok şey söylenebilir ama bizim cinsellikle medeni olduğunu sanan arkadaşlarımıza laf anlatamayız biliyorum.
Ayrıca buna özenip de eşcinsel ilişkiye girecek bana sorarsan zâten geydir, ancak kendine itiraf edemiyordur. Eşcinsellik eğerki sonradan görülerek edilebilecek bir şeyse haklılık payınız var, fakat doğuştan geliyorsa benim söylediğim her zaman geçerli olur.
Bu tarz diziler çoğaldı zaten böyle giderse ekonomi olarak degil ahlâk olarak çökecez. Kadına siddet, mafyavari diziler taciz tecavüz küfür uyuşturucu her türlü ahlaksızlık vs vs Kesinlikle kaldırılmalı..(Gerçi izlenmeye göre arz talep meselesi ülkenin hali bu) Rtük uyuma..
Daha önceden bir filmde daha vardı boyle sahne. Hande soral oynuyordu. Cok garipsemistim. Hala garipsiyorum. Kaldırılmalı kesinlikle. Bir sure sonra böyle sahneler oldukca normallesecek. Normal gelmeye baslayacak. Tıpkı günümüzde kadina siddet iceren dizilerden dolayı cesaret bulma, normallestirme bir alışmışlık seziyorum ne yazık ki. Türkiye gibi guzel bir ulkenin gidişatıni hic begenmiyorum. Batıyla dogu arasina sıkışmış bir ülke. Işine geleni batidan al, gelmeyeni daha medeni buldugunu alma. Dogudan al. Allah sonumuzu hayır etsin.
Eşcinsellik sonsuza dek haramdır ve cinsel bir sapıklıktan öteye geçmez. ALLAH bu medyanın belasını versin ahlakımız yerle bir ettiler. Kuran- ı kerimde Allah çok net bir şekilde ifade etmiştir eşcinselliği Haram haram ve haram Peyganber efendimiz (s. a. s ) Erkeğe benzeyen kadına ve kadına benzemeye çalışan erkeğe Allah lanet etsin . Buyurmuştur Lut kavmi gerçek neden ders almak yerine onun izinden gidilir ki
Bunu normal gören herkesi sağlıklı duşunmeye davet ediyorum...
iyi de allahın emirlerine uymak zorunda mı herkes? ben ne allaha ne de dinlere, peygamberlere inanmam. Ve benim gibi milyonlar var bu ülkede.. Nüfus kağıtlarında yazan islam mecburiyetten dolayıdır
@aerolite abi ben üzerime vazife olanı söyleyimde sonra mahşer günü kimse gelip bana hesap sormasın. ıslam hem akıl yoluyla hemde bilimsel yoldan kanıtlanmış bir dindir. işinize gelirse artık
Öncelikle bu ülkede escinsellik normal mi değil mi tartışması yapılıyorsa insanlar şunu farketmeli: Bu yasak değil.. Kimse escinsel diye hapse girmiyor veya herhangi bir ceza almıyor.. Bu şiddet, tecavüz, mafya gibi unsurlarla değil de en fazla alkol ile kiyaslanabilir.. dinimizce haramdır hatta zararlidir ama herkes bu dine mensup değildir bu yüzden bir sakınca görülmez.. karşı cins ile nikahsız beraberlik veya eşcinsellik ikisi de zina hükmünde.. eşinden başka biriyle yatan adamı gösteren dizilere bu kadar tepki verilmiyor.. niye o daha normal geliyor ki.. ben arada hiçbir fark göremiyorum ha iki karşı cins öpüşmüş ha hemcins.. küçük çocukların veya ergenlerin ozenmesinden korkuyorsanız kontrol edin izlediklerini.. ki bundan korkup karşı cinsle yakınlaşmasından korkmuyorsaniz bunu dine bağlamayın çünkü dinde bu da günah.. ortada etik olmayan bir şey yok.. anormallik konusu ise tartışmalı.. din adına yanlış bulunacak da binbir şey var ekranlarda.. kısacası bu kadar olay olması bizim insanımızın mantıksızlığından başka bir şey degil..
İstemeyen izlemesin diyen taraftayım çünkü bu lgtb yi eleştiren kesim söz konusu diziler yabancı olunca hiçbir şeyi eleştirmiyor ama kendi halkına gelince vur ka. Peye ölsün muamelesi yapıyor. Mesela game of thrones dizisi tabi şu an bitti ama içinde ne sahneler barındırıyordu ama bizim millet ayıla bayıla izledi onu dedi mi bu sahneler ne be böyle diye Demedi der mi hiç. Kabullenin artık eşcinsellik var ve insanlar artık saklanmak istemiyor senin evladın bir yerlerden görüp de böyle olmuyor olan zaten içinde o duyguyu hissettiği içim böyle yaşamak istiyor
Etrafımızda ne kadar lez, gay vs varsa çoğu bu tür diziler filmler görseller yüzünden. Bunu tamamen normal bir kalıpta önümüze sunuyorlar. Ve maaelesef özenti bir toplum olduğumuz için, özellikle çocuklar için çok sakıncalı çok çabuk beyinleri yıkanabiliyor.
Eşcinsellik ahlak dışı değildir. Eskiden de vardı şimdide var sonrada olacak. Bu önüne geçilecek birşey değil. Sen eşcinsel olmadığın için sana cirkin geliyor olabilir. Bir kadınla bir erkeğin öpüşmeside bir başkasına ćirkin gelebilir. Herkes kendi işine baksın izlemek istemezsen izlemezsin parasıyla değil mi sonuçta.
Rtük buna da el atmalı. Her bölümünde efsaneleşen diziye evet biraz ters Ama kız diyor ki benim kariyerim biter insan içine çıkamam ben senin kadar rahat değilim istediğim gibi yaşayamam yani zaten normal olmadığını ayan beyan belli ediyor. Tepki gösterir miyim elbette, Bu dizilerde ve internette yaptikları normal bir şeymiş gibi yayın yapanlar yüzünden toplumun ve özellikle gençlerin ahlakı bozulmaya başladı.
Eşcinsellik doğuştan gelen bir şey yani kimse özentiyle gidip hoşlanmadığı cinsi öpmez yapan var ama zaten onların nasıl olduğu ortada bir insanın bir insanı sevmesi niye günah olsun ki evet kadına şiddet sahneleri kaldırılsın eğer kaldırılamıyorsa da dizide adalet sistemi tarafından nasıl büyük bir ceza veriliyor sistem bunun için çalışıyor imajı yaratılmalı
Büyük bir ahlaksızlık bütün semavi dinler de eşcinsellik yasaktır. Helak olan kavimlerin ortak özelliği budur.. tabiki kaldırılmalı. Bazıları işte şiddet kaldırılmalı bu kalmalı demiş. Kaş yaparken göz çıkartmak bu.. toplumun ahlakını ikisi de bozar. Zaten soy yürümez ve toplum diye bir şeyde kalmaz.
Eşcinsellikte sizi dürten bir şey mi var? Giren çıkan size mi? Dk başı kadına şiddetin konu olduğu sen anlat karadeniz gibi s*ikko bir dizi kaldırılmıyosa bunun kaldırılmasının konu bile edilmemesi lazım.
Kısa saçlıyı erkek sanmıştım 😳 Behzat Ç neden böyle şeyler yaptın nedennnn🙄 Zaten ahlaken çöküş yaşayan dipleri gören bir toplum olduk ne diycemi bilemiyorum 🤷♀️ Herkesin kendi tercihi tamam bir şey dediğim yok da bunlar biraz da özentiden kaynaklı oluyo diye düşünüyorum 😊
Bazı kişiler 'ahlak elden gitti' gibi yorumlar atmış. Madem o kadar ahlaklı insanlar o zaman kadına şiddeti sevdiren dizilere de böyle tepki gösterecekler. Kendinizden farklı insanları görünce ah ahlaksızlık gibi adlandırmayın, herkes heteroseksüel olamaz ve olmadığı için hakarete, aşağılanmalara maruz kalamaz. Hetero iki birey öpüştüğünde sorun olmuyor ama heyt be nasıl kafa 😄
Yoo diyemeyiz kadını dövme öldürme işkence göreceğimize bırakın öpüşsünler. 😂 zaten olan bir şey yani dizide gösterildi ya da gösterilmedi diye hiçbir karı başka bir karıyı öpmeye kalkmadı ya da bundan önce hiç lezbiyen yoktu da dizide gösterince lezbiyenler mantar gibi bitecek değiller. Ben mesela hiç lez değilim bu sahneyi görür görmez öpecek karı yok mu diye ortalıkta gezmiyorum.
