Gerçekten, Aleyna Tilki yi selena gomez den daha güzel bulan kişiler var mıdır bu sitede?

bildiğiniz üzere aleyna tilki nin özellikle yüzü hakkında birçok olumsuz yorum var sosyal paylaşım sitelerinde olduğu gibi forumlarda da ama emin olun benim yabancı sitelerde, forumlarda yaptığım anketlerde aleyna ya turkiyede geldiğinden de az oy geliyor
Aleyna nın fiziği biraz güzel boyunun uzunluğunda dolayı ama cidden de erkek gibi kavissiz, memesiz yani belki de %55 ikadın %45 i erkek bu kızın!!
Bazı kişiler bilmiyorum inanasim cidden gelmiyor ama 2-4 kişi var (hepside erkek) sitede aleyna için selena dan daha güzel diyor bu kişiler cidden ama benim inananasim gelmiyor sizce zevkler bu denli değişebilirmi?
yani ciddi ciddi Aleyna yi selena Gomez den daha güzel görenler çıkar mı?
bence megan fox selena gomez den daha güzel ama selena aleyna dan yani tartışılmaz daha güzel ve tatlı nasıl bu derece çok zevkler değişir
Gerçekten, Aleyna Tilki yi selena gomez den daha güzel bulan kişiler var mıdır bu sitede?
bu kız selena dan güzel olabilecek yüz hattina dahi sahip değil
bu kız selena dan güzel olabilecek yüz hattina dahi sahip değil
yani gerçekten çirkin değil ama ortalama dan bir tık üstte asla değil
yani gerçekten çirkin değil ama ortalama dan bir tık üstte asla değil
bunlarda selenanin doğal veya paparazzi çekimleri
yemin ediyorum ki bunlar bir dahi tutulamaz benim için
göz var nizam var abi ya
göz var nizam var abi ya
gerçekten selenayi daha çirkin görüyor olabilirler (binevi zevksizlik yani)
aleyna fanlariylarsa eğer yalan söylüyor olabilirler
selena daha uzak yabancı ve aleyna yakın olduğu için ırkçılık yapıyor olabilirler
aleynanin takintili fanlari olabilirler tarafsız düşünemeyebilirler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
@güneşeaşıkkardanadam
@xcanopus
@KuşlarKadarOzgur
bencede çok çirkin peki sizce ya fanciklar?
😂😂🙈🙈🌶️👍🔥👎🍞🌠🤗
haha
Güncellemeler
+1 yıl
soldaki sarışın Bülent ersoy, yıldız tilbe.
sağdaki fahriye evcen, hande erçel, özgü kaya, leyla lydia.
https://i.ibb.co/JmrG6dY/1564757330663.jpg
Güncellemeler
+1 yıl
dünya nın en çirkin kadın ünlüsü aleyna tilki ve ünlü bile değil kendisi sadece 2 milyon fanı var ve youtube da videoları sahte izlenmeli olduğu için beğenisi çok az 500 bin ne yaa hahahhaa osurarak güldüm
Güncellemeler
+1 yıl
selena nın instagramı 157.2 milyon takipçi ortalama 8 milyon beğeni
aleyna nın instagramı 2.5 milyon takipçi ortalama 150 bin beğeni
aleyna , selena nın 200 de 1 ününe sahip değil ve olamayacakta