Fenerbahçeli oyuncu Eljif Elmas, İnstagram hesabından Melisa Dişisağlam adında bir kadına “Nasılsın?” diye mesaj attı.
Melisa Dişisağlam ise bu mesajı ifşa etti. Haber sitelerine taşınan bu olay sonrasında Fenerbahçeli taraftar yoğun tepki gösterdi. Melisa Dişisağlam, hesabını kapattı. Hesabını kapattı ancak günün en çok konuşulan ismi oldu!
Size ünlü bir isimden böyle bir mesaj gelse ifşa eder misiniz?
Melisa Dişisağlam, Fenerbahçeli futbolcu Eljif Elmas’ın mesajını ifşa etti. Siz olsanız ifşa edip gündeme gelir miydiniz?
Vay arkadaş "nasılsın" deyince bu kızlar niye kendini bir şey zannediyor? Ha durduk yere cinsel organını atsa ifşa et. Nasılsın deyince ne var yani? Türkiye'deki kızlar neden böyle egolu? Ben sanmıyorum diğer ülkedeki kadınlar böyle olsun. Bir nasılsın mesajında burunları bir kalkıyor ki sormayın. Sanki ünlü erkeklere kızlar mesaj atmıyor.
Bunda bir şey çocuk efendi gibi tanışmak için mesaj atmış. Kızda ''ooo elif bana yürüyor hemen ifşa edeyim de popüler olayım'' diye düşünerek kıçını kaldırmaya çalışmışlar. GS'liyim ama iyi ki kapattırmışlar hesabı. Buna ilgi or0spuluğu denir.
Yani ne oldu şimdi? Bir erkek bir kadına yazamaz mı? Al şimdi yazacam birine nasılsın? Bakalım kim ifla edecek. Etmez, çünkü tenezzül etmez. Amacı popülarite bunun..
Kezban dediğimiz bu grup oluyor işte, tam bir canlı örnek. Nasılsın mesajını ifşa etmek dünyada sadece bizimkilere özeldir sanırım. Hata bu mesajları atanda, hal hatır neden soruyorsun ki bu sidiklilere.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu şekilde gündeme gelecek kadar küçülürler ifşa yapanlar
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Melisa Dişisağlam, Fenerbahçeli futbolcu Eljif Elmas’ın mesajını ifşa etti. Siz olsanız ifşa edip gündeme gelir miydiniz?
En İyi Cevaplar