Canan Ergüder
Ceyda Düvenci
Seray Sever
Nurgül Yeşilçay
Pınar Altuğ
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hepsi güzelliği sayesinde bir yerlere geliyor zaten oyunculuk yokki oyunculuğuyla bir yerlere gelenler kadın erkek olsun eskilerde kaldı şimdilerde hepsi boş örnek kimse bir yılmaz güney, cüneyt arkın, kadir inanır, irfan atasoy, izzet günay, sadri alışık, tamer yiğit, hülya koçyiğit, belgin doruk, türkan şoray, mehmet ali erbil ve kemal sunal değil bunlarda oyunculuk vardı
Ya kadınların halinden anlamıyorum ya da kadın oyuncuların büyük çoğunluğu gerçekten kötü.
Yabancılardan birkaç örnek var aklımda ama türklerden gelmedi nedense. Modelden, şarkıcıdan oyuncu yapılmaya çalışma kültürümüz sebepli olabilir bu durum. Ünü bu şekilde katlamak her zaman yemiyor
Niye seçenekler hep kadın? Kadınlar sırf seksapaliteleri için mi izlenirler? Oyunculuklarini siz beğenmiyor olabilirsiniz ama bu iyi yapımlarda yer aldıkları gerçeğini değiştirmiyor. Siz sanki gelebilecek misiniz bu insanların konumuna? Veya iş hayatınızda onların başarısına eş değer bir başarı elde edebilecek misiniz? Bence cekemiyorsunuz sadece, tüm mesele bu.
Erkeklerin seksapalitesi olmadığını nereden çıkardın?
Bugün ekrandaki birçok oyuncu hatta oyuncu bile diyemeyeğim kişi için bunu söyleyebilirim, zaten eski dönemle kıyaslandığında kesinlikle yeni dönem eskilerin yerini tutamaz.
Seray Sever olabilir, o da bir tık farkla.
Cevap
44Cevap
Seksapalite denince aklıma direkt Seray Sever geldi niyeyse. Dadı’daki halleri kalmış zihnimde.
Türkiyenin vücuduyla, aşklarıyla, kavgalarıyla, siyasi düşünceleriyle, kaosla bir yere gelmeyen tek kadın oyuncusu net Billur Kayadır. Yıllardır ayni yillardir hanimefendi ve oyunculukta bir ustadır. Komedinin alasınıda yapıyor dramın alasınıda.
Birgül Kaya olmasın.
Türkiye de güzel ya da seksi oyuncu yok. Onlarin da hepsi kezbann
Nurgül yeşilçay iyi ya oyunculuğu fena değil
Seray sever dedim onun ne oyunculuğu ne seksepalitesi var
Bu listede tek oyuncu kapasitesi goruorum o da ceyda.. Pinar I uni zamanindan taniorum yemek vs sunuordu oyuncu oldu nurgul hos kadin ama oyuncu degil gozumde
Şu an piyasada gerçek anlamda oyuncu yokki. Erkek kadın hepsi güzelliğiyle biyere varıyor.
Türkiye de seksi oyuncu var mı ilk anda aklıma gelen bir isim yok demek ki bana göre yok😂
Nurgül çok gözüme batıyor gıcık birine benziyor dhskbf
Alasını şıklar arasında göremedim.
Hande Erçel. Vasat bir oyuncu ama instagram takipçi sayısı 10 milyona yaklaştı
Bence Nurgül Yeşilçay hem seksi hemde gayet iyi bir oyuncu rolünün hakkını veriyor diye düşünüyorum.
Hiçbiri seksi değil yalnız serenay sarıkaya fahriye evcen sinem kobal gibi gülşen bubikoğlu gibi güzelleri niye katmadınız
Ama bence aralarında en güzel çekici seksi olanı Gülşen Bubikoğlu
Sadece oyunculuğu mu kadın çok güzel ve seksi bir kadın dünya güzeli seçildi zaten.
