Adriana Lima Türk erkeğinden vazgeçemiyor! Yeni sevgilisi Emir Uyar ile yakışmışlar mı?
#Bendeakrebim #OlanMetineOldu😁

#MikinostaTatilYapıyolamışBakHele😁

#PekiMetininBundanHaberiVarmı😁
#Bendeakrebim #OlanMetineOldu😁

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Böylesine guzel bir kadın niye böylelerle çıkıyor? Burdan şu sonucu çıkarıyorum. Erkekler görselliğe kadinlardan daha cok bakıyor. Kadinlar tipe değil zekaya, karaktere, sadakata vb. bakıyor.(bazilari cüzdana. Onlari karistirmayalim. Kadindan kadina değişir. Şeymalarla işimiz yok) Bu gibi hatunların yaninda böyle tipler görmenin başka anlami yok. Bak yazıyorum buraya. Metinle evlenecekti de güya. Bunla da çıkar bir süre ayrılır sonra. Hadi bakalım. Adamla da ayni boydalar. En irite oldugum konudur. Erkek kadından uzun olmalı. Bir de bu baci bir evliliginden cocuklar dunyaya getirdi. Bu sacma sapan tipleri seçmesinden dolayı cocuklar babaya benziyor bir de. Hayir genlerin kuvvetli. Boşuna harcadın be bacım. Senden ne güzel cocuklar çıkardı oysa ki. Iki kızın var. Ikisi de birer adriana lima olabilirdi ama hala akıllanmamışsin. Diger turunç kişiye göre yine iyi ama olmuyor. Hadi türk erkeginde israrcisin da bizde var baya yakışıklı tipler. Aksam aksam canımı sıktın be adriana. Sen bile bu tipinle, bu tiplerle cikiyorsan ben bu tipimle sap gezmeye devam edeyim😊
Gene çirkin bulmuş. Çirkin erkek fetişi var bu hatunda.
Bu magazin ve ünlüler dünyasında ünü parlak olmayan ya da ünlü olamayan kişileri ön planda olan kişiler tarafından ünlü yapılması için tasarlanmış bir faaliyettir.
Metin hara da ve Şeyma subaşı örneğinde bunu gördük. Buna benzer birçok durum ve hikaye mevcut
Bu kadar abartılması bizim kendimizi çok fazla aşağı görmemizden kaynaklanıyor.
Keşke gurur duyulmaya değer şeyler üretseydik.
Cevap
44Cevap
Ben bu kadını çözdüm;
Bonkör erkek seviyor bu 😃😃
Bu kadına ne içiriyorlar diyecektimde bu adam tatlı ya
Kadın ülkeyi bizden daha iyi reklam ediyor helal olsun
eee Hara noldu peki çok seviyordular birbirlerini hani gerçek askti onlarınki 🤪
Nasıl gönül bu cacık olmuş artık çıkar birlikteliği.
Türk erkeklerinin yabancı meraki yabancı kızların Türk meraki ve hayır yakismamislar.
Ulan değerimizi dünyanın en güzide kadınları bile anlıyor, ama bu ülkenin eşeklerine anlatamıyoruz.
:)
Ya sen tipine bakmadan neden sürekli kadınları eziyorsun? Sürekli bu tarz paylaşımlarını görüyorum, birinin sana bu konuda bir haddinin olmadığını bildirmesi gerek.
Kızıl metin biraz daha kıskanç olsaydı (seven insan kıskanır.) bunlar olmazdı bence...
#OlanKızılMetineOldu 😉
Ikinci resim tam ifşa olmuş 😂
Bu kadın neden güzelliğine denk bir adam seçmiyor hep kendisinden daha çirkin olanları seçiyor ego tatmini mi yapıyor acaba
Gün gelecek hepsi Türk erkeğinin değerini anlayacak. Bir siz anlamadınız zaten.
Ulan buna ben bile vermem lan Adriana borcun mu var? Cumhurbaşkanından yardım mardın iste yapma bunu be 🤮🤮🤮
