+1 yılMesele o bez parçasına karşı çıkmak değil bu ülkede başörtüsüne neden karşı çıkıldığını herkes bilir siyasete alet eden siyasetle bağdaştıran bölücü yobaz geri kafalı kesim için karşı çıkıldı fakat bunu o kadar çok çarpıttılar ki din düşmanlığına kadar getirtiler sırf fitne çıkarmak için cahil kesim için inanmak kolaydır ama düşünmek zordur o yüzden bu kadını anlamak o kesime zor geliyo çünkü düşünmek zor onlar için kız çoçukları için çabalayan bir kadındı bir kadın olarak herkes başörtülüde dahil sırf bu yüzden minnet duymalı..
91 Yorumla
Soran+1 yılBaşörtüsünü dine alet etmek için kullanılmasını doğru bulmıyoeumm ama Hükümet'in de çok yanlışları oldu Başörtülü kızları dışladılar memlekete hğkümete düşman ettiler.
Adaletli değildi.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnançlı fakir ailelelerin çocuklarını okutacağız diye ne hallere getirdiler. Sadece okutmak yetmiyor işte. Zaten o zamanlar dindar insanların çoğu fakirdi varlıklısı pek yoktu. Beyinlerini yıkadılar örtülüleri açtırdılar çağdaşlatırmak için. Ama kendisi kafasında dandirik bir bez parçasıyla yaşamak zorunda kaldı öldü gitti sonra da. Ateşi bol olsun.
3010 Yorumla
Soran+1 yılDoktorluğu iyiymiş ama
Cevap sahibi+1 yılDoktorluğu iyi olan bir çok insan var kimsenin inancına el ve dil uzatmayarak sadece işini yapan. İnancın varsa her şeyden mahrumdun bu ülkede layık değildin. Başörtüsünü temizlikçi takardı mesela üniversitenin aydın genci takamazdı çünkü çap dışı bir hareketti.
Şu an solcuların bu kadar saldırgan olmasının sebebi de budur. Şu an sahip oldukları haklara herkes sahip. Muhafazakar kesimin gençleri de en az kendileri kadar aydın. Ama kabullenemiyorlar. Çünkü Türkan Saylan gibilerin öğretilerinde kendinden olmayana ne güç var ne eğitim
Soran+1 yılEvet konuşmalarını dinledim Allah affetsin eğer çarpıtılmış Şeyler değilse dedikleri.
Benimde basım açık okulda bası kapalı Alevi vs çok arkadasım oldu ama kimseye bu konularda yorum yapma Hakk'ını bulamadım kendimde. Çünkü Kişilerin Başörtülü olması ya da olmaması onların tercihi böyle olmaz laik değil vs demek bence sadece insanları kargaşaya sürüklemek ki benim inancıma göre insanları her şekilde ayırmak kul Hakkı
Cevap sahibi+1 yılBen senin için demedim onu yanlış anlama. Ama bu Türkan Saylan ve onun gibilerin verdiği zararı kimse kimseye vermedi bu ülkede. Olayın en acı yanı ise tüm bunları Atatürk ün adını kullanarak yaptılar. O videolar çarpıtılmış videolar değil. Kadın kendi ağzıyla söylüyor fikrini.
Cevap sahibi+1 yılVe amacını
Soran+1 yılEvet Atatürk'ün adını kullanıyor öyleleri çoğu zamanda halbuki Atatürk'ün annesi de kapalıydı.
Atatürk'ü dinsiz gösteriyorlar.
Sence Atatürk nasıl biriydi ?
Cevap sahibi+1 yılHer fikrini desteklediğimi söyleyemem ama çok zeki bir adam olduğunu düşünüyorum. Başarılı ve saygıdeğer bir komutan. Ama bazı katliamlarda adının geçmesi biraz zalimce tabi. Gerçekler yakın zamanda ortaya çıkacak. Arşivlere girmek yasaktı ama artık yavaş yavaş açılıyor o arşivler. Merakla bekliyorum ben de.
Soran+1 yılSanırım asılan hocaları kastediyorsun?
Cevap sahibi+1 yılKatliamdan kastım hocalar meselesi değildi o konu daha farklı bana göre. Aslında o hocalar konusunda haklı bile olabilir. O dönem Arapların arasında ingiliz ajan Lawrence vardı fetvalar verir imamlık yapardı ve Arapları türklere karşı kışkırttı 1. dünya savaşında. Muhtemelen Anadolu içerisinde de böyle oluşumlar vardı. Hatta fetönün de aynı planın devamı olduğunu düşünüyorum. Ama tabiki bu oluşumları yok ederken adil davranılmamış. Ayrım yapılmamış. Bu ayrım kasıtlı olarak mı yapılmadı bir tartışma konusudur mesela bunun cevabını merak ediyorum. Yoksa o an karar verilmesi gerekti ülkenin bekası için mi yaptılar bunu bilmiyoruz. Benim aslında katliam derken bahsettiğim şey dersim olayları ve büyük taarruz sonrası çıkan İzmir yangını. Ve daha üstü kapatılmış olan nice mesele.
