Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan'ın Aysu Varol adlı bir kadına Instagram'ın özel mesaj bölümünden attığı mesajlar sosyal medyada yayıldı. Mesajları sosyal medya hesabının hikaye bölümünden paylaşan Varol'un bu paylaşımı magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.Aysu VarolAysu Varol'un konuşmalarını sosyal medyada yayınlayarak İzzet Yıldızhan'ı ifşa etmesiyle birlikte gözler ünlü şarkıcıya çevrildi.Tel yaz vassap yazÜnlü şarkıcının konuşmalarda genç kadını ofisine çağırdığı ve reddedildiğinde ise verdiği tepki üzerine Varol konuşmaları ifşa ettiğini dile getirdi.İzzet YıldızhanAysu Varol daha önce de Şarkıcı Buray ve İlyas Yalçıntaş ile olan konuşmaları da ifşalamıştı. Olayın ardından "Prim yapıyorsun" diyen takipçilerine bir paylaşım daha yaparak cevap veren genç kadın bu defa da eski fenerbahçeli futbolcu Max Kruse'ın attığı mesajları da ifşa ederek; "Prim kasacak olsam bu gece ınstagramı ağlatırım" notunu düştü.(Superhaber)
Şarkıcı İzzet Yıldızhan da ifşalanan ünlü isimler kervanına katıldı. Ünlü bir isim size yürüse o kişiyi ifşalar mısınız?
Öncelikle sadece olay bazında değil. Kişilere de bakarak yorum yapmak istiyorum. İzzet Yıldızhan bu zamana kadar çıktığı haberler, kadınlara dair söylediği küçük düşürücü sözler olsun cahil bir adam. Kendisi ben 20 yaşında biriyle beraber olurum ama kızım olamaz diyen bir insan. Sadece şansı yaver gidip tanındığı için herşeyi elde edebileceğini sanıyor. Karşındaki kim olursa olsun, düzgün konuşacaksın senin tanınıyor olman insanlara saygısızlık yapabilecegin anlamina gelmez. Tabi ki ifşa olayı hoş birşey değil, direk konuşmayı orda kesip paylaşmayabilirdi de o kız. Bir yandan da düşünüyorum bir kadının ifşası çıktığında deli gibi link isteyen tipler bu kişi erkek olunca aman ne kadarda ayıp kız suçlu diyor. Ayıpsa her şekilde ayıptır. Ünlü olmayıpta konuşmayı bilmeyen insanlar var tabi ki onlari ifşalasan da bir işe yaramaz. Bu yapılan şey eğer ki yapan kişide bir ders çıkarma isteği uyandırıyor olsaydi iyi yapmış derdim ama adamın o kadar mide kaldırmayacak haberleri var ki sanmıyorum onda bu bişey değiştirsin. Bundan sonra en azindan cevap verme ihtimali olan insanlarda cevap vermez kendisine.
bir kere başıma böyle bir şey geldi ve benim de bu tarz yaşça büyük biriydi ne yazık ki. Yani ifşalamadım ama bu kadar ileri gitmedi zaten bu kız da iyi yapmış
Bu ülkede kadına değer beklemeye devam edin erkek düşmanlığı yaparak Adam asılmış cezalık durumu varsa polise ver ne diye millete rezil etmeye çalışıyorsunuz nedir bu erkek düşmanlığı kadınlardaki? Kadınlar çok masum kutsal varlıklar ama erkekler şerefsiz öyle mi. Sen önce erkeğe de değer ver ki karşılık göresin. Konuşmak istemiyorum yazma dersin, devam ederse polise verirsin ama şu erkek şiddeti erkek tacizi yok erkek bilmem neysi daha çok beklersiniz değer görmeyi bu kafayla su yapılanı bir erkek bir kadına yapmaz kıyamadığı için ama siz acımasızca erkekleri aşağılamaya bayılıyorsunuz
Iyy ne midesizler güzelsin diye yazdıkları tipler korku filmlerinde başrol oynar. Ya o değil İzzet Yıldızhanın futbol takımı yok mu ya oğullarından kurduğu ayıp ya insan çocuklarından utanır.
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Şarkıcı İzzet Yıldızhan da ifşalanan ünlü isimler kervanına katıldı. Ünlü bir isim size yürüse o kişiyi ifşalar mısınız?