Tatil paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren güzel oyuncu İrem Sak, sosyal medyada yine olay oldu. Instagram’da bir hayli aktif olan İrem Sak, DM’den kendisine gönderilen mesajları paylaştı.

#mesaj

Geçen gün yapmayı çok düşündüğüm bir durum aynı hafta içinde instagramdan 5-6 fake hesaptan hakaret ve küfür yedim üstelik kızlara ait hesaplardan. Tabiki cevap vermedim sakinliğimi korudum şok olmadım da değil çok çirkin şeyler yazılmıştı bu şekilde paylaşıp rencide etmek istedim ama vazgeçtim.
Ünlülerin de bu tarz şeylere kalkışması hoş değil rahatsız mı oldun git davacı ol kale alma paylaşınca eline ne geçiyor? Madem paylaşıp rencide edeceksin kullanıcı adını niye karalıyorsun? Saçma sapan hareketler.
Aynen çok kalitesiz bir davranış, Yani diyor ki ben kezbanım dm kutuma 3 5 Abaza mesaj atmış dur azıcık gündeme geleyim hem espri olsun 😝
Ateş olsalar cürmü kadar yer yakarlar boşver kaydedeğer biri değil ama hepsi öyle ünsüz ünlülerimizn ☺️
Bu şekilde ifşa edince kendilerinin özel olduklarını mı zannediyorlar acaba 😒
O mesajlar kim bilir günde kaç kişiye gönderiliyor, doğru bulmuyorum bunu.
Ya mesaj kutusunu kapatırsın, ya da hiç muhattap olmazsın olur biter.
Yav dünya çapında bu olay oluyor hep. Emma Glover bir keresinde soru-cevap olayı yapmıştı. Kendisi taşoz bir model.
''Seki sikeyimmi?'' tipi mesajlar ona da geliyordu, neyse kadın ''Ulan seninle yolda görüp merhabalaşsam heyecandan altına işersin, nereye sikiyorsun?'' gibi cevap verip güldürmüştü.
Var böyle ezik orpuçocukları. Ünlülere geçtim, internetteki kadınların tamamına tacizden geçilmiyor zaten ortalık.
Taciz olayını meşrulaştıracak, haklı kılacak bir şey yok ancak özellikle ünlüler dünyasında bunlar reklâm adına dâhi yapılabiliyor. Paylaştıkları fotoğraflarla gündeme gelemeyince B planı devreye giriyor. Cezanın caydıramadığı ahlaksızlığı, ifşa ile asla yapamazsınız.
Rahatsız eden kişileri engelleyebilir. Bana pek samimi gelmiyorlar.
Cevap
105Cevap
Gerçekten şu kadınların sanki kimse onları beğenmiyormuş gibi bu bana yazdı bu bana yürüyor diye ortalığa duyurma ihtiyacını anlamıyorum. Sana değil kadın olmana yürümüş yavrum aynı adam 5dk önce başkasına yürüdü 5 dk sonra başkasına yürücek. Bu kadar kıymet vermeyin şu erkeklere ya umursamayın geçin. Erkek değil mi hepsi aynı.
Ben farklıyım tenzih et beni Karabasantava😂😂
Özel mesajdan güzelce yazan birini ifşa etmek cidden kezbanlık ama " ya seks ya hiç " yazan s. ki kadar beyni olamayan varlıklar
Ve her kadına kıza kezban diyen siz zavallılar sizi doğuran annenizin cinsiyetide kadın 10 iq veletler sizi @__Vintage__ @Leading_Leader
Ezik kafın işte
At kafalı ve orumcek beyinli insanlara sesleniyorum. Kadin istedigini paylasir kendi hesabi onun paylastigi hoc bir gonderi sizin taciz icerikli mesajlarinizin sebebi olamaz. Iradenize sahip cikin. Insanlarin giyim ve yasam tarzı sizin derdiniz olmasin lutfen once sayhi sonra elestirirsiniz.