Soran+1 yılHm şimdi anladım onları bende merak ediyorum
- Gündem konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılTürkan Saylan ın bu ulke insani icin bu kadar yaptigi hizmetlerden sonra sunu soyleyip bu durumada evet diyenler cikiyorsa hala buna oyle seyler soylenir ki ama bu olmaz burada olmaz ama inancliyiz deyipde ölmüş bir kadınin arkasindan konusandan da zaten bir b.. olmaz
107 Yorumla
Soran+1 yılIslâmın temel değerlerine hakaret etmesini de gerektirmezdi ama yaptıklarına bşy diyemem de
- +1 yıl
hic bir seye hakarette etmedin soylediklerinin butunlugu tamamlayyan sozlerini konusmalarini atipda kiyida kosede sacma sapan adamlarin onun hakkindaki kirpilmis sozlerini okursan boyle dusunursun ac oku komple ama bir sozunu degil butun cumlelerini goruceksin
Soran+1 yılNerede okuyacağım?
Gönder varsa- +1 yıl
bunu evet gonderebilirim ama Turkan Saylan icin kaynak bulamamak da ayip google dahi yazsan bulucaksin yeterki tum konusmalarini kitaplarini bulabilirsin
Soran+1 yılTamam Sağol
- +1 yıl
gercekden bulamazsan istedigin zaman yazabilirsin yollarim
Soran+1 yılTamamdır Teseklür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet yıllarca başörtüsü ve kuranlar savaştı ama Allah işte ölmeden ona onu giydirdi savaştığı şeyi giymeye mecbur kaldı.
2395 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEksi veren gerizekalııı neye göre veriyor. Yalan mı yanlışmı. Yalan olan başörtüsüne karşı tutumunu yoksa ölmeden önce giydiği mi. Gerçi eksileyende başörtüsü (Allah ın ayetinin) düşmanıysa zoruna gitmiştir
- +1 yıl
bir insanin hastaligina resmen hak ettti demen hos degil. sende bu terbiyesizligin yuzunden Allahin sana ceza verebielcegini neden dusunmuyirsun. sende kansere yakalansan biz gelip sana iyi oldumu diyelim. turkan saylan kimdir tanimam. sen yazinca baktim. turban takmayanin cehenneme gidecegi ile ilgili bir ayet yok. ama zina yapanin cehenneme gidecegi hakkinda kesin ayet var. evet soyle bakalim muhafazakar kardesim. sen hic zina yaptinmi?
Cevap sahibi+1 yıl@Coolcentilmen Türkan saylanı tanımıyorsan yorum yapma. Türkan saylan gibi birini savunupta Allah ın adını analar çok komiksiniz 😂Tanımadan bilmeden hümanist takılmalarınız yok mu beni bitiriyor ikiyüzlüsünüz riyakarlıkta bu kadar olur. Soruna gelince ben iyi oldu demedim daha okuduğunu algılayamayacak birisin. Birde terbiye dersi veriyorsun. Allah ın sopası yok gün gelir tükürdüğünü yaşatır hesabını sorar ona yaptığının hesabını sorar ve obada sordu. Söylediklerim yalandan değil yanlışta değil. İşinize gelmeyince muhalefet edersiniz peh 😏Türban yanmayan cehenneme gider demedim ama tesettür kuranda var kendiniz gibi hocalar yok desende Allah ın ayetinde yok demek kâfirlik alametidir. Kuran okuma ya yolluyacağınıza baleye yollayın diyen biri. Soruna gelince ben hiç helalim olmayan biriyle ilişkiye girmedim. Herkesi kendiniz gibi sanmayın.
- +1 yıl
Ben iyi oldu demedim demissin. iyi oldu demene gerek yok. acikca sevinmissin iste. daha dilinle itiraf etmene gerek varmi? Ayrica dinci gecinen fetocularin neler yaptiklari ortada. ayrica ben muslumanim. ve sana zina yaptinmi dedim. sende hayir dedin ve herkesi kendin gibi sanma dedin. yani bana zinakarsin demis oldun. hemde ulu orta herkesin icinde. peki ben zinakar degilsem. ne olacak? Bana iftira atmis olcaksin. kurana gore 80 degnek vurulman lazim. iftiradan.
Soran+1 yılNamaz kılmak yerine bale yapsın çocuklar Demiş galiba
Soran+1 yılArkadaşlar lütfen tartışmayın.