Adriana hamile değil miydi ya ben mi yanlış hatırlıyorum kdjxksjs ayrıca metinle çok seviyorlardı birbirlerini n'oldu şimdi 🤔
Bu kadını çok abartiyorsunuz gerçekten artık oda yaşlanıyor. Bu kadından çok daha güzel 100 türk sayarim ben
Ya adriana yeter artik ya git kendi ulkene kizim bizim turk erkeklerini rahat birak
@banuu00_ sende haklisin bacim
Bu kadin da bayağı çapkın. Daldan dala atlayıp duruyor. Sırada kim var bakalım?
Ah be minik kuşum, olmuyor işte zorlama artık. Bizim seçme şansımız olsa inan seçmicez zaten
Bir öncekine nispet yapmak içindir. Bizim suyumuzdan içti ya ondandır
her erkekle yatip kalk öpüş sonra midesi aliyorsa takılsın ama yine evlenmezler.
Bizim değerimizi işte herkes anlayamıyor bakın türk kızları iyi bakın bu habere 😂😂😂😂😁
Şu kadında gram zevk yok haa 😒napıyorsun adriana taş gibi kadınsın bumudur
Lahmacun yemek için türk sevgili bulmak gerekmiyor ki alla alla
Umarım bu haberler yalandır 😂 Adriana' nın zevkleri güzel değilmiş bunu anlamış oldum
Bu kız ayı seviyor sanırım 🤭😂 bizim erkeklere baktığına göre jsjsjsj
Hayır, bakkala süt almaya gönderilen mahalle oğlanlarına benziyor.
Yakismazlar sevgi de yakişmaya bakılmaz amaan ünlü hayatı belli buda gidecek başkasını bulacak 😂
Adriana artık eski adriana değil geldi 40 yaşına neyapsın iş adamı öne çıkmak için o da gündem de kalmak icin yapmış belli.
Motoru soğutmadan tam gaz devam ediyor. Türk erkeklerinin Türk kadınlarından beklediği kadın modeli ;)
Şu Adriana ya artık gıcık olmaya başladım Avcı gibi oldu kadın ha
Oda biliyor türk erkekleri yakışıklı kendi ülkesine gerek bile duymuyor
Yakında bana aşık olacak
Adriana git Allah aşkına tipim değilsin diyeceğim😂
Dünyada o kadar yakışıklı varken ne diyim kendi tercihi
Mutluluklar dilerim 😀
Yakışmamış
Onlar birbirini beğenmiş bize laf düşmez ki
Gözümden düştü bu kadın. Benim için bir kadının eski sevgilisi önemlidir, değerini belirler 😄
Para derdi ortalık malı olmuş bir kadını istemem zaten
#Hükümdar
Adriana kadar zevksiz kadın görmedim :D
Oh ne guzel zengin erkeklerin parasini yiyorlar manken olmak vardi simdi
Metin enişte üzülme, bizler senin yanındayız jdjdkd
Acun Türkiye'ye getirdi tüm ayarları bozuldu. Bizim delikanlılar adama bağımlılık yapar Lima bacı
Çok arıyor mu bu tipsizleri acaba.
Emir Uyar’da iyiymiş yaa 😂😂
İyyy ölcemm artik Türkiye ne halde bunların konuştuğu konuya. Bak
Bu boşlukta tanissam heralde benlede cikacak. 😂
Bu karıyı da mikmeyen kalmadı ak.
Yakında bizim sütçünün eşeğiylede görürüz bunu
Yine bir zengine olacaktı
Hiç olmuş mu yav 🤷♀️
Kadın Türkiyeye gelin gelmeyi hedeflemiş
Valla öbürsü daha iyiydi
Ben bu şahıstan daha yakışıklıyım.
Bu kadın da elden ele 😂😂
Nedense hep isadami vs.. e normal yani. :)
Ben yakıştıramadım 😐
vay bilmiyodum teşekkürler
aldı Türk'ün tadını kadın vazgeçemiyor😀
Ne alaka ya Metine ne oldu
ahaha manyak mı bu kadın :D
Kadın Türklere taktı. Yakışmamışlar bence
Iyy adam çirkin 😂 bu kızın niye zevki yok😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar