Bu çocuğu yeni keşfettim. Ben çok youtuber takip eden biri değilim dolayısıyla yuh yeni mi buldun demeden sebebini açıklamak istedim. geçen gün kazara rastgeldim videoları hoşuma gitti😅 siz ne düşünüyorsunuz?
Bir kaç yıl önce youtube'da videolarını gördüm daha sonra hem YouTuber hemde twitch yayıncısı olduğunu gördum. Twitchten hiç haberim yoktu. Onun sayesinde twitche girmiş oldum. Oyun oynamayı sevmem ama izliyorum. Sohbeti falanda çok iyi sarıyor. Hayat tecrübelerini dinlemek çok güzel. Ayrıca espri anlayışıda baya iyi. Çok gülüyorum. Ha bide çok yakışıklı biri Tuğkan abiciğim. Karınca ciftligim kanalına da bu yıl geri döndü. Hatta şu an yeni video atmış izleceğim şimdi :)))
Sırf yakışıklı diye bir erkeğe ilgi gösteren tek kız milleti TC kızları zaten 😅 başka milletlerin kızlarını çok iyi tanımışsın sanırım. Şu toprağınızda yaşayan kızları gömmekten vazgeçin artık böyle genelleme yapmayı. At gözlüğünü çıkar arkadaşım. Yazdığın şeyi bir oku , ne kadar saçma ve çirkin bir cümle kurduğunu farket lütfen.
Sırf yakışıklı diye falan diyen olmuş. Kıskandıklarını bu kadar belli etmeselermiş. twitch türkiye de elraen den daha kaliteli yayın yapan yayıncı yok. Sohbeti zaten saatlerce izletiyor insana.