Hem "Türk dizi tarihinde ilk kez eşcinsel öpüşmeye yer verildi" diyorsun hem de "Kadına şiddet, eşcinsel olaylar, ahlaki değerleri hiçe sayma, aile ortamına saygısızlık vb. konuları ele alan diziler reyting rekorları kırıyor!" diyorsun. İlk kez olan bir şeyi nasıl çoğul kullandın anlamadım. Eğer kaldırılacaksa şiddetin tecavüzün olduğu törenin adetin silah kullanımının olduğu diziler önce bir kaldırılsın, asıl ahlak bozan şey onlar. Sonuçta burada p*rnografik bir şey yok kimse de bunu izleyince aa çok etkilendim hemen lezbiyen olmalıyım demeyecek çünkü bu kişilerin tercih edeceği bir şey değil ama diğer türlü şiddet içerikli tecavüz içerikli silahlı mafyalı diziler insanlara kötü örnek olur
Artik bunlari asmaliyiz. Gormezden gelmeyin, escinsellik var. Turkiyede de var. Kinamayin ayiplamayin artik kabullenin bunu. Kadin herkesin icinde bicaklaniyo kimse bir sey demiyor, iki kadin öpüştü diye millet ayaga kalkiyo. Yazik.
Evet asilcak bir sey, hic kimsenin ozel hayati ve cinsel tercihi bizi ilgilendirmez seni de ilgilendirmez. Insan olarak birbirimize saygi duymak zorundayiz. Dini acidan hic girmeyin sanki hepimiz 4/4 luk yasiyoruz da bir escinseller yanlis yapiyor. Basina gelmez insallah boyle bir sey gelirse de bu soylediklerin yuzunden gelir. Kinamayin arkadaslar kinamayin. Herkes kendi mezarina giriyor ve kendi hayatindan sorumlu. Bu insanlarin bize zarari yok onlar zaten kendi hayatini yasiyor. Bir erkekle kadinin opusmesi kadar dogal ve normal. Gunahini yargilamak Allaha mahsus.
Hic kimse sana uluorta opusmeyi normallestirmedi, turk orf ve adetlerimize gore de bunu yapan cok nadir insan vardir. Escinseller de yapmaz. Burda DIZIDEN BAHSEDIYORUZ. Dizi gercegin bir ornegidir. Sen istesende istemesende bu böyledir. Lafa gelince özgürlük demokrasi hani nerde demokrasi. Demagoji yapma burda.
Özgürlük ve demokrasi çığırtkanlığı yapan popülist bir ergen yok karşında. Sapkınlık dizide de sapkınlıktır sokakta da. Çok yapmak isteyen varsa gitsin evinde ne halt yiyorsa yesin.
Ulkede cinayet var diye her boka tamam demeyin, ama cinayete susun. Iki insanin birbirini sevmesine karsi cikin. Neden? Sizin Zevkinize gore degil diye? Siz rahatsiz oluyorsunuz diye. Siz sanki saygidan cok anliyorsunuz DIYE DEMI
Cinayete sustuğumu kim söylüyor? Paylaşım eşcinsellik üzerindeyken gelip burada cinayetleri kınayan görüş mü yazmalıydım. Neyle besleniyorsun kızım sen.
Türk toplumu da cinayetler ne güzel oluyor herkes birbirini öldürsün ama sevmesin demiyor zaten. Sen o manipüle edilmiş kafanla sağa sola atar yapmak yerine oturup biraz kafanı çalıştır. Kendi milletine yabancı olduğun kadar dünyaya da yabancısın. Size hazırlanan fanuslarınızda yaşıyorsunuz.
Turkiyede tecavuz cinayet orani o kadar yuksek ki. Ulkede olan her sey kisitlanmaktan oluyor ozgurluk diye bir sey olmadigindan oluyor. Ama siz boyle devam edin. En buyuk fanus seni bekliyor.
*oylesinexx emin ol biz herkesin özel hayatına saygı duyuyoruz ama ilişki içinde olanlar özellerine saygı duymuyor. Onu bırak kendilerine saygıları yok. Eleştirilmek ayıplanmak istemiyorsan kendine saygı tut özel hayatın sana özel olsun ulu orta herkesin gözüne soka soka yiyişmeyi sen özgürlük olarak görüyorsan istediğin kadar özgürsün. Saygı görmek istiyosan kendine saygı duyacaksın.
Zaten dedigim gibi uluorta opusen ben cok nadir goruyorum. Ve bu bir erkekle kadin da olabilirdi o zaman bu kadar tepki gostermezdiniz eminim. Bana anlatmayin sizin zihniyetinizi farkindayim.
Ben özgür bir ülkede yasiyorum ve burda saygi o kadar guzel bir sey ki. Insanlar birbirine tuhaf bakmiyor. Guzel yaklasiyor. Opusen cift olsa bile muhattap olmuyorlar. Herkes istedigini seviyor kimse kimseye zarar vermedigi surece. Ama gel gor ki turkiyede isler karisik herkes lafta insan ve cok saygili ama icraat 0.0😂😂
Aynen faşist dar kafalı bağnaz tutucu KS yöneticileri sizleri muasır medeniyetler seviyesinde çağdaş ilerici ve özgürlükçü olup bu gerici kafalarınızdan kurtulmaya davet ediyorum.
Eşcinsellik ne bir suç ne de diğer insanlara zarar veren bir durum. Senin benim karşı cinse ilgi duymamız kadar doğal. sadece toplamumuz bunu görmezden gelerek yaşamaya çalışıyor ve bu yüzden insanlara ayıp yanlış geliyor
Eşcinseller her zaman vardı ve var olacak. Nasıl kadın erkeğin öpüşmesini iğrenç gelsin gelmesin yıllardır eşcinseller izliyorsa şimdi de hetero bireyler izlesin. Kimin elini kimin tutacağına sen karar veremezsin!
TVde yayınlanmıyor zaten o yüzden sıkıntı yok yayınlansa bile bu gibi durumlarda hayatın bir parçası polisiye bir dizi çeviriyorsan ve bu dizide behzat ç gibi gerçekleri konu edinen sıradışı bir dizi bu ve benzeri karelerin yer alması doğal bir durum bir art niyet olduğunu düşünmüyorum arka sokaklarda bundan daha absürt sahneler vardı amaç belli toplumun sorunlarına değinmek
Hah ekran da hah sokakta🙄İnsanların bilinçaltına fıtrat dışı, sapkın ilişkileri yerleştirip normalleştirme çabası. Avrupa yaşantısına Neden bu merak? Neden dizilerimiz onlarınkinden farksız? Hatta bu gidişle gelecekte aile yaşantımız... #BilinçliBireyOlmakGerek
Mnyaklığın lüzümu yok. Lezbiyenlik te bisex ilişkiler de hayatın gerçeği. yasaklamalar ancak 3. sınıf kapalı rejimlerde olur. Sonuçta olan olay öpüşme.. Bu duruma göre erkek kadın öpüşmeleri de hatta el ele tutuşmaları da yasaklansın... Sonu var mı bu durumun?
Kadına şiddet, Cinsel istismar, tecavüz, pedofili, kan sahneleri olacağına bu sahne daha ılımlı diğerlerine göre. ama rtük gider bu sahneye ceza verir. şiddete, tecavüze hiç bişey demez. Yani bence sorun yok isteyen izlesin isteyen izlemesin. sonuçta televizyonda da yayınlanmıyor
Eşcinsellik nadir olarak görünen bir gerçeklik dolayısıyla nadiren yer verilebilir. bir anormallik yok. bazı yabancı dizilerde dünyadaki herkes eşcinselmiş gibi sürekli onları konu ediniliyor dikkat çekmek için. bu tür dizilere el atılmalı insanları özendiriyorlar çünkü.