O zaman soyle soyleyeyim Gulsen bubikoglunun seksapelitesi olmasaydı oyunculugu bu kadar iyi gorunmezdi tamamen guzel oldugu ve seksi oldugu icin oyunculugu herkese guzel geldi
Nurgül. Oyunculuk 0 kadında, fiziği iyi olmasaydı bence bu sektörde asla tutunamazdı.
@tunçsiper nasıl?
@tunçsiper birini beğenmemek neden kıskançlık olsun? Ki kadını değil oyunculuğunu beğenmemişken. Herkes sizlerle aynı zevke sahip değil, keşke şunu anlayabilseniz
@tunçsiper kadının oyunculuğu kötü. Seksapelitesi olmasa bence iş bulamazdı. Seksapelitesini de omuzlarından alacak hali yok :)
Diğerden Dilan Çiçek Deniz diyen var mıdır acaba çok merak ettim
Varsa hiç dizisini filmini izlememiştir
canan ergüder bu listede yer almayı hak etmiyor en iyi en kaliteli oyunculardan biri cunku
Nurgülün oyunculuğu on numara yalnız seksapalitesi olduğu için roller ona göre daha uygun oluyor sadece
Seray severin seksapeliteside yok oyunculuguda kisiligide. Yani 5 kurus etmez digerlerini bilmem umrumdada degiller acikcasi.
Yani seray sexepalite olmadan oyunculuk yapacak ışığı görmüyorun
Hiç seksapalitesi olmamasına rağmen oyunculuğu da beş para etmeyenlerde var onlar daha vahim bence.
Yeliz yeşilmen mi öyle biri vardı aklıma o geldi sonra kendi, yıldız kaplan... yeni oyuncuları tanımıyorum
ceyda düvenci çok sexy bir kadın offff bitiyorum ona böyle varya onu paramparça ederim yine azdım mk
ceyda yaprak dökümünün yellozu pınar da cocokla duymamıştan emme çoğdan duymuşlaa
Bence bunlar seksapeliteden ziyade, koyunun olmadigi yerde keciye Celebi misali.
Pınar Altuğ dedim ama aslında Seray Sever olmalı. Ama onunda sexapalitesi olduğunu düşünmüyorum.
Pınar altuğ seksi değil zaten vasat bir oyuncu bence
Valla hepsi birbirinden kaşa. r karar veremedim ama canan la seray bir tık önde
bunlar erotik film çekse izlerim de normal filmlerini izlemiyorum
nurgül ve pınar bence
@tunçsiper özelliklede pınar düşünüyor herkes 😂😂😂
hepsi diyesim geliyor ama Pınar en başta.. sırf fiziği için dizi izletti
Ben bunların 2 tanesini tanıyorum sadece 🤣
Nurgül yeşilçay diyenler olmuş dalgamı geçiyosunuz tabi ki seray
Canan Ergüder için bunu demek yürek ister bence.
pınar altuğ güzel olabilir ama çok soğuk bence
Hepsi anam hepsi ağzımı açtırma şimdi 😂
Seray sever başta yerini alır.
4 şıka da basabilsek keşke
Demet özdemir bir de
O kızın fiziği bile güzel değil ki
Normal yani seksapalite yaratacak bir fiziği yok
@ruzgarrrrrrr eksiyi kim verdi
Sen mi
Ben vermedim ama dur ben de vereyim 2 eksin olsun😂😂
pinar altug
o konu olmadan önce türkan soray konu olmustu ;-)
evet baya bir eski ama daha güzel oynamisti 🙈
Pınar Altuğ mu? Nereye kusuyoruz?
Nurgül Yeşilçaya laf soyletmem :)
Pınar Altuğ
Pınar malı
Pınar malı ürünlerle aram yok diyecektin sanırım; yarım kalmış.
Pınar
şanslı kadınlar var tabi :)
Hepsi
Demet Özdemir.
Ceyda Düvenci bu kategoride olmamali
Hiçbiri
hepsi
Pınar Altuğ derim.
Canan Ergüder
Hepsi
Seksapalite ne? 🤔🤔
Pınar altuğ