Bende bir rahatlama hissi oluyor. İçimden geçenler ''Nasıl laf soktum amaa oofff mors oldu oh canıma değsin oda böyle demeseydi suratına bak şunun nasıl bozuldu 90'dan attım gol oldu'' gibi sözleri aklımdan geçiyorum. Çok memnun ve gayet kendimden emin oluyorum. Siz ne hissediyosunuz?
Lafla peynir gemisi yürümez. Laf sokmakla o insana zarar vermiş olmadığından, "canıma değsin" diyerek sevineceğin bir durum da yok. Bir insan için canıma değsin diyebilmem için, onun kıçından donunu alıp, Türkiye sınırlarında ekmek yiyememesini sağlamam gerekir. Laf sokmakla vakit kaybetmeyiz, çocuk değiliz..
Şimdik arkadaşım karşı taraf kendi çapında beni incitmeye çalışıyorsa haddini bilmeyip bana abuk subuk laf sokmaya çalışıyorsa ben daha beter sokarım o anki surat ifadesi içimden canıma değsin dedirtir senin bahsettiğin durumu birine yapmam için anama tecavüz etmesi gerekir okadarda değil yani bunlar atışmadır eğer karşındakine cevap vermessen bugun laf sokan yarın tepene çıkar bukadar net.
Sana laf sokacak kadar basit bir insansa, muhatap almazsın vakit kaybından kurtulmuş olursun, onun seviyesine inmek bir şey kazandırmaz. Ne sana fayda sağlar, ne de ona zeval verir, boş faaliyet denilebilir.. Bu sebepten muhatap almamak en doğrusudur bu durumlarda..
Söylediklerine katılıyorumda kendini bilmez egosu tavan yapmış insanlra birisi haddini bildirmezse herkese öyle davranmaya devam ederler bence dur demeli bazen
Kesinlikle ne imada bulunurum ne laf sokarım. Taa ki biri bana yapıncaya kadar. Tabi yüzde 90 kaale almam ama bazen neşem yerinde olur ve tam tersine ben tii ye almaya başlarım laf sokanı. Bazen olay öyle boyutlara gelirki gözümden yaş gelir gülerken :) Eğlenmesini bileceksin yoksa kafaya takarsın , sinirin bozulur. :)
En İyi Cevaplar