Hiçbirimiz fetocu değiliz gerici de değiliz. Türban vs bunları savunan da dışlayan da bilerek yapıyor bence- +1 yıl
Ayrica kimse zorla musluman olmak zorunda degil. bende muslumanim. ama burasi 90 milyonluk ulke. ben. peygamberde degilim. kadin musluman olmayabilir. turbani sacma gorebilir. guzel bir dille kimseye hakaret etmeden soyleyebilir. yani neolmus bunda. senin bacina gidipte zorla turbaninnimi cikartti. hani kadini tanimiyorum. herkes istedigi dusunceyi soyleyebilir. hakaret kufur darp olmadan. Mesela birisi cikip bana gore namaz kilma ibadeti cok sacma diyebilir. o onun gorusudur. ama namaz kilan birini engellerse ozaman haksiz olur. bilmem anlatabildimmi. neyse seninle tsrtismak istemiyorum baska bisey yazmicam
Cevap sahibi+1 yıl@Coolcentilmen tanımadığın kadiri savunma bilip bilmeden yoruma atlama. Zina yaptınmı sorusunuda kasten sordun bu apacık kendince sıkıştırmaya kalktın kaldıki zina yapmış biri olsa bile olsa bunu Allah sorar cezasını Allah verir. Bir diğer hususta zina yapmış biri Allah katında kuranı inkar eden kurana laf atan yalanlayan dini inançları olan birine zulmeden aşağılayan birinden çok daha takvalıdır. 😎 Müslüman birininde yani müslüman olduğunu söyleyen birinin de kurana karşı savaşan onun ayetlerini yalanlayan birinin avukatlığını yapmasıda daha bir komik 😂Allah a ve kitabına peygamberine hakaret eden birine üzülmem. Üzüleceksem o ve onun gibilerin sırf kuran da başörtüsü var diye eğitim hayatı elinden alınanlara sözlü taciz le rencide edilenlere örtülü olarak aşağılananlara üzülürüm. İşine geldiği gibi müslüman olan arkadaş Âl-i İmrân Suresi), 28. AyetMü'minler, mü'minleri bırakıp inkarcıları dost edinmesin... Diye ayet var bak bakalım 😉
Cevap sahibi+1 yıl@soran evet dahası kuran okuma ya yollayacağınıza baleye yollayın dedi. Her yerde her fırsatta başörtüsüyle savaştı. Başörtülü kızların devlet kurum ve kuruluşlarında okulda bile bulunmaması gerektiğini söyledi. Onun fikirlerini şimdi bile dile getirenler var. Neymiş burs vermiş e ona kaldıysak afrikaya sömüren kişiler bir iki sağlık görevlisi gönderip bakın biz yardım ediyoruz dediler. Bir tane başörtülü kıza kol kanat germişmi yokk
- +1 yıl
Ben turkanmidir. nedir nerde savundum. ben olmus birinin arkasindan konusmani elstirdim sen daha bunu anlauamayacak kapasitedesin. musljmanlari asaglama konusina gelince.
İnanca saygisizlik degildir bu. mesela bir kisim. insanda inege tapiyor. buda bir inanctir onlara gore. ama bize sorsalar deriz inege tapilirmi bunlar nasil bukadar cahil olabilirler demezmiyiz. buda asaglama degildir. biz inege tapanlara laf atariz mesela. ozamn onlarda desin muslumanlar bizi asagliyor. - +1 yıl
Bide bana ayet gondermissin. dost edinmeyle ilgili. ben turkanla dostmuyum :)
Cevap sahibi+1 yılHah işte fetöcü diyor 😂 Elinizde başka argümanınız da yok öprenmişsiniz fetöcü lafını. Başka bir icratınız yok. Müslüman olmaya bilir ama müslüman olanları ezme yok etme aşağılamaya hakkı yok. Biraz araştır bakalım ne neymiş ne ne değilmiş öğren. Tanımadığın kişileri de savunma komik oluyor.
- +1 yıl
Zinanin cezasini Allah soriyorda. turkan denen kadinin cezasini senmi soruyorsun. kendini Allah yerinemi koyuyorsun yoksa. tovbe tovbe
Cevap sahibi+1 yılhttps://youtu.be/M6_8-HQhb7M
Buda Türkan saylan gibi düşünenlerin devamı
https://youtu.be/4mh74J1XFV4- +1 yıl
Ben hergun onkoloji hastanesinde kemoterapi goren insanlar goruyorum coguda turbanli inancli kuran okuyan kisiler. ben kimsenin kansere yakalanmasindan mutlu olacaj ohhh iyi oldu diyecek bir insan degilim. senin mantigina gore islam olmayan herkes enkotu felaketleri hakediyor. hatta yasamayi bile haketmiyirlar. isid gibi sende herkesin kafasini kes nasil olsa mantik ayni
- +1 yıl
Video neden attin kardesim.90 milyonlik ulkesyiz. bana ne bu kadinin goruslerindenden. ben kimsenin goruslerini sorgulamam. kim neye inaniyorsa ona inanir. kimse dusunceleri yuzunden yargilanamaz. fiziki mudahaleye gecmedigi surece
Cevap sahibi+1 yılSen ne saçmalıyorsun ben kimseye hesap falan sormuyorum saçmalamanında bu kadarı. Sorulan soruya cevap verdim varsa aksini ispatın söyle. Daha tanımıyorsun onu savunuyorsun. Türk milleti yağmacı bile diyen biri tabi atatürkçü ya yani öyle belirtiyor ya ondan bir takım kişilerin sempatisini kazanmış 😀Ben eden bulur diyorum ve ilahi adalet diyorum. Yıllarca başörtüsüyle savaş sonra onu tak başka birşey demek içimden gelmiyor. Acımamıda gerektirmiyor. Allah ın sopası yok. Demişsin onlarda müslümanlar bize bunu yapıyor desin demişsin zatwn hep inananları aşağıladılar küçük gördüler seninde dediğin gibi şimdide fotoco diyorlar al sana küçük bir örnek daha
Cevap sahibi+1 yılAl aynı kafanın ürünü kişiler. Türkan saylan gibi düşünen biri daha.
Oğlumun kız arkadaşı aile yapımıza uygun değil, ne yapmalıyız? ↗
Soran+1 yıl@Coolcentilmen arkadasım zaten konu sahibi arkadaşta mutlu oldum dememiş o kadar türbandan Nedret ediyorum dayanamıyorum onlar okula gelmesin onlara burs vermem dedi ama başörtüsüne Muhtaç kaldı ilahi adalet demek istiyor neden bunu bu kadar anlamanakta Israr ediyorsun?
Kimsenin dini düşüncesi kimseyi ilgilendirmez ama Eşitlik Olmalı okula sırf türbanlı diye gidemeyen başarılı öğrencilerin ne günahı var?- +1 yıl
Yaaa sen mini etekli gelin istemezsin baskasida turbanli gelin istemez. daha zorlamanin anlami yok
- +1 yıl
Turbanli istemeyende saygi duyarim. mini etekli iatemeyenede saygi duyarim.
- +1 yıl
Neolmus diyemezmi. herkes istedigini der. kanser olmasina sevincek kadar bir insan nerhametsizlesmesi daha vahim nir durum
Cevap sahibi+1 yıl@Coolcentilmen sen işin özetini anlamamışsın hep yobaz yobaz derler esas yobazlık bu. Ama neyse sen daha okuduğunda kişinin düşünce ve ruh yapısını bile anlayamoyorsun konu nerden nereye geldi
- +1 yıl
İste bende onu diyirum kimsenin dusunce ve ruh yapisini anlamak zorunda degilim. kadinin dusincelerini begenmion neden izlion onuda anlamadim :) ben bile izlemiyorum :)
Cevap sahibi+1 yıl@soran boşver ben ne desem işine geldiği gibi çeviriyor ben olanları söyledim ama o yok iyi oldu yok şu oldu yok bu oldu demiştim gibi savunmaya geçti. Daha Türkan saylan tanımadığı halde onun avukatlığını yaptı neyse ya beni ilgilendirmez ama birşeyi konuşurken en azından sa konu hakkında ve kişiler hakkında bilgi sahibi olsun gerçi okuduğunu bilr anlayamıyorum ama neyse 😏
- +1 yıl
yahu kafanmi basmiyor anlamadimki. kadinin dusuncelerinden bana ne. diyelimki kadin. Allah yok peygamber yok kuran yok dedi. o insanin kanser olmasina. ohhh iyi oldumu (icinden yani) demen lazim
- +1 yıl
Demenmi lazim
Cevap sahibi+1 yıl@Coolcentilmen la gerizekelıııı sana neyse yorumumda ne bokkk arıyorsun. Buda benim düşüncem ben iyi olduda demedim etme bulma dünyası ve ilahi adalet dedim. Dağa bunu bilr algılayamayan beyin yapısına sahipsin uzatma defolll
- +1 yıl
Senin cocugun var mı bilmiyorum muslumanligi secmezse veya muslumanliktan donerse ve kanserden olse. onada hakmi etti diyecez. herkes istedigini soylesin bosver. fiziki mudahale. olmadiktan sonra neolacak. omer dongel hocada bir tv programinda sakal birakmanin farz oldugunu soyledi. Farzsa erkekler neden birakmiyir. farz degilse hoca neden farz olmayan birseyi farz yapip Allaha sirk. kosuo. anlatmak. istedigim bu inanc kurani acar okursun neye inanmak istiyorsan ona inanirsin. son hukmu Allah verir hesap gununde
- +1 yıl
Veya inanamazsin. sen inege tapilmanin nekadar sacma oldugunu soylersin. musluman olmayanda oruc tutmanin nekadar sacma oldugunu soyler. bu asaglama degildir. kendi dusuncelidir. bir dusunce yuzunden kimse kanser olsun aci cekerek ölsun istemem. uzulurum yani. haaa adam cocuga tecavuz etnistir. haksiz yere adam öldirmustur tamam o aci ceekerek ölsun.
Cevap sahibi+1 yıl@Coolcentilmen bak ya konuyu nerden nereye getirdi. La ben ne diyorum sen ne diyorsun. Yorumları en bastan oku. Devrelerin yanmış. Hem bana ne ömer döngel oğlundan konuyu birazdan dinler tarihine kadar getirecek sin. Bari 32 farzdanda konuşalım 😀Ya git işine. Bana ömer döngel oğlu bunu dedi diyor. Sen bir daha oku yorumları ve altını çizerek yine söylüyorum ben iyi oldu demedim ilahi adalet dedim ve başörtüsü ile uğraşıp başörtüsünü taktı dedim.
- +1 yıl
Omwr hocadan banana ne dionda turkandanda bana de iste :)
- +1 yıl
Bana ne de iste
Cevap sahibi+1 yıl@Coolcentilmen harbi sen okuduğunu anlayamayacak birisin. Sorulan soru türkanla ilgili onunla ilgili yorumum bu. Ama sen kendini haklı çıkarmak için bana ömer hoca bunu demiş o zaman bu şirk koşuyor diye soruyorsun. Soru ömer ahmet mehmet ya da başka birisiyle ilgili olsa ben ona yorum yap sam tamam haklısın derim de sen konuyu aldın buraya getirdin. Senin yaptığın e sen namaz kılıyorsun zina günah diyorsun ama bu hoca namaz kılmak farz değil diyor ve zina yapıyor bunu neden yapıyor diye bana soruyorun. Konuyu dağıtma ve soruyla cevapları iyi oku.
Soran+1 yıl@Coolcentilmen ya arkadasım oh iyi oldu dememiş ki ilahi adalet Demiş.
Konunun mini etekle gelinle ne alakası var resmi eğitim Kurumundaki Öğrencilerden bahsediyoruz isteyen istediği gibi gelin zaten alır konuyu Çarpıtma- +1 yıl
Dusunce ozgurluklerinden ornek veriyorum. daha iyi anlayabilmen icin. konu turkan veya omer degil. turklanla ilgili gorusun senle ve soruyu soranla ilgilidir. bizim tartistigmiz konu turban meselesi degil. Benim ilk yazdigim gorusu okusan anlayacaksin. sen soruyu soranin merak ettigi seyi sanki ben. sormusum gibi benimle tartisiyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@Coolcentilmen la senin akli melekelerin yerinde değil belliki. Yorumu yapan benim. Benim yoruma dalan benimle tartışan sensin. Hemde zeytin yağı gbi üste çıkmaya çalışıyorsun
- +1 yıl
Dusunce ozgurluklerinden ornek veriyorum. konuyu carpitniyorum.
Ayrica iyi oldu dememismi hiselri ayni oyle. illa yazmasimi lazim. ozaman bende snaa para karsiligi erkekleele iliskiye girdim deyim. sonra sen bana neden o. pu dedin diye bana sor. bende sana deyimki. ben sana o. pu demedimki
Cevap sahibi+1 yıl@Coolcentilmen alakası yok konuyu çarpıtan sensin ben değilim. Benim hislerini sen nerden biliyorsun ben sadece görüşümü belirttim. Yine durumu çarpıtıyorsun şimdide konu orospuuu konusuna geldi. Söylemedim ama söyleyim herkes ettiğini bulur. Ona ve onun gibilerine zerre kadar acımıyorum umrumdada değil. Ama gerçekler bunlar. Türbanla savaştı ve Allah ın adaleti işte savaştığı şeyi ona zorla da olsa giydirdi.
Soran+1 yıl@ görüş sahibi boşver Tartışma anlamıyor arkadas
- +1 yıl
Turbanli resmini atsa rahmetlinin
Cevap sahibi+1 yıl@soran hala devam ediyor. Zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor. Neyse bu konu beni iyice sıkmaya başladı. A isteyen olursa başka zaman 32 farzdan da konuşuruz ya da ömer döngel oğlu sakal bırakmak farz dedi yapmıyor bu sirke mi giriyor girmiyor onuda tartışırız
- +1 yıl
Kardes senden ricam var. bu konusmalari yakininda mahallende unv. mezunu en akilli gordigun kimse ona bir okutup bana. donus yapsana
Cevap sahibi+1 yıl@Coolcentilmen türbansız resmi
https://i.hizliresim.com/AzXzYr.jpg
https://i.hizliresim.com/EDADzq.jpg
https://i.hizliresim.com/PDaDY7.jpg
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yıl@Coolcentilmen kardeşler bende sıkıldım siliyorum Yorumları by by
Cevap sahibi+1 yılSen bir daha oku yazışmaları. Tanımadığın birinin avukatlığını yapıyorsun buda ayrı bir ironi olsa gerek. Birazda okuduğunu anlamaya çalış. Üzülme konusuna gelince ben sırf müslüman gibi yaşamaya çalışanların eğitim hakkı elinden alınanlara zulme uğrayanlara hatta sırf kapalı diye bursu kesilenlere annesi kapalı diye oğlunun yemin törenine alınmayanlara üzülüyorum her türlü yobazlığı yapıp karşısındakinden hoşgörü bekleyen yobaz lara değil
Cevap sahibi+1 yılSilme de tekrar okusun belki yanlışını anlar 😀
- +1 yıl
bu saydigin iftiralari bu kadinmi yapti.
- +1 yıl
Bak nasilda icindekileri doktun. sonra konuyu degistiren ben oluyorum. dimi
Cevap sahibi+1 yıl@Coolcentilmen şimdi iftira oldu demi 😂Hani tanımıyordun nerden iftira olduğuna karar verdim 😂Araştır bakalım gerçi siz ona da inanmazsınız ama neyse 😏
Cevap sahibi+1 yılİçindekileri dökmekmi 😂😂😂o linki yazan ben değilim. Teknoloji çağı internette araştır demeçlerini röportajlarını daha ne diyim. Haa saçma sapan ithamlarla konuşuyorsun. Boş insansın
- +1 yıl
Bu ulkede sadece turbanlilara haksizliga ugramadi. her kesim. haksizliga ugtadi. Fetoculari kamuya alip ataturkculeri almayan kimdi. kiz sort giydi yumruk atanlar kimdi. dini istismar edip coxuklara twcavuz eden kimdi. haksiz yere 50 bin memiri alan kimdi. madimakta oteli yakanlar kimdi. birtek turbanlilarmi haksizliga ugradi
Soran+1 yıl@ görüş sahibi kapalı Değilim pek dindar bir görüntüm de yok ama inançlıyım insanların Başörtülü okuyamamasj çalışmaması va büyük haksızlık
- +1 yıl
Diyanete milliegitim bakanliginin 3 kati butce verip kacbin egitimcinin issiz kalmasini kim. sagladi.
- +1 yıl
Otuc tutmuo diye sokaklarda kim dayak yedi
Soran+1 yıl@Coolcentilmen senin söylediğin kesim de Haksızlığa uğradı o da ayrı bir başlık konusu
- +1 yıl
Bu turbanmi oluyor? Bu turban. oluyorsa bununla namaz kilinabiliyormu
Cevap sahibi+1 yıl@Coolcentilmen vay mk la sen konuyu niye ordan oraya getiriyorsun. Konu Türkan saylan sen bana yine saçma sapan şeyi söylüyorsun. Önce bir konuya hakim ol ve sonra bilmediğin konu hakkında konuşmamayı öğren konu madımak oteli döngel oğlu ya da şortlu kız değil. Senin bu yaptığın şey Yahudiler filistinlilere zulme diyor ama hitlerde yahudilere zulmetti demek gibi birşey ben diğerlerini savunuyormuşum gibi ucuz yollu konuyu dağıtıyorsun
- +1 yıl
Bu kadinin meslegi. ne rektormu basbakanmi. hayit bilemdigim. ickn soriyorum. bu kadinmi almadi unv. lere kapalilari
Cevap sahibi+1 yılBak şimdide namaz konusuna geldik hay senin anlayışına 😂Okuduğunu anla ve saçma sapan yorumlar yapma artık
- +1 yıl
VALLAA PES DOGRUSU. SİZ HERTULU KONUYA GİRİYORSUNUZ. BEN CEVAP VERİNDE KONUYİ DAGİTTİN OLUYOR. ALLAH AKİL FİKİR VERSİN İKİNİZEDE. NEYSE BENİ ENGELLEYİNDE BİRDAHA KARSİLASMAYALİM (SEN GİZLİ OLDİGİNDAN BEN. ENGELLİYEMİYORUM) ENGELİ UNUTMA HADİ BY
Cevap sahibi+1 yılVay anasını ya. Bakalım daha konuyu nasıl dağıtacaksın istersen MÖ ki yıllarda gidelim. Konu Türkan saylandan madımak oteline ordan ömer döngeloplunun konuşmasına geldi 😀Hala üste çıkmaya çalışıyorsun. Hem yorumuna atlıyorsun hemde seninle tartışanın ben olduğumu iddia ediyorsun garip🤔
Cevap sahibi+1 yılEn güzeli o galiba daha konuya hakim olmayan birisiyle sanal da olsa karşılaşmak istemem sitenin kalitesinin olmadığı bariz ortaya çıkıyor 😏
Soran+1 yılTamam arkadaşlar dağılabilirsiniz herkese düşüncesi için teşekkürler çocuk değiliz kimseyi engellemeyeceğim
Cevap sahibi+1 yılBakma sen ya. Konuyu saçma sapan yerlere çekip tanımadığı bilmediği kişinin avukatlığını yapıyor o değil delil gösteriyorum iftira diyor git internetten arat diyorum bana yok madımak yok ömer döngel oğlu sakal farz dedi uygulamıyor o zaman şirkmi koşuyor yok bununla namazmı kılınır diyor saçma sapan şeyler söylüyor. O değil altına basa basa da söyledim ama anlamak istemeyince ve amacı haklı çıkmak olunca böyle durumlar açığa çıkıyor garip
Soran+1 yılBoşver ya
- +1 yıl
Kardes engelledinmi soruyu soranada soylerde oda engellesin
Soran+1 yıl@Coolcentilmen engellemedim yazma daha neden engelleyelim öocuk muyuz biz
Cevap sahibi+1 yıl@Coolcentilmen git işine gücüne senlemi senin saçma sapan uğraşacağım.
- +1 yıl
Offf engelle beni birdaha karsilasiriz falan sinirim bozulur. oteki elemanda engellesin. KESİNLİKLE ENGELLE. saka yapmiyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@Coolcentilmen siktirrr git ya senle mi uğraşacağım
Cevap sahibi+1 yılSeninle ve senin gibi daha ne okuduğunu anlamayan ve yoruma salça olup uzattıkça uzatan birde zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalışan yorumlara salça olup tartışıp sonra ben tartışmıyorım diye neyi niye savunduğunu bilmeyen biriyle karşılaşmam
- +1 yıl
Engellesene kardesim. hastamisiniz ikinizde engelle
- +1 yıl
Kullanici adlarinizi soyleyin ben engelleyim
Cevap sahibi+1 yıl@Coolcentilmen la sen hastamısın yaş 31 olmuş ama akıl çok geri kalmış. Engellesenize diyor çocuk musun sen o değil çokmu önemli zannediyorsun kendini. Biraz büyü
- +1 yıl
Hastamisin gerizekalimisin. cocuklulkla. ne ilgisi var. engellesene lan
- +1 yıl
50 defami. soylicez. adam olan laftan anlar.
- +1 yıl
Tovbe tovbe yaa cattik. gece gece. sen beni engelleyince ben kendimi onemlimi sancam. adamin dusunceye bak. illa kufirmu edelim
Cevap sahibi+1 yıl@Coolcentilmen hasta ve gerizekalııı olan sensin yazmasana ne yazıp duruyorsun sabahtan beri beynimii miktin git diyorum hala cevap yazıyorsunuz. La gittt. Türkçe konuşuyorum git. İngilizceside go. Daha ne söyleyim. Alla alla çattık ya
- +1 yıl
Neden engellemion ozaman. ruh hastamisin
- +1 yıl
Engellesene
Cevap sahibi+1 yıl@Coolcentilmen neden yazıyorsun!!! Saçma sapan şeylerle polemik hoşuna mı gidiyor? Ne yapmaya çalışıyorsun. Yorumuna sazan gibi geldin. Saçma sapan yerlere çektin. Sana kadar başkası varmı? Ver eksini git. Alla alla uzatmanın anlamı neyse
Cevap sahibi+1 yılYorumuma*
- +1 yıl
Ne uzatacsm engelle diyorum anlayisinmi. kit
Cevap sahibi+1 yıl@Coolcentilmen kendi adıma konuşuyorum engelleyeni mikiyim!!! Engellerden en adiyim al işte
Cevap sahibi+1 yılEngellersem* inat değilmi
- +1 yıl
Ne bu sinir ne bu inatcilik. doktora gorun sen kafayi yemissn. hosuna gider tabi benim. gibi kulturlu zeki biriyle konusmak. normalde kimse selam. vermez. maraba seni
Cevap sahibi+1 yıl@Coolcentilmen kültürlü zekimi 😂😂Esas sen doktora gözük. Bak bakalım sana kadar kimse var mı yoruma damlayıp tanımadığı kişinin avukatlığını yapan. Çocuk gibi engelle diyen 😀Sendeki bunun sebebi zoruna gidiyor ondan değilmi 😀Neden yazıyorsun diyorum ona bile cevap vermiyor sun kaldıki engelleyip engellemediğimi bile bilmiyorsun. 😏
- +1 yıl
Allahin hiyari. neden yaziyorsun diye soruyormus bana. aklin. kit 50 defami soylucrz. engelle diye yazioz. senin kadar angutunu gormedim. neyse senle ayni sitrde bile kalmam. o senin kadin versiyonun olanada soyle insan olsun. akp li olupta birde bana akp li degilim ayagi yapmasin. hadi yazda goreyim. siteden cikiyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@Coolcentilmen ya bir siktirrr git başımdan hasta heriff
Cevap sahibi+1 yılOh gitmişsin şükür
Cevap sahibi+1 yıl@soran sen AKP liymişsin öyle diyor. Gerçi AKP ki olmak suçmu sayılıyorsa artık. Hesabını kapattı yeni bir hesap açıp ilk işi bana eksi vermek oldu ama olsun 😂Ne denge sizler var. A😂
Soran+1 yılYok ben AKP li Değilim merak etmesin.
Her türbanlı Kişilerin Hakk'ını savunan AKP li mi oluyormus 😂
Cevap sahibi+1 yılArkadaş sorunluydu takılma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı. Derdiniz türkan saylan olaun hayatını okuyunda başörütden daha değerli neşer yaptığını görün baçörtü olmuş olmamaış o kadının umrunda değildi o kadın cüzzamlı hastarın bile yanına hiç korlmadan giren koca yürekliydi hükümet onu din düşmanı gibi gösteriyor sadece
36 Yorumla
Soran+1 yılKendisi söylemiş türban denen sarığa dayanamıyorum diye zaten doktorluğuna sözüm yok
Soran+1 yılVideosu var gördüm
Soran+1 yılPeki
+1 yılHayır değildi. Abartıyorlar.. Amaç simgeleştirip bölücülük yapmak.. Sıradan bir doktordu... Sosyladi.
37 Yorumla
Soran+1 yılAma orkestra şefi Adının Muhammed OLMASINA bile takmış
- +1 yıl
Kim diyor... Diyene bak.
Soran+1 yılVideo var
- +1 yıl
Çarpıtılmış olabilir mi?
Soran+1 yılGöndereyim isterseniz bilmiyorum
- +1 yıl
gönder
Soran+1 yılYukardaki arkadas bir Üstte video paylaşmış oradan bakabilirsin
+1 yılEvet öyleydi. sonra horladığı o başörtüye muhtaç kaldı boğazındaki sarkığı kapatmak için..
121 Yorumla
Soran+1 yılAma doktorluğu iyiymiş
Hayır. Herkesin fikirlerine saygı duyan bir eğitimciydi.
51 Yorumla
Soran+1 yılNeden türbanlı Öğrenciye burs vermedi o zaman
Bu söylediğinize kendiniz inanıyormusunuz ki insanlar inansın SAYLANIN İslam karşıtlığını herkes bilir internetiniz varsa ufak bı araştırmayla İslam'a Hz Muhammed (sav) söylediği baş örtülü müslüman kadınlara söyledigi yaratan Rabbimiz öyle adaletliki ölmede o bez barçası dediğini vermiş olduğu hastalık için başına takmasına onu mecbur bıraktı İslam'la uğraşmayı bırakın artık ALLAH katında tek din islamdır uğraşanlar bu dünyada olmadı ahirette cezasını çekecek nokta
70 YorumlaO kadar başarısını bu aptalca şeylerle gölgeleyemeyeceksiniz.
81 Yorumla- +1 yıl
Eğitim için çok öğrenci okuttu burslu
Hemfikiriz
@Ayzıiıtt
+1 yılolabilir ancak topluma hizmetleri yeter
30 Yorumlaonlarca öğrenciye burs vermiş, kızların okuması için hayatını adamış, eğitimde eğitim demiş lafta bırakmamıs herseyi yapmış bir kadın.
şimdi baş örtüsüne düşman mıyı tartışıyorsunuz.
yazıklar olsun83 Yorumla
Soran+1 yılTürbanlı öğrencilere burs vermemiş ,
türban denen sarıktan nefret ediyorum Demiş
Soran+1 yılVideosu var gördüm
+1 yılÖyleydi demeçleride var
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet gebrdi
113 Yorumla
Soran+1 yılAtatürkçü müydü
Cevap sahibi+1 yılsahtekardı
Soran+1 yılSen Başörtülü müsün
evet