Aylık kira geliri 250 bin doların üzerinde ve üstelik twitter hissedarı olan Emrah'ın oğlu Tayfun'un asgari ücretle çalışması,9 yaşına kadar annesi Tayfun'u o istemeden nikah dışı doğurdu diye reddedip 9 ve 22 yaş arası çocukla baba oğul olup sevgili bulunca oğluna, oğlu zora düşüp kirayı ödeyemeyince 99 bin tl lik ev karşılığında mirastan red belgesi imzalatmasıyla kendine yeni bir aile kurmak için tekme vurması ve sürekli yeni karısından olan iki çocuğuyla oğluna nispet yapmasını nasıl yorumlarsınız?
Emrah'ın oğlu Tayfun'u yok sayması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Tayfun un ben çocukluğunu bilirim BURSA cekirge de oturuyorken sen 99 felan olması lazım veya 2000 başları bu şerefsiz Emrah konserden sonra tayfun un annesi ile gece kacamak yapıyor siktimin KROSU sanatçı korunmuyor böylede bir bacım çocuğu kaç yıl kabul etmedi evladını DNA testi avukatlar felan filan anlayacağınız emrah laylaylom evladı...
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnsanlar eşiyle bile yıllarca aralıksız korunuyor koca sanatçı nasıl hiç korunmamış bunu anlayamadım belki de Allah evlat nasip etçeğinden. İnsanlar kadını ve oğlunu hiç tanımadığı üstelik ortada milyoner bir baba figürü olduğu için anne ve oğlun derdi para sanıyolar ama buna birkaç videolarını izleyen kimse katılmaz. Tanıyan birisi olarak yorumumu destekliyor musunuz?
Ben hanım efendi ile muhatap olmadım ama efendi bir kadın TV programlarina çıktığı dönem şöhret için değil çocuğunun velayeti için caba sarf etti yoksa oradan bir çıkarı olur boy boy gündeme düşerdi ama dürüst kadin
Tayfun zaten dedemin durumu iyi demişti programda. De ben o çocukluk yıllarında ki halini internette videoda gördüm çok gariban, temiz, tam yetim duruyor öyle miydi gerçekten ergenliğini felan gördünüz mü
Benim anneannem söylerdi rahmetlik güya bu emrahın annesi istemezmiş bu çocuğu. Yani babaannesi istemiomuş ve emraha izin vermemiş sahiplenmesi için. Ne kdr doğru bilemicem. Sonuçta evlattır hani maddi sıkıntı yaşarsın anlarım bakamaz adam ne yapcan dersinde adam para içinde yüzüyor. Yaptıysan bakacaksın. O kadar.
bence tayfunun annesinin yüzünden yoksa hiç bir baba boşyere çocugundan yüz çevirmez
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya insanlar kendilerini öldürmeye kalkan kişilerden olan çocuklarına bile bakıyor. Tayfun'un annesi napmış ki insanın karnındaki yavruyu öldürebilmesi kolay değil
Bir cok videolarını izledim ve kadının derdi gerçekten para değil, hayatı kurtulur diye çocuk doğursa çocuk zengin baba tarafından istenmedikten sonra onu bırakıp evlenir yoluna bakardı ama kadın çocuk bakıcılığı mekik dokuma gibi işler yapıp çocuğunun karnını doyurmaya çalışmış. Her kadın için kolay değil bebeği aldırmak, istismar vakalarında bile aldırmıyolar.
Emraha birşey diyemezsin mecbur degil. İzni olmadan doğurmuş anası. Çocuk yapıyım adamı kafalıyım diyen bir kadın belliki. Acısını çocuk çekiyor. Emrah onay vermediği bir gebeliğe babalık yapmak zorunda değil
0
18 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok saçma. Sanki kadın Emrah'ın döllerini çalmış gibi söylemişsiniz, onaylamadığı gebelik de olsa o kadını o adam gebe bıraktı erkek istemeden gebelik olamaz korunmak erkeğin elinde, kadının kafalamak için hamileliği sürdürdüğünü sanıyosunuz galiba anne ve yavrusu arasında oluşan bağı anlayamıyorsunuz, hem de zavallı kadın çocuğu kendisi bakıcılık felan yaparak büyütmüş. Hem her şeyden önce evlat bir nasip ve Allah'ın emaneti.
Dünya'nın her yerinde doğum kontrol kadının görevidir sen ne anlatıyorsun? Milyonlarca milyarlarca istenmeyen gbelik ilk haftalarda sonlandırılıyor. Bu hikaye eski kızım. Hamile kalıp kocaya kapak atmaya çalışan kadın taktiği bunlar
Hayır ünlü bir erkek hayranıyla beraber olurken tedbirini kendisi almak zorunda çünkü hayranı zaten ondan gebe kalmayı ister. Kadın da Allah'tan kocaya kapak atmayı istiyomuş yani çocuk 28 yaşında ve bu yaşa kadar o babasının kabul etmediği çocuğu kendi az imkanlarıyla büyütmüş, beslemiş onun için evlenmemiş bile sizce kocaya kapak atma niyeti olan bir kadın 28 yılını çocuğuna feda eder miydi?
Israrla boş yapıyorsun. Emrah taviz vermediği için bu uyanıklığa mecbur kalmış tek büyütmeye. Doğurduktan sonra atacak hali yok ya. Nasıl bir kişiliksiz birisin kendinden utan. Yok Emrah ünlü o mecbur bilmemne. Hayranın hakkı kapak atmayı istmek falan. O kadın kadar karakter yoksunusun sende
Sana hiç bir kötü sözü olmayan biri hakkında kişiliksiz demen zaten senin kişiliğini gözler önüne seriyor. Öyle pis bir zihniyetin var ki hayranı gebe kalmayı isteri kapak atmak olarak algılıyorsun, hayranın gebe kalmak istemesinin adamın zengin olmasıyla bir ilgisi yok onu sevdiği ve hayranı olduğu için ister. Doğurduktan sonra atacak hali yok diyosun niye atan atıyor mesela Emrah, kaldı ki çocuğuyla birlikte de koca evine gidebilirdi ama o çocuğuna hayatını adamayı seçmiş öyle pis bir zihniyete sahipsin ki herkesi kendin gibi sanıyosun. Muhtemelen tek gecelik ilişkin çok ve biri hamile kalmıştır diye bu korkun.
Hiçbir kadın erkeğin musadesi olmadan gebeliği devam ettiremez. Bu kararı veren sonuçlarına katlanır. Karaktersizliginizi yüzünüze vurduk diye gerçek mayanı nasılda belli ettin hemen iftiralar çirkeflikler... Tek gecelik peynir bir kişilik tutacak ben senden hamileyim benimle evlen? Hep emraha laf etmeye çalışıyorsun ama o peynirde bacaklarını acmayacak öyle. Siz nasıl kansız insanlarsiniz
Adamın belinden düşeni sahiplenmemesini savunan senken benim bu duruma üzülmem mi karaktersizlik?😁😁😁Ömrüm boyunca bir erkeğin elini dahi tutmadım namusum canımdan değerli ama bunu yaptı diye de suçu sadece o 16 yaşında ki kıza atamam ve o kız bu günahının bedelini 16 yaşından beri ödüyorsa benim için eli öpülesi bir kadındır. Ve dünya üzerinde çok fazla kadın gebeliğini erkek istemese de sürdürüyor sen birini karnında hissetmek nedir bir tahmin et istismar vakalarında bile gebeliği sürdürüyolar buradan pay biç.
Ya kadın o günahı işlediğinde 16 yaşında aklı başında olmayan bir çocuk, buna rağmen sonuçlarına itiraz etmeyip ömür boyu sahip çıkıyor evladına bak 16 yaşında bir çocuk hayatından vazgeçiyor. Ama Emrah reşit ve aklı başında o peynirse Emrah ne? Ve kadın hiçbir zaman evlenmek gibi bir şey istememiş.
Seni artık kaale almıyorum. Ben Emrah'ın yerinde olsam o peynir ölene kadar çocuğa sahip çıkmam. Herkes neyin ne olduğunu biliyorki bu konu Emraha hiç yansımamış bile. Peynirin duygu sömürüsü ve toplumsal baskı ile bir ümit işimi hallederim diye düşündüğü apaçık. Kimse böyle ucuzluklara prim vermez. Beter olsun
Ay Allah'tan kaale almıyomuşsun 10 tane paragraf yazdın😶😳Kadın namussuz değil olsaydı Tayfun'u atar cimri Emrah'tan başka bir zengin adamı kafalardı emin ol, peynirse de o peynirliği tek başına yapmıyor. Sırf cinsiyetten dolayı aşağılayosun cahilsin.
Hahaha siz kızlar kendinizi akıllı saniyorunuz ama hep surunuyorsunuz. Dürüst olmadığınız sürece suruneceksiniz. Tek gecelik ilişki yaşıyor herkes Emrah'ı bu konuda asla eleştiremez bir yükümlülük yukleyemezsin. Sende böyle çakallıklar peşindesin belli. Umarım sende surunursun 😉
Valla şu yorumları okuyan herkes kimin böyle ilişkiler yaşadığını anlayabilir. Emrah'a yükümlülüğü ben yüklemiyorum Allah yüklüyor. Pislik, iğrenç bir uçkur düşkünü olduğun çok belli ondan başına gelirse diye korkup burada Emrah'ı savunan tek sapık sensin. Bırak tek geceliği, sevgilim dahi olmadı benim herkesi kendin gibi mi sanıyorsun? Ve ruh hastası gibi habire bir şey yazmaktan vazgeçip sorumu terket.
Ben eğer kendi yaptığım yanlışı başkası yapsa kendimi aklamak için onu haksız yere sanuvuyorsam bu zavallılık ve ezikliktir tıpkı senin Emrah'a yapyığın gibi ama ben hoşlandığım çocukla aynı ortamdayken göz göze gelmeyim de günah olmasın diye yere bakan biriyim. Yine de bir hata yaptı diye peynir diyemem kimseye, Emrah'a da uçkur düşkünü demiyodum sen kadına onunla yattı diye küfürler yağdırana kadar. Ayrıca 16 yaşında ki bir kızla birlikte olmak kanunlarımızca rızası olsa bile tecavüz sayılıyor.
TCK 104. Madde aç oku cahil. 15-18 arası büyük kişiler ile rıza dahilinde birlikte olabilir. Ben o kadına karaktersiz dedim para avcısı olduğu için. Sende onu savunduğun için karaktersizsin. Namussuzluk sonucu kendini hamile bırakmış, gebeliği önlememis, kadın senin kadar konusmamıstir. İstediğin kadar namusluyum de, bu rezil kadını savunan kansız pis biridir herkesin gözünde. Sen zavallı birisin
Ne boş insansın mal mal gidip maddeleri araştırmışsın benim işim düşmediği için son durumuna bakmadım bunu da çoğu yerden duymuştum. Hakaret etmeden konuşamıyorsun çünkü zekan buna yetiyor ancak. Namussuzluk sonucu hamile kalmış diyosun kadına ama erkeğe toz yok leş bir zihnin var. Beni aşağılamaya çalışıp durman hani çok komik duruyor tıpkı bir ruh hastası. Bir daha bir şey yazarsan okumayacağım kesinlikle istediğin kadar gevele gurursuz yorumumu da terketmiyorsun
En İyi Cevaplar