Kimse siizn istediginiz gibi olmak zorunda degil bir salin
Cok asabi gördüm sizi
@Dubaiprensi
Ülkede böyle problemlerin gozardi edilmesinden sıkıldım. Yetmemis gibi bu olayda kendi erkekligini savunmanin hakli ho bir yani olduğunu dusunuyoum. Bu arada erkekler kadinlar size"Waooooow ne kadar da delikanli bir erkek" demiyor.
Cok da olgunsunuz yasınıza göre
Onlara günde yüzlerce kişi o tür şeyler yazıyordur. Hissizleşmişlerdir bence. Bir yandan da ister istemez ego oluşur ve beğenmek zorlaşır. Yaptığı şey bir yandan doğru bir yandan yanlış. O kadar gösteriyorlar ama elletmiyorlar erkekler de aç napsın dilenciye döndüler
Gelen mesajda gönderenin ismini göremedim. Bu yaptığı ile saygısızca mesaj gönderme eğiliminde olanların gözünü korkutma çabasıda olabilir. Madem bu kadar şikayetçisin kapat dm'yi bu kadar mı zor? Benim asıl anlamadığım; toplum olarak ünlüleri neden bu kadar merak ediyor ve her anını öğrenmek istiyoruz? Bu bize ne kazandırıyor? Gerçek şu ki bu insanları zengin yapan da sonra ne aldı, ne taktı, ne giydi diye merak edende biziz.
Ne saçma bir şey ya. Napalım sana gelen mesajdan bize ne. Şu kadınlar harbi bazen çok saçmalıyor. Bu hadi neyse, adamin merhaba yazdığı mesaji ifsaliyorlar. Bu nasıl bir mantık? Sanki ne yazmış
Yine düzgün mesajlar alıyormuş. Bu sitede daha esprili üyelerimiz var.
Abaza yıvası bura
kadının paylaşması gereksiz olmuş bence ama anlamadığım olay şu irem saka dm atarak tanışacağını sanacak kadar özgüvenli insanlar var ona yanıyorum normal ünlü olmayan birisine bile dm den yürümek çok zor iken irem sak gibi ünlü oyuncuya yürümek ekstra taktir hakediyor bence
Yani gtnü başını açıp resim atınca abazalar da hücum ediyor özellerine ya bu deveyi güdücek ya bu diyardan gidecek.
kıskanç :D
Ahlaksız ve iğrenç bir durum ifşa etmek de haklılar diye düşünüyorum 💫
İfşa değıl egosunu tatmin etmiş rahatsız olmuşa benzemiyor hiç
Eziğin teki bu irem
Ay aman o abazalardan burada onlarca var ayrıca instagramda yüzlercesi dm den yazmayı bırak insanlar alenen yazıyo.. o karının havalanmış. galiba adını da ilk defa duydum. Yazılanlar ifşa edilecek boyutta değil ayrıca kıyamam. Dm den kimseye yürümem.
Çok özelsiniz çok güzelsiniz ondan size yürüyorlar...
Bu kadar saf olmayın kadın olmanız yetiyor işte
yapılan davranış ahmakça lakin özel hayatınızda rahatsız edilmek istemiyorsanız bu mecralar sosyal mecra adı üstünde itin, kopuğun her türlü sıkıntının size mesaj atabileceğini hesaba katarak orada olmalısınız yahut buna ağlamamalısınız
Bu da gündem olmak için saçma hareketlere başvurdu iyice itici kadın
Kesinlkle
Sapıklık kısmını savunmuyorum edepsiz çok tabiki. Orda hakli bir tepki..
Ama bu ünlü hatun kişiye baska bir unlu topcu popcu vs ya da para babası biri yazsa bu tip ya da buna yakin mesajları yine ifsa eder miydi acaba?
Reklamın iyisi kötüsü olmaz
Ünlüleri bırak ünsüzlere de yürüyemiyorum terbiyem eşvermiyor yani 😊
Gönderen kesinlikle hatalıyken bir de bunların ifşasını doğru bulmuyorum. Bir aptallığın sonucu bu ifşa ile daha kötü sonuçlar doğurabilir.
