Konuşmak istemiyordur, işi vardır mesajı okuyup daha sonra cevaplandıracak demektir. Ama görüldü attığı halde saatlerce çevrimiçi ise o zaman tabi ki tek bir seçenek vardır. O da konuşmak istemiyor demektir. Çok zoruma gitmez açıkçası benimle konuşmak istemeyen birisi ile bende konuşmak istemem. Gerçi öylesine pek rastlamadım ama olsun öyle bir şey olsa umursamam.
Ben birine saatlerce düşünüp mesaj atıyorsam zaten özlediğim için atıyorumdur bir beklentim yoktur sadece bana görüldü atması ben de pek bir etki yaratmaz çünkü kendimi alıştırmışımdır bu ihtimalle o yüzden pek üzülmem yani en azından şöyle düşünürüm cesaret edip mesaj attım bunu yapamaya da bilirim yarın her şey için çok geç olabilirdi ben bugün mesaj attım en azından görüldü attı engellemedi bu da bir şeydir beklentim o kadar düşürdüm ki bazı şeylere karşı artık ikili ilişkilerden ümidim kalmadı
Beni kız her yerden engelliyordu birini buldum dedi hatta gözüme soktu gösterdi uzaktan arkasını döndü bana hatta sonra fake hesap açıp instadan takip attım kabul etti roman kadar da mesaj yazdım görüldü yaptı herşeyi yazdım seni seviyorum diye dediğin doğru yarın çok geç olabilir her ihtimali değerlendirmeli ne olursa olsun en azından yazdım engellemedi aman engellemesin
Ben gelemem o tarz davranışlara.. Yani işi varsa söylediyse o ayrı ama diğer türlü saygısızlıktır ve umursamıyorum demektir.. Ben de onu önemsemem olur biter.. Keyifli geceler..
Kimin attığına bağlı, bazısı görüldü atsa mesela işi olduğu meşgul olduğu müsait olmadığı için yaptığını bilirim. Hislerim kolaylıklar dilemekten yana olur kötü düşünmem ya da hissetmem ama diğer türlü insanlardan görüldü yersem kendimi ona yazdığım için aptalmış gibi hissederim
Geç yazabilir işi vardır diye düşünürüm. Bende çoğu zaman direk mesaj atamıyorum ya da o anda müsait olamıyorum fakat sonra geri dönüyorum arıyorum aynı şeyi karşı taraf yapmıyorsa gözümden düşüyor ya