Böylesine guzel bir kadın niye böylelerle çıkıyor? Burdan şu sonucu çıkarıyorum. Erkekler görselliğe kadinlardan daha cok bakıyor. Kadinlar tipe değil zekaya, karaktere, sadakata vb. bakıyor.(bazilari cüzdana. Onlari karistirmayalim. Kadindan kadina değişir. Şeymalarla işimiz yok) Bu gibi hatunların yaninda böyle tipler görmenin başka anlami yok. Bak yazıyorum buraya. Metinle evlenecekti de güya. Bunla da çıkar bir süre ayrılır sonra. Hadi bakalım. Adamla da ayni boydalar. En irite oldugum konudur. Erkek kadından uzun olmalı. Bir de bu baci bir evliliginden cocuklar dunyaya getirdi. Bu sacma sapan tipleri seçmesinden dolayı cocuklar babaya benziyor bir de. Hayir genlerin kuvvetli. Boşuna harcadın be bacım. Senden ne güzel cocuklar çıkardı oysa ki. Iki kızın var. Ikisi de birer adriana lima olabilirdi ama hala akıllanmamışsin. Diger turunç kişiye göre yine iyi ama olmuyor. Hadi türk erkeginde israrcisin da bizde var baya yakışıklı tipler. Aksam aksam canımı sıktın be adriana. Sen bile bu tipinle, bu tiplerle cikiyorsan ben bu tipimle sap gezmeye devam edeyim😊
Bu magazin ve ünlüler dünyasında ünü parlak olmayan ya da ünlü olamayan kişileri ön planda olan kişiler tarafından ünlü yapılması için tasarlanmış bir faaliyettir. Metin hara da ve Şeyma subaşı örneğinde bunu gördük. Buna benzer birçok durum ve hikaye mevcut
Ya sen tipine bakmadan neden sürekli kadınları eziyorsun? Sürekli bu tarz paylaşımlarını görüyorum, birinin sana bu konuda bir haddinin olmadığını bildirmesi gerek.
En İyi Cevaplar