Her insan yediğini içtiğini paylaşması hoş değil özel hayat denen birşey var
💫SÜPER SORU SAÇILMIŞ VAYY BANS

Yerinde bir hareket yaptigini dusunuyorum. Sizin yasinizin yetmedigi donemlerde anneler bebeklerini otobuslerde, memesi gorunmeyecek sekilde, emzirirlerdi cunku bu bir gereklilikti. Kimsede bakmazdi, bakan kisi toplum baskisindan dolayi yine bakamazdi, utanma ve ahlak vardi insanlarda. Anormal bir durum degildi bu.
Fakat ulke muhafazakarlastikca gercekten boku cikti.
Bebegini emzirmek zorunda olan bir anneye bile laf soylenir oldu.
Seda bakanin da buna tepki olarak yaptigini dusunuyorum fakat memesi biraz acik bir sekilde yapmis, yinede;
Rahatsiz edici ne var o goruntude?
Yakıştıramadığınız, beklemediğiniz kısmı hangisi tam olarak? Emzirmek doğal bir süreç, oldukça duygusal. Kadın bedenini seks objesi haline getirip metalaştırmadığınız sürece herhangi bir cinsel içerik de bulundurmuyor. Dekolteden herhangi bie farkı yok, hatta çok daha şirin. Kadının hiçbir yeri gözükmüyor, eli zaten kapatıyor her yerini. Acaba siz bir şeyleri görmek istediğiniz için bakıyor olabilir misiniz?
Masum ve güzel bir görüntü , lakin her şeyi sosyal medyaya atmak artık psikolojik bir hastalık boyutunda. Çek ve bir anı olarak sakla. Sürekli bir onaylanma telaşı ve sosyal medyaya içerik üretmeye çalışır gibi bir hayat sürüyor insanlar. Konsere gidiyoruz konseri telefonumuz izliyor , tatile gidiyoruz sayısız story atmaktan anı yaşayamıyoruz vb. bir sürü şey. İyice tadı kaçtı her şeyin. İnsan doğanın en gelişmiş canlısı ve bir o kadar da en gelişmemiş varlığı sanırım.
Evet özel hayat denen bir şey var. Yaptığını doğru bulmuyor olabilirsin, bunu söylemende de sorun yok. Ama eminim küfür edenler vardır. Şu fotoğraflardan herhangi birinden tahrik olan varsa cidden damacanadan da tahrik olur o kadar diyorum. Biz niye böyle oldukluk bir durum yok. Ben gayet normal buluyorum. Bence sizler çok kapalı insanlarsınız. Ve şunu da belirtmek gerek her ne kadar bu olay dışında olsa da her sanatçının topluma örnek olması falan gerekmiyor. 🤐🤫
Cevap
79Cevap
Bu ne yobazlık sanki bebek emziren hiç görmediniz a q boş boş muhabbet yapıyorsunuz görmek istemiyen de takip etmesin her şeye bir şey buluyorsunuz zaten instagram kullanmayın basit
İstemiyorsanız yazacaktım istemiyen yazmışım *istemeyen olacak o.
Kameraya dönüp domalarak poz verenler için de aynı linçi yapsanıza!! Bu resimde rahatsız olduğum tek bir şey yok. Evet göğsünü kapatabilirdi. Kimse bu tür lafları, davranışı haketmiyor sosyal medyada böyle bir resim paylaştı diye.
Güncellemeye baktım da sen bir türkçe derslerine gir bence. Noktalama ve yazımı öğren , ondan sonra gel konu aç.
Telefon ters yazarsa benim suçum yok önce saygılı olalım mı?
Soru süper seçildi çünkü
Bir anne bebegini her yerde her kosulda emzirebilir asla buna karsi degilim ama her olayin bir yakisigi vardir bunu paylasim olarak yayinlamak bu olayın manasina aykiri geldi bana kimsenin memesinden etkilenecegini dusunerek yapmadigini biliyoruz ama büyüdüğünde cocuk aman da ne güzel poz yayinlamis annem demez sanirim bence kutsali goz onune sermek bununla show yapmak cok itici bir sey
Beklemezmiydin. Ne yapiyo p*rno mu cekiyo absurt insan bir de beklemezdim diyo. Biraz bilincli mantikli insanlar olun
Okadar çok şekilci olmuşlar ki her anlarını sosyal medyaya atıyorlar.
Bunları alıp beyinlerini formatlayıp sıfırdan bir eğitim vermek şart.
ya da direkt davranışçı terapistlere teslim edicen bunları
Çoğu insan refah yaşıyor haber izlemiyor tecavüze uğramıyor bilinçli kaliteli yaşam sürüyorlar gittiği semtler bölgeler de belli çıplak olabilir gezebilir İslam insanı sapık bakıyorum hep sevgili seks soruları aklımız hep orada nedense
Paylaşanlara bir şey dediğim yok ta bana en az yemek fotoğrafı paylaşmak kadar saçma geliyor. Anlamıyorum insanları neden bütün hayatımızı göz önüne yaşamayı istiyorsunuz?
Yani çok mühim bir mevzu değil. Kurgu bile olsa, annelik ve bebek ilişkisi üzerine sempatik bir poz vermek istemiş olabilir. Emdirmek masumane etkili bir eylemdir.
İlk değil ki, artık nasıl göbeğini açıp hamile pozu verebiliyorlarsa bunun da ondan bir farkı yok.
Ben doğru bulmuyorum ama saygı duyuyorum.
Kendi tercihleri nihayetinde..
Bunlar doğal şeyler, insan sıçarken de fotoğrafını paylaşabilmeli..
Doğanın ayıbı olmaz..
Masum bir resim bu kadar tepkiyi hakettiğini düşünmüyorum.
Bebek emzirme doğal bir durum ama doğal durum diyerekten de işin bokunu çıkarmak olmaz resim çekinirsen çekil ama özel kalsın milyonlara paylaşmak olmamış hiç kimse bunu doğru karşılayamaz.
Memesinden süt akıyor anladık da bize ispat etmesine gerek yoktu bebeğini emzirmesi bebeğin bilmesi yeterli bence
Kocası olsam azına sıçardım açık ve net, o senin özelin en önemliside mahremin. Ne yapacaklarını şaşırıyorlar ünlü olunca.
Size ne ulan size ne? İster g*tünü açar ister pardesü giyer size ne? Sen bir kadın olarak emine bulutu paylaşman gerek. Nice katledilen kadınları sorgulaman gerek elalemin hayatını değil
İşim gereği sürekli kalabalık caddelerdeyim inan nereye bakacağını şaşırıyor insan bakmasan bile şeytan zehirini akıtıyor insanın kalbine. Yazık ağlanacak haldeyiz.
Her şeyi abartmaya bayılıyorsunuz istemiş paylaşmış ne var bunda oldu olacak hesabını size versin paylaşımlara da siz karar verin
Bunların nasıl bir herifleri var yaw saçmalığa bak insanlar çıgrından çıktı yakında karısıyla yaptıklarını videoya çeker gösterir ne bunlardan eş olur nede herif olur yazık
Kimse bir şey diyemez isteyen istediğini paylaşır. İlk perde göze inmiştir ya zaten kötü bakmamak lazım
Bir kere de hayal kırıklığına uğradım tsk seda... Bu kadınlardan çekeceğimiz var valla... makyajlı ve makyajsız o kadar değişik oluyorlar ki farklı insanlar resmen... allah çocuğunu bağışlasin
O değil de buna müsade eden erkeklere hayret ediyorum hakikaten çok mu domuz eti yiyorlar acaba insan hiç mi kıskanmaz ya
katılıyorum. Neden böyle olduk anlamıyorum
Bos muhabbet yapmayı ne zman bırakacaz mersk ediyorum
Bana sorarsan bu tepkileri alacağını biliyordu bilerek attı. reklam reklam reklam.
umurumda değil, ben öyle yaptırmazdım eşime ama herkesin kendi bileceği şey
Doğru bulunacak bir tarafı yok, bunların kocalarıda ne kıskanç olmayan tiple böyle hayret ediyorum domuz eti mi yiyorlar nedir
Gayet masumhane ben bir sorun sıkıntı ahlaksızlık görmüyorum çok doğal 🌸
Bana ne diye düşünürüm. hatta sana ne diye de düşünürüm.
