İzlemeyi planladığınız, heyecanlandığınız o filmin sonunu söyleyen arkadaş var ya. O benim işte. Ama ne yapayım abi filmin üstünden sittin sene geçmiş, izleseymişsin yani.
#Licia

Herkese garip gelecektir belki ama ben film ve dizilere başlarken o dizi hakkında çoğu şeyi bilmeliyim. Yani bana olay anlatılmalı. Eğer ilgimi çekerse izlerim. Mesela dizi ya da filmdeki en etkileyici sahnelerden birinin anlatılması beni daha çok izlemeye iter. Kitap dışında spoiler almak rahatsızlık vermez.
Öpüşme yemek yeme seyahat falan oluyor ya hani onlardan bir şey olmuyor ama mesela bir karakterin inanmadığım bir yerden babası annesi kardeşi doga üstü bir gücü çıktığında bir karakter öldüğünde bunların spoisine çok sinir oluyorum. Lan deme işte tut çeneni.
Mesela ben iron man olduğunu bilmiyordum. Filmi izleyenler yüzünden tilt oldum ya
Öldüğünü
Spoiler yemek benim için bir şey değiştirmiyor. Avengers End Gamede bütün spoilerleri yedim gene de gittim izledim, sonuçları bilsen bile nasıl geliştiğini neler neler olduğunu tam öğrenmek için izlemek lazım ve filmin duygusuyla unutuyorsun zaten neredeyse bildiklerini..
Spoiler vermeyi çok seviyorum, çok zevk alıyorum asdfg alnıma filmin sonunda o ölmüyor üzülme yazıp önünden geçiyorum çok zevkli :)
Cevap
39Cevap
Çayıma tüküren birisi gibi hissediyorum.
pek umursamam ve unuturum hemen
Önem verdiğim bir dizi ya da filmse sövüyorum. Bazen dizi sitelerinin altında spoiler kutucuğunu işaretlemeden yorum yazıyolar yanlıslıkla okuyunca sinir krizi geçiriyorum. Ama önem vermiyosam umrumda değil
Görsellik her zaman akılda kalıcı bir unsurdur. İzlemek ile duymak arasında dağlar kadar fark olduğu için spolier aldığımda umrumda olmuyor. Çünkü benim hafızam duyduklarımı değil gördüklerimi besliyor.
Filmi izlerken kendi kendime tahmin ediyorum böyle olabilir düşüncesine kapılıyorum. Sonra ne olacağını söyleyen birisi oluyor takmıyorum. Tahminim doğru mu değil mi onu hemen öğreniyorum :D
bir de konusu ne diye sorunca diziyi anlatmaya kalkan salaklar var
Bir kaç cümle söylede fikir edinelim diye sorduk, otur 8 sezonu yarım yamalak anlat diye değil canım, hepsi storyteller başıma ya
Spoiler alınca bence daha iyi oluyo konusu ilgimi cekiyosa o filmi izlemeye karar veriyorum ama çoğu insan için bu sinir bozucu tabii ::) bana verebilirsin mesela 😝
Ne gereği var anlatmanın? İzledim çok güzel ya da kötü de yani.. neden ayrıntı verme çabası içerisindesin? Bir kitap okuduğunda da sayfa sayfa anlatıyor musun?
Neyse kısaca: içimden sövüyorum 😂
Diğer izleyicilerin aksine bir şey hissetmiyorum. Hatta spoiler yemek beni daha çok mutlu ediyor. Çünkü hemen hemen her filmin sonu tahmin edilebilir oluyor. Hazzı sadece izleyerek alabilirim.
Spoiler veren olmuyor genelde. Sonucu öğrensem bile hikayenin gelişme kısmına dikkat ederim, pek sorun olmaz.
arkadaşlığımı keserim, bildiğin döverim o an. o kadar hassasım bu konuda ve inadına bilerek spoiler verirse de cidden döverim kan çıkar
Iplemem oyle bir insani da hayatimin yakinlarinda durdurmam :D
Izleyecegim birseyin niye heyecanını kaciriyorsun yani salak mi ne yq
Hiç umrumda olmaz sonuçta o kendi izlenimiyle anlatıyor ben izlediğimde kendi izlenimimi oluşturmak için izliyorum.
Şu şekilde oluyorum
https://9gag.com/gag/aPGz67n
Umrumda olmuyor. Kitabını okuduğum filme giden adamım, 3-5 bir şey söylenince neden ayar olayım söfskfsd. Saçma.
izlemenin keyfini spoiler bozmuyor bende
spoiler tam anlatmaz filmi ya da sahnede neler olup bittiğini sadece sonucu söyler ama giriş gelişme de önemlidir
Hannibal Lecter karakterine bürünüp onun yapacaklarını spoiler verene yapmak istiyorum...
Sinirim bozulur. Neden söylüyor ki! Hevesim kursağımda kalıyor. Hain arkadaş 😂
Düzenli takip ettiğim bir dizi yok spoi yemiyorum kafam rahat :d
Iyibir filmin Spoileri filmi daha iyi yapar... aurasini kaybettirmez..
Tırnağımın arasına kıymık batmış gibi hissediyorum.
Ampül yanmış gibi. Severim spoi yemeyi kazık yemekten iyidir
Ben anlatmayıda, anlatılmasınıda severim. İlgimi de çekerse izlerim. Birinin anlatması farklı onu izleyip görmek farklı.
Beni etkilemiyor hayal edien sahneyle cekilen sahne ayni degil sonucta
Ağzının üstüne bir tane vurasım geliyor. Sonuç İzlemiyorum..
O spoileri unutana kadar filmi izlemem. Bunu bana yapana da filmi seyrederken ortasında aynı şeyi yaparım 😏
Hiçbir şey çünkü beni pek etkilemez yine aynı heyecanla izlerim
Filmin sonunu söylemeye bayılırım ama söylenmesinden nefret ederim😂😂
Hevesim kaçıyor uykusuz aksi lanet çekilmez bir adam oluyorum. 😛😂
En sinir olduğum şey ağzının ortasına bir tane vurasım geliyor
Sorun olmuyor bende bol bol spoiler verip pişman ettiriyorum.
Ben bazı filmler var 50 sefer de izlesem doyum olmuyor yani filmin sonunu söyleseniz de fark etmez.
İçimdeki katil uyanıyor o kadar diyeyim
En qıcıkkk hareket nie söylüyoonn 😂
İzlediğim bütün film ve dizilerden spoiler yedim sayılır kötü bişey ama artık alıştım
Dünya başıma yıkılsa daha az acır canım😂
Çevremde öyle insanlar yok
Sanki bana küfür edilmiş gibi hissediyorum
Katil olmamaya çalışma challange
Kafamdan mermi yemiş gibi
Bu hangi filmin spoisi peki ckrmxkdm
Filme odaklandigim icin duymuyorum bile..
Izlemiyorum filmde, diziye yapacak bişey yok.
Uzulmeyin zaten ortasında anliyorsunuz. shjc
Hiçbir şey aynı heyecanla izliyorum
Kalbimin ortasından vurulmuşa dönüyorum
O benim😂hep dayak yerim arkadaşlardan😂
Ana avrat bacı sovesim geliyor
Sorun olmuyor benim için.
Ağzına kürekle vurasım geliyor.
Aklımdan küfrediyorum ve tabiki filmi izlemiyorum.
Verenin ağzını kırmak istiyorum 😁😁😁
Spoiler yüzünden katil olabilirim
Şu an bir spoiler aldım :D
Hic bir sey dahada meral ediyorum
İzlemekten kurtuldum diyirum çoğu filmde
yinede izlerim ilgimi çekiyorsa
İçimden sövüyorum spoiler veren kişiye.
Naif beddua ediyorum..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar