Survivor All Star'da bu sezon kaos hiç bitmiyor. Son olarak Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in iletişim ödülünde eşine 'Aleyna'dan uzak dur' diyerek mesaj atması ortalığı karıştırmıştı. Bu uyarının ardından tepki çeken Aleyna adada sinir krizi dahi geçirmişti. Yarışmanın yeni bölüm fragmanına Yunus Emre ve Aleyna'nın samimi halleri damga vurdu.

Aldığı cezalar ile adından sık sık söz ettiren Yunus Emre son olarak eşinin hamileliği ile gündeme gelmişti. Yunus Emre'nin eşi Beria Özden önce hamile olduğunu duyurmuş daha sonra gebeliğinin sonlandığını açıklamıştı.

Yunus Emre Aleyna'nın omzuna dokunurken Aleyna'nın 'Allah'ım bu çocuk beni deli ediyor' sözleri dikkat çekti. Yunus Emre ve Aleyna'nın samimi halleri kısa sürede gündem oldu.

Bu kadar samimi olmaları doğru mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hiç izlemediğim yapımlar zaten çoğu da kurgu bunların
aleyna her erkeğe yakın davranıyor hiç kızlarla beraber oturmuyor hep erkeklerin yanında. yunus emreye yakın davranıyor ve karısı rahatsız oluyor bundan
Toplumda insanımızda ahlak kalmadi diye düşünüyorum. Kameralara yansımayan anlarda eminim çok daha samilerdir.
Aleyna çok garip birisi ve o hallerini bende gördüm rahatsız oldum, Yunus Emre nin eşine çok üzülüyorum gerçekten
Bu sene hiç izlemedim. Bütün her şeyi ya annem anlatıyor ya da magazinden öğreniyorum. Bu sezon tamamen şov gibi.
Bu Yunus Emre eski yarışma da sevgilisi varken sevgilisi olmadığını söylemişti.
Takip etmiyorum ve samimiyetsiz buluyorum açıkçası hepsini :D
Yunus Emre karısına inanmadi gidince bosar kesin aleyna ile çok net şekilde ilgileniyor
Şaşılacak bir şey yok. Yağ tüm sinekleri badboy tüm kızları kendine çeker.
Proje bu dikkat çekmek için Sergen de önce yapmış tı
Yunusun karısı anakonda ile geziyorsa yunusun dönüşte g*tune yılan kaçacak jdjajjsjaja
Çıkışta sçks var
Banana kurgu zaten onlar
Bu benim kocam olsa yüz kere boşanmıştım
nefise veya damla yoksa ilgilenmıyorum
Ne diyelim samimi olabilirler
Hicbisi
Yanlış tabiki
Samimi gelmedi.
Abartıldı bu da
Hiç izlemedim desem
Hiçbişi
İticiler