Kadına şiddet, pedofili, uyuşturucu ve silah taşıma özentiliği kaldırılsın önce. Sonrada insanın varoluşuna saygı göstersinler, kim kimle öpüşüyo o kadar kafaya takmasınlar
7
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sokakta biri birini dövse herkes sessiz kalır, ama biri birini öpse kıyamet kopar. Ne saçmalık. Dikkat çekip tepki alması gereken sahneler bunlar değil. Önce şiddet görüntüleri ve unsurları televizyondan kaldırılsın!
Evet kesinlikle kaldırılmalı, bu tür diziler de toplum ahlakını, çocukların ahlakını bozmada çok fazla rol oynuyor, o yüzden şu ahir zaman dizilerine çok karşıyım
Çok pardon ama çocukları bu işe katma çünkü bu dizi bir internet dizisi ve paralı bir sitede yayınlanıyor bir zahmet aileler çocuklarını belli bir yaşa kadar her türlü diziden uzak tutsun Ben izledim ama ahlakım bozulmadı insanın içinde o duygu varsa ancak böyle olabilirsin yoksa izlesen de koymaz Umarım bunları yazıp da sen anlat karadeniz gibi dizileri izlemiyorsundur hani çocukların ahlakı bozuluyor ya
@--Danielllaaa---- birincisi dizi izlemiyorum, ikincisi mesele içinde varsa olur yoksa olmaz değildir, fıtrat gereği herkes cinselliğe meyillidir ama bazılarının nefsi geç uyanır butür diziler filmler çocuk ların nefislerini uyandırır, son olarak uslubunuzu hiç beğenmedim ben tartışmaya meyilli bir insan değilim
Üslübumda bir şey yok bence bu dizi üzerinden yorum yapıyorsanız dizinin nerede yayınladığını da göz önünde bulundurmalısınız neyse biz bu konuda iki zıt görüşlere sahibiz ben de tartışma eyleminde değilim
Kimseye zorla bir şey izletmiyorlar, beğenmeyen izlemez bu bir internet dizisi. Yazanı çizeni oynayanı izleyeni memnunken bunlarla uğraşmak gereksiz. Bunlardan daha büyük sorunlarımız olduğunu düşünüyorum.
@Vişneliim Arabistan'da bu tarz diziler yoktur çünkü idama gidersin yasaktır. Kaldırılsın diyenler Arabistan'a giderse orda rahat ederler. Eşcinselliği nasıl müslümanlığa bağladın merak ettim
tuğçeye katılıyorum, şöyle ki bu dönemde yabancı dizi izlemeyen yoktur örnek olarak got gösterebiliriz dünyanın en çok izlenen dizisi oldu orda da bol bol eşcinsellik vardı herkeste izledi keyifle, bırakın ülke ilerlesin karışmayın kaliteli yapımlar çıksın eşcinsellik doğuştan gelen birşeydir karışmayın yaşasınlar kimseyi kısıtlamayın arkadaşlar şu ülkede rahatça yaşayalım, sahnenin tartışılacak hiçbir tarafı yoktur bunlar gayet doğal şeylerdir.
Dizilerde eşcinselliğe daha çok yer verilmeli. At kafalı insanların inadına. Hoşgörü aşkına...
8
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Millet eşcinsel olunca başkalarının ahlakını bozuyorsa o kişide zaten ahlaksızdır. Kendi seçimleri ve istediklerini yaparlar ama dizilerin eşcinselliği normal bişeymiş gibi aşıladığını hissediyorum. Eşcinsellik normal bişey değildir ama onlarıda suçlayamayız.
İstemeyen izlemesin kadına şiddeti izlerken oh oh kumaları izlerken oh oh tecavüz izlerken oh oh eşcinsellik diyince neden gündem oluyor anlamıyorum artık insanların eşcinsellere alışması lazım böyle anormal görüldükçe sürekli dışlanıyorlar eşcinsel insanlar asıl şiddet taciz tecavüz kalksın tvlerden meşrulaştırılmasın göz alıştırılmasın!
Yerli olunca çoğu kaldırılmalı diyenler Netflix RTÜK denetimine girince çığırtkanlık yapan acayip insanlarsınız var. Netflixte ne ararsan var. Trans diziler, 13 yaşındaki çocukların öpüştürülmesi, lezbiyen diziler, grup seks dizileri, şiddet ve uyuşturucu vs.. Pis programlar diyince aklına Netflix gelsin.
Bence diyebiliriz, o bir dizi ve her kesim izliyor. Çok özür dileyerek söylüyorum ama, eşcinsellik yayıldıkça özenilen bir durum. Günümüzde insanlar özentilikten eşcinsel ilişkiler yaşıyor, gerçekten kendini o halde hisseden kişiler çok az.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
cahil cahil konuşmayın il başta bu bir internet dizisi dijital dünya kısacası ve şu an ki Türkiye gündeminde ne varsa o konular ele alınıyor eş cinsellik de bunlardan bir tanesi olarak geçiyor en baştan beri izliyorsanız anlarsınız zaten çocuğa tecavüz eden dede bile vardı az algılarınızı açın ona göre izleyin neymiş gündeme damga vurmuş mal mısınız ya siz?
Bu ülkedeki yobazların kafasına vura vura laik liği insan hayatına saygıyı öğreteceğiz bu sayede lgbt yi dışlayamayacaklar normal bireylerle bir tutup eş şek gibi kabullenecekler. Şunu unutmayın silah öldürmez yobaz öldürür.
İnternet üstünden yayın yapıyor. Kimse zorla izlemiyor... Seyretmez millet olur biter... İki kadın dizide öpüştü diye koca bir toplum delirmeyecek herhalde! Neyin kafası bu!
Hande soralında vardi böyle bir sahsesi. Burasi amerika degil burasi türkiye ahlaki degerlerimiz var. Gidin badka ülkelerde yapin bunlari. Genel olarak öpüşmeyi bile.
Behzat Ç. hep gerçekçi olmuştur, o yüzden bir lafım olmaz. O kadar ahlaksız dizi varken bu bence normal bir şey. Zaten bu gerçekçilik yüzünden TV de yayınlanmıyor, onların isteğine göre yapmadıkları için.
ülkede taciz tecavüz çocuk istismarı haberi görmediğimiz gün yok, sanki ülke çok ahlaklıydı da lezbiyenler öpüşünce ülkenin ahlağı bozuldu damına konayım, bir ziktirin gidin ya eşcinseller sizin o kokuşmuş yobaz beyinlerinizden daha ahlaklı
Behzat ç de eski behzat ç değil ztn. Fkt dizi bahane değil içinde olan yapar toplum da kendiyle şekillenen insandır rol yaptıklarını biliyordur izleyen sırf asıl ne niyetle izliyor izleyen en önemli olan o aslın da.
Ben pek dizi izlemiyorum kadına şiddet gıbı mesela sen anlat karadenız bu diziyi de izlemiyor dum ama bana gore yanlıs bu tarz seyler normalleştiriliyor hayat.
Net olarak istemeyen izlemesin, dizilerin başında çıkan uyarılardan içerik belli. Rahatsız olup şikayet edecek olanlar neden özellikle oturur izler bunu da zaten hic anlamamışımdır.
bence diziyi berbat yapıyorlar lezbiyenlik bizim ülkede normal gibi gösteriliyor zaten aşırı argo hakaret gırla gidiyor, Yasak gelince de kızıyorlar böyle ahlak diye bir şey kalmıyor.
İzlenmese illa ki senaristler, yapımcılar, yönetmenler farklı konuları ele almak zorunda kalacaklardır ama şu ufak paylaşım bile çoğu beyin. sizi meraka sevk eder izler
Evet doğru değil ama bunu bilmeyen yok yabancı filmlerde dizilerde zaten görüyorsun o yüzden pek de sorun değil artık millet grinin elli tonunu rahatlıkla izliyor oturup bir buna takılacak
Piyasada bir sürü maganda, mafya, töre ilkelliğinde dizi varken insanların kimseye bir zararları dokunmadan cinsel yönelimlerini gösteren diziler neden kaldırılsınki.
Kesinlikle hayır. Bunun ne olduğunu Nası bişe olduğunu göstermeden anlatmadan konuşmadan kötü veya iyi olduğunu Nası açıklayabiliriz? birşeyi gizlersen merak uyandırır. Yasaklar her zaman çiğnenir
En İyi Cevaplar