Ne olursa olsun ifşa etmem gerekli mercilere iletirim
Dm’ini kapatırsın olur biter. İki ayrı hesabın olur biri özel, biri herkese açık çok lazımsa. Hakikaten anlamıyorum bazen.
off engelle gec... ne diye ifsa ediyorsun? gercekten hos degil, ne yapmak ve nereye varmak istemektedir anlamak guc :)
Bence ifşa etmesi değilde verdiği tepkiler en az mesajlar kadar iğrenç
İyide bunlar hepimizde var bu abazalar yazık İrem teyzeye kıyamam kendini gösterme çabası ulen o Abaza’lar herkese yazıyor senin arkadaşına bilmemneyine ama herkes paylaşıyor mu yoooo
Biliyorum 😅
Kesinlikle 👌
KS abaza yuvadı zaten
Bu şekilde ifşa etmezdim. Çok kırıldıysam zaten hukuk var. Çok gereksiz konuşmaların seviyesine inmezdim. Mesaj kutumu kapatırım veya engellerim.
Salak ya irrite oluyorum böylelerine mesaj istemiyorsan kapat hesabı ya da paylaşma malmıdır nedir. Küçük beyniyle insanları alaya aldım zannediyorlar.
ifşa ettigi mesajlar cokda abarti degiller aslinda ama bu cirkinlige son vermek adina bence guzel
hatta KS yonetiminin de bu ifsa mesajlarını yayınlama izni vermesi lazım
Hahaha güzel bir espiri ile de yermiş, lafını da koymuş. Bayılıyorum bu kadına😍. Yazık böyle insan müsveddelerini görünce insanlık adına üzülüyorum.
Kapatsın ozaman mesajları, Buda yeni moda saygısızlık varsa git şikayet et bu nedir.
İyide bunun neresi güzel onu anlamadım hanımefendi burada bu kadından güzel bir çok üye var
Pek ifşa sayılmaz gönderen kişilerin kullanıcı adını falan kapatmış. Can sıkıntısından kendince biraz eğlenmek istemiş sanırsam.
Ünlüler bana yürüyor genelde.
Ünlülerle hiç işim olmaz.
Böyle paylaşmak bana hoş gelmedi. Eğer ki taciz boyutundaysa savcıya şikayet edilir.
Gerekli işlemler yapılır.
İlgi çekmek için, saçma sapan tepkiler vermiş.
Size gelen mesajlardan bize ne?
Şimdiki moda akımı bu sanırım.
Amaçları dikkat çekmek bunu paylaşmak yerine savcılığa gitseydi.
böyle lerini görmezden gelmeliydi bence niye paylaşmışki gündeme gelmek için yapmadıkları yok yazık mesajı atanlardan daha gülünçsünüz...
Ohoo bize bile yürüyorlar. Mantıklı insan ifşa etmez. Ne gerek var engelle gitsin.
Dm yi açsam bana da 50 tane gelir bunlardan hava mı atmak lazım
Dayının biri yazmıştır bunun neyini ifşa etmiş ki
Canı sıkılmış atacak story bulamamiş bari şunları atayım demiş
Bir erkek bir kadından hoşlanırsa ve ona bir şekilde ulaşma yolu varsa bunu kullanması bence gayet normal. Hakaret içermiyecek şekilde tabi ki. Ben yazmam ama
Biz dibimizdeki kıza açılamayız gururumuzdan. Herifler ünlülere yürüyor. Ne içiyorsunuz allasen bana da söyleyin özgüven lazım
Bu kadina bitiriyorum ya efsaneeee ama bu ifsa sayilmaz ki kik olduklari belli degil sadece mesajlar xd
İrem sak yine farklı bir şekilde göstermiş kendisine atılan mesajları. Kullanıcı isimlerini kapatmış da öyle paylaşmış.
Değil ünlü, sıradan insanlara bile hiçbir zaman böyle bir harekettre bulunmadım, ünlülere hiç bulaşmam.
Herkes benim pesimde herkes bana yaziyorherkes benim icin yasiyor gorun bakın demek istiyor. gorgusuzluk oturmamis karakter
Hangi birini ifşa edicem boyle seylere zaman harcayamam engeli basarim siktirir gider :D
Irem sak kim bilmiyorum ama KS 'de aynısına maruz kalıyoruz
KS de abaza çok
Numarasını veren oldu ara dedi
Şaşırmam benim popoma sokağın ortasında dokunan bayanlar varken böyle erkekler olabilir
@Kıvanc3435 bu durumda karşılaşınca özel bölgeye ters tekme atıyorum ben sen de yap. Ya da nereye denk gelirse. Kadını erkeği yok rahatsızlık vermesin.
asalak cok ama kadınlarda bu sekilde ego tatmin ediyor işte. onlar olmasa böyle prim yapmazlar zaten. hamı olan her şeye tapınan bir milletiz
Dmleri okumadiklarini dusunerek yaziyor zaten yazanlar
Bunun olayı farklı. Bu ifşa ettiği mesajlar tanınmayan kişiler tarafından. Diğerleri ünlü kişilerin mesajlarını prim için ifşa ediyor.
Ne kötü ya ünlü olmak da kadın olmak da zor iş arkadaş
Bu sitenin kızlarından daha az mesaj aldığı kesin bence. Soruna gelecek olursam, ünlüler bana mesaj atıyor ve bazen Rahatsız ediyorlar bir çoğu bende engelli bu yüzden.
iremin biraz reyting kasması lazım millete kimler mesaj atıyor irem'e "keko" :D öte yandan ifşalayın tabi "Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
Sanalın gözünü seveyim millet neler yapıyor bari ulaşabileceğin birisine yürü.
Mal mi lan bir de 31i ima etmis insan az utanir ya
O yine ima etmis sen direk yazdin ve onun utanmasini bekliyorsun ilginc🤔
iyi yapmış o. çocuklarına! ben de yapıyorum hep böyle
Yap hakederler
Bana atılan mesajları halka bir açsam.. Halka MAL olmaz..
Bu kadının yaptığı doğru bir davranış ancak yılmaz morgüle yapılan haksızdı
Yurumem ama bence İrem Sak haklı en azından belki utanır falan
Verdiği cevaplar güldürdü, en iyisi "sana şikayetçi olurum, senden dava açarım" 😁
Hayır böyle bir şey yapmam zaten Instagram kullanmıyorum
Bu malları takip etmek için zaman ayírmam.. O mallar beni takip etsin.
İrem sakı çok abarttılar kendini genç kız sanıyor bacım
İnstagramı dondurma sebeplerimden biri zaten şu son zamanlarda irem sakı paylaştılar salak salak memelerini sallayan bir video yok bağımlılık yaptı bilmemne yazmışlar birde sinir oldum kendini memelerini paylaşıp duruyor kendini genç kız sanıyor kim bilir hangi botoksları güzellik aşıları yaptırdı da güzel oldu hani bilemem belki güzeldir normalde de tr de her şey çok abartılıyor hadise de mesela çok abartıldı şu dans videosu o kadın da çığırından çıkmış gerçi
malesef ulkemızdekı durum bu bır kadının bedenıde erkegın bedenıde ozeldır kendıne has tır nasıl bu kadar dusukluk yaparlar anlamam etmem kendını genc sanıyor slk su bır gercek kı her kadının gogusu dogal sarkar neden agırlık sonucta yasa gore sarkma surecı devam eder bu surecı en aza ındırmak ıcın bakım yapılır kımısı dogal bakım yapar kımıssıde bu salak gıbı amelıyat yaptırır kısacası arkadasım ben bu kadına kadın demem her yerı sarkık tek avantajı boyunun ortalamaya gore ıyı olması baska bır ozellıgı yok bunu kım unlu yaptı arkadaslar valla ya
Pussy delileri :d
Yazamam kusura bakma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar