Mevlana’nın Fihi Ma Fih eserinden. Türkler için önemli bir zât 🙄 olarak görülen Mevlana yazılanlara göre o zamanlar Konya’da yaşamış Moğollar sadece Konya’ya zarar vermemiştir. Hepsi tesadüf mü sanmıyorum. Ayrıca Emir Pervane de Moğol yanlısıdır.Bu sadece bir örnek Linç yiyebilirim 😂
Mevlana ve Şems Türk düşmanı, Moğol yanlısı mıydı?
Kendine mevla ismini bahşeden (haşa) Rumi denen pislik, sapkın zihniyete sahip haysiyetsiz bir kardeşim dur benim nezlimde. Mesnevi p*rno kitabını okumadan halkın diline sakız olmuş 2-3 tane güzel sözü yüzünden gerçekleri daha doğrusu hakikati görememektedir. Şeytanın elçisi tam bir türk düşmanı vatan hainidir. Günümüz ve yakın tarihteki hükümet yetkililerininde onun düşüncesine sahip oluşu beni kahreden bir unsur. Abd gönderdiğimiz askeri kargo uçağındaki yardım malzemesinin ardında bile bu nice masum insanın katili şarlatanın sözü vardı
Moğol ajanı demek yerindedir. Ayrıca kendisi fazlasıyla çalkantılı bir fantezi dünyasına sahiptir. Misalen kabak hikayesini okurken erotik hikaye okuyormuş gibi hissediyorsun. Söylenecek çok söz var aslında ama konudan sapmayayım. Esasen her şey açık
Türkler ile savaşmayınız demiştir. Türkler Dünya'ya 2 kez hükmedecek demiştir. Türklerle savaşmadan kıyamet kopmayacaktır sözü ise Türkler değildir. Bazı alimler Türkler diye düşünmüştür!