Edep ahlak haya diye birsey kalmamis özel diye birsey kalmamis ayip
"özgürlük" kılıflı özenti gündem olma hamleleri çerçevesinde sergilenir. 😀
Meme emen bir bebek ve emziren bir annenin olduğu fotoğraftan rahatsız olacak ne yaşadınız ya.
Bana sacma gelmiyor, bu sevgidir, bana sacma gelen cinayetler, tecavuzlar ve bir suru insanlik disi seylerdir.
Gereksizce bir davranış sendromu bu olsa gerek neyse baya bişeyler diyesim varda sustum
Yalnız bu ortadaki sarışın kadın baya açık foto vermiş
Sapık bunlar.
Kocası gayet mutlu görünüyor eşinin fotoğraflarını yayınlamasından
bizi ilgilendirmiyor
Bir tür akim. Sosyal ayrimciliğa ilgi çekme. Aktivisttik bir çalisma. Samimi de olabilir
O kadar saçmalar ki, annelik gibi kutsal bir kavramı bile reklamları için kullanıyorlar..
mantıken düşündüğün zaman eğer meme ucu yan tarafta değilse emzirmiyor zaten orada..
cidden çok saçma.
bu kadar da gösteriş, özentilik olmamalı.
Açarsın özel bir albüm atarsın oraya. Böyle özel resimlerin genel paylaşıma açılmaması lazım.
meraklılar işte 😬 yoksa napacak? çalışamıyor ama gündem olmak istiyor
Rezillikten baska bisey degil evladini prim yapmak icin kullanan haysiyetsizin biri..
atsın atmasın onda değilim ama çok yapmacık cidden ya gereksiz yani
Yani bu kadarına gerek yoktu.
Bu fotoğraftaki amacı anlamadım
Saçma saçma işler...
Bu kadarı da olmasın ama artık ya bu kadarı da fazla.
Bence gerek yok yani. Isteyen istedigini yapmakta ozgurde sacma bencr
Gündemde kalmak beğeni toplamak için saçmalayanlar işte...
Özümüzü kaybettik herseyi begenilmek görülmek bizi daha cok beğensinler diye heryerimizi herseyimizi açar olduk bir begeni like ugruna
Çok özel bir an mutluluk verici bir şey saygı duyuyorum ama bu özel anları böyle paylaşmak bana göre doğru değil
Kadınların yorumlarını okuyunca ne demek gerek bilemedim. Süslü sofralar, şiddet her yerde bir kadının çocuğunu emzirme görüntüsü ayıp. Yazıklar olsun.
Çok saçma ya artık dünya nereye gidiyor anlamış degilim
ya bu emzirme olayı çok tuhaf geliyor dasklskkll ortadaki şarışına da bakın aman aman
Böyle bir moda? Ne meraklı millet orasını burasını açmaya yahu
Umursamiyorum sen buraya atana kadar da gormemistim
Saçmalık millet azıttı sapıttı yarın birgün çocuk yaparken de paylaşırlar
Gereksiz bir davranış artık wc giderken durumunu da paylaşırlar. Anne dediğin zaten çocuğunu emzirmeli bundan doğal ne var ki bu kadar abartıyorlar
Bunlar zaten alışkın orasını burasını açmaya boş işler.
hiçbiri hoş değil..
bir anne için en masum olan anın sırf beğeni gelsin diye paylaşılması kötü..
acsınsınlar sayelerınde unlu memesı goruyoruz :) ahahaa cocuktanda utanmıckamı bu mıllete ac mıs resmen meemlerını adamda aksılmıs mal mal bunlara gvt denıyro sanırız
Hadi bunlarda edep yok bunların kocalarında zerre adamlık var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar